Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak

+16
pelinnaz
'ѕнєутαηιє●
leyla
Kiymetlim1O.
damLaRda10
SinemHaniFe
nurten*arda*gs
sweetbaby
Arda_Sinem
Naz^
ѕιηємвєякє
Muro10
sinem.büşra
Emii
irem2
arda_gs_cemre
20 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 11:58 am

Senin o basit ve boş dediğin selena cocukların gönlünde büyük bir yer kapladı...
çocuklar bu dizi sayesinde iyiliqin ve kötülüqün ne demek olduqunu anladı
benim kuzenlerim cok yaramaz böle kötü çocuklardı vallahi selena sayesinde artık yaramazlık yapmıyorlar bence selena cocuklar için çok önemli bi yapımdı...
ne bez bebek ne kayıp prenses ne de prenses perfinya aslında hepsi boştu.
kayıp prenses ve prenses perfinya yayından kaldırıldı die biliorm bez bebekte devam edip duruo artık bıktırdılar.
SeLeNa tam zamanında kesti 3.sezonda bitti neyse uzatmaya gerek yok selena senin için boş ve gereksiz olabilir fakat cocukların hayatında büyük bir önem tasıor....
http://www.sinemfan.net.tc
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 1:14 pm

bence proje seçimleri iyi ki sinem kobalın bende selenayı izlemiyodum ama onu diyenlerin hepsi dadıyla lise defteriyle büyümüştür yani konusurlar ama izlemişlerdirde bence gayet güzeL dizilerde oynadı
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

Başarı Puanı : 92
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 1:26 pm

bence selena hariç hepsi iyiydi ama en çok selena tuttu bence boş çünkü bana sağladığı hiçbir yarar yok yaşım itibariyle ewt dediğin gibi diğer sihirli dizilerden daha iyiydi belki 5 yaşında olsam hoşuma giderdi çünkü sihirli annem hoşuma gitmişti ama o zmn 8 yaşında felandım şimdi 15 yaşındayım en azından benim hoşuma gitmiyoduu

romantik komedi filmlerine yönelse ii olur çünkü yakışıyo son filminde olduğu gibi

ayriyeten basit çünkü herkes yapıyo boş çünkü sihir diye bir şey yokkk o dediklerini insanların kafasına başka türlüde sokulabilir
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 3:15 pm

senin için boş ama cocuklar için deil.
bu türkiyede çocuktan bol ne var allah askına hoşlarına gidio sen sihir yok biliosn değil mi hepimiz biliorz ama onlar bilmiorlar iyilikle kötülüğü bu dizide ayırdılar 15 yasındasın dizi sana sacma gelio bende 14 yasındaım aramısda bi kaç ay vardır seninle ama bu dizi bence sacma deil bizim için sacma olabilir ama onlar için sacma deil vallahi bu diziyi bnm babaannem anneannem yengem hepsi izliodu çocukların örnek alması için açıkcası hoşlarınada gidiordu dizi 7'den 70'e kadar herkes tarafından tutldu.
senin için sacma olabilir herkesin özgür düşüncesi vardır ama açık sölemek gerekirse dizi boş deildi. boş bi dizi olsa bu kadar tutlmazdı...

HAKSIZMIYIM....
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 6:12 pm

ben tutmasına biş demiyorum sadece benim için boş diyorum çocuklar için dolu olabilir bizim evde izlenmiyodu benim için boştu çünkü gerçek olmayan şeyleri anlatıyo BENİM İÇİN bu düşünce bencede sinem artık büyüdü liseli kız değil ne biliyim romantik komedi filmlerinde oynamak yakışıyo onlara ağırlık vermesi gerekir
işte o zmn en başarılı oyuncu olur
Chiika
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
Chiika

