SEMPATİKLİĞİYLE TANINAN ARDA TURAN MAÇO ÇIKTI! Oyuncu Sinem Kobal ile Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan 2 aydır aşk yaşıyor.
Kaptanın Kıskançlık Kuralları Arda Turan, Sinem Kobal’a 3 yasak getirmiş. Yıldız futbolcu Sinem Kobal’ın filmlerde öpüşmesini ve soyunmasını istemiyormuş.
Arda, Sinem’in geceleri tek başına dolaşmasını da istemiyormuş. Sinem'inde bu durumdan rahatsız olmadığı söyleniyor... Aksine Hoşuna gttiği belirtiliyor.
haber doğrumu bilmiyorum ama 3 YASAGI: gecende minibüsü ve şöförü gönderip aldırmıştı sinemi..o saatte taksiye binmesini isteemiş herhalde...çok maçoluk istekler oldugunu düşünmüyorum...seven kıskanır...hemen maço lafını yapıştırmışlar
En son arda_gs_cemre tarafından Perş. Ocak 07, 2010 4:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
Sinem bir oyuncudur ve projesinde öyle bir senaryo varsa sergilemek zorundadır..
Sinem'i zaten hiç soyunurken görmedim dizilerde, soyunmaz da zaten Ayakta Kal'da öpüşürken gördüm bir kez bir de Burak ile Yılbaşında o da karanlıktı yanii öpüşmediler bile...
Sonra Romantik Komedi'de n'olur bilmiyorum ama Sinem soyunan bir kız değil
Zaten Sinem, projelerde en doğru seçimi yapar; Arda'nın bu yasakları Sinem'i aşar bence Bilmem anlatabildim mi ?
Naz^
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 07/01/10Mesaj Sayısı : 6Başarı Puanı : 8Rep Puanı : 0
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak Cuma Ocak 08, 2010 9:53 am
ѕιηємвєякє demiş ki:
Sinem bir oyuncudur ve projesinde öyle bir senaryo varsa sergilemek zorundadır..
Sinem'i zaten hiç soyunurken görmedim dizilerde, soyunmaz da zaten Ayakta Kal'da öpüşürken gördüm bir kez bir de Burak ile Yılbaşında o da karanlıktı yanii öpüşmediler bile...
Zaten Sinem, projelerde en doğru seçimi yapar; Arda'nın bu yasakları Sinem'i aşar bence Bilmem anlatabildim mi ?
şimdi kavga çıkarmak niyeti gibi olmasın ama biŞi diCem yha .. sinem arda'nın maçLarına karıŞıo mu ? şu maça gidemezSin bu maçta oynanazSn gibi ? her oyunCu istediqi rolü oynar .. berkeninde dediği gibi sinem soyunan bir oyuncu değil .. isterse soyunur .. ama soyunmuo ki .. hem artık her oyunCu öpüŞüo .. arda sinem'i oyuncuLuqunDan mı etmeye çaLışıo ? eqer yanLış anLaŞıLma varSa özür diLerim ..
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 46Başarı Puanı : 48Rep Puanı : 0
sen pc basında ters mi oturuyosun =) ya bi kere 1 olay var haberin dogrulugu 2. bi olay var sinem ardanın oyununa karısıyomu sole oyna bole oyna diye yanlıs anlamısın Arda da sinemn oyununa karısmıyo xD sinemde Ardaya soleyebilir gol atınca bole sevin maçta tribune şu hareketi yapma gibi vs şeyler diyebilir 2 sevgili arasında ki konusmalarda bizi baglamaz xD
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
ÇoK ii aNLaTTıN TaTLımm SiNemm SoYuNaN BiR KıZ DeiL Bu ZaMaNa KaDaR BiR ÇoK pRoJeDe YeR aLDı BeReN SaaT GiBi KuDuRMaDı SiNemm KaDıNıN HeR FiLMiNDe öPüŞMe SoYuNMa SaHNeSi VaR ZaTeN SiNemm oYuNCu oLuRKeN aiLeSiNDeNDe BeLLi BiR KuRaL aLDıqıNı DüŞüNüoRmm SaTeN NuRAY TeYse KıSıNa GüVeNioo.. NeYSe, aRDaNıN YaSaK KoYMaSı CoK SaCMa eVLeNDiKLeRiNdE MaCoLuK YaPıP PaPaTYaMıN KıLıNa ZaRaR VeRiRSe ONuN CaNıNı aLıRımm ŞiMDiLiK ÇıKMıo SeSimm eVLeNiNCe GöRüCeS..
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
senin yorumların beni çok güldürüyo yaa neden bu işler peşinde koşuyosunuz ki Arda nın böyle şartlar söylediğine ben inanmıyorm bence haber yalan siz niye bu kadar ciddiye alıyosunuz bu haberleri xD
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 15/01/10Mesaj Sayısı : 17Başarı Puanı : 19Rep Puanı : 2
Konu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak Cuma Ocak 15, 2010 12:41 am
Gayet makul istekler kimse sevgilisini başkasıyla öpüşürken görmek istemez!! kimse sevgilisinin çıplak halini abazalar izlesin azı sulansın halde görmek istemez! Ayrıca bunlar iki sevgili arasında Sinemde Ardaya gidip sende bu oyunu oynama Carlos'A çalım atma falanmı dicek Ama Sinem^De tutup Ardaya bensiz gece çıkma diyebilir ki Sinem halinden memnun !
senin yorumların beni çok güldürüyo yaa neden bu işler peşinde koşuyosunuz ki Arda nın böyle şartlar söylediğine ben inanmıyorm bence haber yalan siz niye bu kadar ciddiye alıyosunuz bu haberleri xD
Güldürüo Olabilir Komiqine Gidio Demekki Ama Ben Ciddi Konuşuyorum Belkide Sinemi Önemsediqimden Dolayıdır Bunu Tüm Sinemci Fanlar Yapar Ki Sinemi Gerçekten Seviosalar
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
DaMLaa BaKıoRmm Da HeRSeYe GüLüoSn SoN GüLeN ii GüLeR BuNu uNuTMa aYRıCa GüLMeK ii BiŞEYDiR FaKaT Bu KaDaR GüLMeK ii DeiL HaBeRiN oLSuN... aYRıCa BüŞi aRDaYa oYuNCu DeMeDi CüMLeLeRi ii oKu KıSKaNMaSı NoRMaL BiŞe aMa oYuNCuLuqu YaPaN SiNemm aRDa DeiL DeDi...