ayrıca Nevin ve Muro'Da bnmle aynı fikirdeler şimdi konuştuk ! Siz Arda'ya Biz Sinem'e ve hepimiz birbirimize sygılı olduğumuz sürece hiç bişey olmucak
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
bi sn beni bilen bilir benim fikrim değişmedi her zaman aynıydı hala aynı ben sinemi seviyorum sinem fanlarının insanı sinemden sogutma çabasına ragmen seviyorum Ardayla da ilişkileri varsa ki var mutluluklar diliyorum.
sen onların fikirlerini ne yapacaksın site adına bi karar vermiyorz kendi adımıza karar veriyoruz berke hayır derse sen devam mı ediceksin aynı şeylere
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına daha ne kadar uzatmayı düşünüyosunuz bu konuyu ? Hic yakıştıramıyorum size. Kimsenin Arda'ya laf etme hakkı yok aynı şekilde Sinem'e de. Her zaman diyorum.. Bu onların hayatı. Ve inanın şu an bızım ne düşündüğümüz umurlarında degil bunun için birbirinizi yiyip küfür etmek çocukluktan öte bişey deil. Evt Sinem vs bu forumu okuyo olabilir ama Allah aşkına siz istemiyorsunuz diye Arda'dan mı ayrılcak? Ya da Ardacılar Sinem'i istemiyo diye Arda Sinemden ayrılcak mı ? Eğer böle bi umudunuz varsa ÇOK Gülerim yani. Rahat olun biraz ikisinede güzel temennilerde bulunun arkadaşlar.
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 15/01/10Mesaj Sayısı : 17Başarı Puanı : 19Rep Puanı : 2
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına daha ne kadar uzatmayı düşünüyosunuz bu konuyu ? Hic yakıştıramıyorum size. Kimsenin Arda'ya laf etme hakkı yok aynı şekilde Sinem'e de. Her zaman diyorum.. Bu onların hayatı. Ve inanın şu an bızım ne düşündüğümüz umurlarında degil bunun için birbirinizi yiyip küfür etmek çocukluktan öte bişey deil. Evt Sinem vs bu forumu okuyo olabilir ama Allah aşkına siz istemiyorsunuz diye Arda'dan mı ayrılcak? Ya da Ardacılar Sinem'i istemiyo diye Arda Sinemden ayrılcak mı ? Eğer böle bi umudunuz varsa ÇOK Gülerim yani. Rahat olun biraz ikisinede güzel temennilerde bulunun arkadaşlar.
güzel konuştun deminden beri bunu anlatmaya çalışıorm hem onlara hemde birbirimize saygılı olmak en iyisi
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
ayrıcA yakışıyolarda yani bence bi problem yok sinem çok güzeL kız Arda da görüp görebileceğiniz en delikanlı insanlardan her şeyden önce GALATASARAY terbiyesi almış bi insan fenerbahçeli olabilirsiniz yada başka bi takımlı ama hepiniz bilirsiniz ki Galatasaray terbiyesini alan insan bi başka olr =)
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 15/01/10Mesaj Sayısı : 17Başarı Puanı : 19Rep Puanı : 2
ayrıcA yakışıyolarda yani bence bi problem yok sinem çok güzeL kız Arda da görüp görebileceğiniz en delikanlı insanlardan her şeyden önce GALATASARAY terbiyesi almış bi insan fenerbahçeli olabilirsiniz yada başka bi takımlı ama hepiniz bilirsiniz ki Galatasaray terbiyesini alan insan bi başka olr =)
kesinlikle katılıorum sana Murocm bugne kdr Arda'nın kız arkadaşlarını hç beğenmedik ama ilk defa Sinem cidden Ardaya yakışıo Arda 'Da Sinem'e yakışıo maşallah dielim nazarımız değmesin
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak Salı Ocak 19, 2010 11:31 am
ya bende nevin sayeSinDe siteye qiRemediğim iÇin göremiyoRm ki .. arTık devam ediyorlar mı sinem abLaya LaFLaRa ?evet qaye^m maaLeSeF qeRÇek ... ayRıCa bunu anLaTmaya çaLıŞan muRo ... neviniDe, üyeLerini De ... özeLLikLe eLiF hanımı uyarıRSanız sewinirim ... yokSa ben onLarı öyLe bi uyaRıRım ki ... hiÇ beLLi oLmaz sonLarı ...
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
ben açıkçası sizlerin söylediklerine inanmayıp arda turan fan sitesine girip sinem hakkındaki yorumlara baktım. doğrusu 1-2 kişi dışında arda-sinem ilişkisini destekleyen kimseyi göremedim. bir kez de buraya baktım 10 üyeden 6 tanesi destekliyor. bence arda turan fan sitesindeki üyeler bu konularda daha dikkatli yorum yapmalı. biz nasıl ardayı seviyorsak onlar da sinemi sevebilmeli. bu haber hakkında yaptıkları yorumları görünce şaşırdım.özellikle 'arda bu sahnelere çıldıracak' başlığındaki yorumları okursanız arda yerine siz çıldırırsınız.
Muro10
SinemKobalFan♥Üye