Başarı Puanı : 166
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 7:04 pm

Cocuklar ne örnek alior ???
bence bu filmler cocuklar icin hic iyi deil sonra sacma seylere inaniorlar
ve kücük yasdaki cocuklar cogu seyi taklit etme calisiorlar bence hic iyi örnek bi dizi/film deil olmayan birseye inaniorlar cocuklarin aklini karistiriorlar
ogreneyin teletabi o sizce niye yasaklandi cocuklar onlar giibi konusma basladi icin bu tur filmer ve diziler iyi deil cocuklar icin hata zararli ne derseniz deyin ben Egitim Okuluna gidorum ve sizden daaha bilgili oldum kesin
bazi kanalar var orda cok gzl seyler ogretiorlar hayvanlarin ismini meyve cesitleri vsvs
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 7:59 pm

bnce de öle çocuklara ekstrA bişey kattıgını düşünmüyorum
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 8:38 pm

bende böyle düşünüyorum sihir saçma bir şey burda emin olun sineme biş demek ya da kötülemek değil amacımız ama bu dizilerin içi çok boş sadece zmn geçirmek için mesela küçükken sihirli annem vardı izlerdim ama şimdi tekrarlarını koysalar izlemem ama dadı tatlı hayat en azından komikler insanı eğlendiriyorlarrr
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 11:29 pm

NeYSe KiMiMiz iÇiN ZaRaRLı KiMiMiZ iÇiN DeiL CoCuKLaRa ZaRaRLı oLMaSıNıN aKSiNe KaTKıDa BuLuNDuqunu DüŞüNüoRmm iYiLiK Ve KöTüLüqü aYıRT eTMeYe BaSLaDıLaR Bnmm CeVRemmDe Coqu aiLe SeLeNa CıKTı BiZimmKiLeR iYiLiKLe KöTüLüqün Ne oLDuquNu öqReNDi DioRLaR KeNDiLeRi BiLe iZLeiP öRNeK GöSTeRioRLaRDı...
NeYSe KoNu KaYNaMaSıN aSıL KoNuMuZa DeVamm eDeLimm (:
pelinnnnnnn
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
pelinnnnnnn

Başarı Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 12:01 am

sinemberke misin ne karın ağrısıysan. sen ne diyosun ya *** falan kime hakaret ediyosun sen terbiyesiz. klavyenin başına oturup elalame hakaret etmek kolay deme. nesin sen sinem kobala falan mı aşıksın ayyy yazık yalnız sana bakmaz sinem kobal sen onun kriterlerinin altında kalıyosun canım sinem kobalın 3 şartı var 1 zengin olması 2 zengin olması 3 zengin olması o yüzden hayaller kurma. yok yok ya da sinem kobal ne kadar kaşar ne kadar kötü oyuncu ne kadar tiki ve kendini beğenmiş ve iki üç cümleyi bir araya getirmeye aciz bir insan olduğunu söyleyenlere efelik taslaman için paraylamı tuttu. banlıycakmış havalara bak sanki ülkeden kovuyo al banladın noldu geldim ağzının payını vermeye bunuda banla nolcak. iyi br siten var. ayrıca beni neden sevsinler ben ünlü birimiyim karşılaştırdığın konuya bak ya mantıklı şeyler söyle bari *** gibi lafların arkasına sığınma bu kadar karaktersiz olma. HADİ CANIM SENDEN RİCAM BUNUDA BANLAYIVER.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 8:37 am

SeNiN aZ?Na TüKüRüRüm Kimm oLuoN SeN SiNeMe aCiZ üÇ CüMLei BiR aRaYa GeTiReMeYeN DioSnn LaN KiMSiN SeN Ne aLaKa ZeNqiN oLMaKLa Bi ?eY BiLMeDeN KoNu?Ma SiNemiN KiMLe C?KT?q?N? BiLioRZ BiZ Tmm M? öNCeDeN KimmLe C?KT?q?N? Da BiLioRZ SimDiDe aRaLAR?NDa ZeNqiN oLMaYaNLaR VaRD? GöNüL Bu K?Z?m oTa Da KoNa B*Ka Da SeN HiÇ a??K oLMaM?SS?N TaBii SeNN GiBi M@L BiRiNe Kimm BaKaR..e?eR Bi DaHa SiNeMe Vea BeRKeYe LaF aTaCaK oLurSaN öLDüRüRümm SeNi KimmSiN oLuM SeN Kiim LaN... HeRKeS BiLioo SiNemm KoNusuNDa CoK HaSSaS?mm
BoZDuRMa aZ?M? BeNimm kÖTü oLuR

En son sinemci_hazom tarafından Ptsi Ocak 25, 2010 2:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
leyla

Başarı Puanı : 128

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 11:53 am

tartışmalar küfürsüz ve hakaretsiz de yapılabilir arkadaşlar...
ayıp oluyor.
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 1:38 pm

leyla demiş ki:
tartışmalar küfürsüz ve hakaretsiz de yapılabilir arkadaşlar...
ayıp oluyor.

katılıyorum.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 2:00 pm

DaYaNaMıoRmm Yaa oFF DüNDe BiRi BöLe YaPTıı Kızgın
Jeweet
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Jeweet

Başarı Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 2:18 pm

sinemci_hazom sen arkadasi resmen olumle tehdit ediyosun. Istese seni sikayet edebilir, bunun farkindasin degil mi?
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 3:53 pm

vay be teknoloji de amma gelişmiş yav millet bilgisayar başından adam öldürüyo .... Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 64462 Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 89342 Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 89342 Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 89342
Chiika
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
Chiika

Başarı Puanı : 166
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 4:31 pm

pardon ama sinemci_hazom sn kac yasindasin
biraz saygili olsan iyi olmaz mi??? insanlar buraya küfür yemek icin veya tehdit edilmek icin Üye olmior yaptin cook büyük bir terbiyesizlik
seni istese polise verir ve cezan agir olur bunu bilsen iyi olur
pc basinda herkez öle agro yazar konusur eder keser bide yüz yüze olsaa =)
neyse sana abla tavsiyesi biraz Saygili ve Dogru konusmaya davet ediorum
pelinnnnnnn
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
pelinnnnnnn

Başarı Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 5:10 pm

sinemci_hazom

istediğimi söylerim senin sinem kobalı övme dağlara tepelere çıkarıp şişirme hakkın varsa benimde yerin dibine sokma hakkım var. ayrıca evet iki kelimeyi bir araya getiremiyo hiç canlı yayında görmedin galiba bilmiş bilmiş konuşuyo sanki çok bişiden anlıyomuş ki sonradan takılıp takılıp duruyo. gel öldür madem öldürebiliyosan pcnin başında konuşmakla olmuyo sonradan pişman olucağın yapamıyacağın şeyler söyleme istersen.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 6:27 pm

Pelin misin ne hâltsın, Sinem'in senin yerin dibine sokma hakkın mı var ?

Benden günah gitti; sizin gibi beyinsiz Arda Turan fanları yüzünden Arda'yı da sevmiyorum..

Arda'nın da ne olduğunu tüm dünya biliyor, Google.Com'a lütfen bi 'Arda Turan' yaz; nasıl fotoğrafları war..

Bir sayfada başka kızla öpüşüyor, diğer sayfada başka kızla, başka kızla fotoğrafları war.

Sinem canlı yayında çok bilmiş gibi değil, çok bilmişliğini bilmemek için çok bilmişlik taslamaya çalıyor.Bu cümlemi anca IQ'sü yüksek olanlar anlar, senin gibi beyin yaşı "-"lerde olup "+" göstermeye çalışanlar bön bön bakar.

Sen nesin ki Sinem'i yere sokacaksın ya ? Sen kimsin ? Bir gazete yazarı, muhabir vs. vs. Sen bu kafayla anca Arda'nın maçında top topyalan olursun Göz Kırpan

Ayrıca biz Arda'yı canlı yayında hiç görmedik, abıcıbıcıbıcı saçmalardı eminim.Senin gibi aptal ATF'ları yüzünden AT'dan nefret ediyorum.

Şimdi kes sesini ve otur aşşağıya; artık disiplinli yaşam başladı.

'pelinnnnnnn' ban !

En son ѕιηємвєякє tarafından Ptsi Ocak 25, 2010 6:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.sinem-kobal.tk
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 6:29 pm

yaaaa önceki sayfaları okuyorumda gerçekten aciz arkiler var küfür acizlerin işidir
diyecek lafı olmayan insanlar küfür eder ayriyeten herkese ailemizden aldığımız o gzl terbiyeyi(!) göstermemize gerek yok ama şu var iki yüzlü davranmıyosun en azından yani seviyeli gibi davranmıyon tmm insan olamadın en azından taklidini yap dua edin bu küfürler o aciz ağızınızdan bana çıkmadı o zmn görürdünüz size küfürle değil lafla verirdim ağızınızın payını zaten kızsın ad vermiyorum kızın ağzına küfür yakışmaz herkesin aldığı terbiye meselesi burda zaten kimsee nasıl konuşağını bilmiyo örneğin

ѕιηємвєякє demiş ki:
Damla herşeye gülüyorsun ya sana bir tavsiye; "Aç da gözüne gül Göz Kırpan" anlamışsındır sen.

işte bu lafı insan taklidi yapan bile söylemez burda herkesin ne kdr seviylei olduğunu biliyoz sitenin sorumlusu böyleyse üyeleri nsl olur çokkkkk seviyesizsiniz bir kızla böyle konuşulmaz senin baban annenle ya da kızlarla böyle mi konuşuyooo

HERKES İNSAN OLMAYABİLİR AMA EN AZINDAN TAKLİDİNİ YAPSIN
HERKESİN SEVİYESİ BELLİ NE DEDİĞİ BELLİ BU KADAR AÇIK BELLİ ETMEYİN BENCE
O SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ SİTELERDE KÜFÜR YASAK NOKTALILARDA EMİNİM SÖYLENMİYO HATTA BENİM ÜYE OLDUĞUM SİTEDE SİNEME LAF SÖYLEMEK YASAK YANİ O BEĞENMEDİĞİNİZ SİTELER BİLE SİZDEN DAHA TERBİYELİİ BIRAKIN ONU SİNEME ŞİŞKO DİYENİ BİLE UYARIYORLAR AMA SEVMEYEN SEVMEDİĞİNİ SÖYLEYE BİLİYO
EMİN OLUN ŞU LAFI EDENLER ARDADAN DAHA DÜŞÜK EN AZINDAN O KIZLARLA NSL KONUŞACAĞINI BİLİYO SEVİYESİZ DEĞİL
SİNEMDE 5 YIL ERKEKLE AYNI EVDE KALDILAR BİRBİRLERİNE MASAL ANLATMADILAR HERHALDEE
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 6:32 pm

Arkadaşım, benim seviyeli veyatta seviyesiz olduğumu sen mi ölçekceksin ? Ayrıca ben orda küfür göremiyorum; gören varsa lütfen söylesin ?
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 6:41 pm

kusura bakma sen ardanın seviyesini ölçemezsin sen bzm yüzümüzden ardadan soğuduysan BİZ SENİN YÜZÜNDEN HAYVANLARDAN SOĞUDUK İNŞ HER HAYVAN SENİN GİBİ DEĞİLDİR kusura bakma benim için argo kelime bile küfürdür
senin dediğin laf kavgada söylenmez sana normal gelebilir ama insanlara ağır geliyo ne yaparsınnn BU ARADA ARDA EN AZINDAN İNSAN SANA HAYVAN DİYECEM AMA İSYAN EDERLER DİYE KORKUYOMM ÇÜNKÜ ONLARINDA SENİ KABUL EDECEKLERİNİ SANMIYOM SENİN CİNSİN NE BİLMİYORUM GERÇEKTEN İNSAN DEĞİLSİN O BİR KESİN SADECE TAKLİDİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYONNN
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 6:43 pm

Ardanın kim olduğunu herkes biliyomuş Biggrin sinemde o herkesin bildiği ardayla çıkıyo hatırlatalım...yok bilmem kimle öpüşürken fotoları varmış...sinem içine sindirmiş bunları ki çıkıyolar...kimseye laf düşmez Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 667501
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 6:45 pm

sweetbaby ban !
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 6:45 pm

Tamamm , gerginlik rüzgarları esiyor belli.
Bakın artık alışalım kimse sevdiği kişinin sevgilisine birşey yapmaz. Tamam arkadaşlar Ardacılar & Sinemciler artık iyi geçinsin "Lütfen" Sinem abla Arda abi bu yorumları görse çooook üzülür hemde fanlığımızın bir gereği kalmaz.Lütfen artık böyle yorumlar yapmayalım..

Kilit+Çöp !

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Site Adı (Yasak)
» Ardaya İlginç Yasak!
» Sinem Kendisine Yasak Koydu
» Sineme neler oluyor !
» Ardanin Sineme öpücük yagmuru