Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak

+16
pelinnaz
'ѕнєутαηιє●
leyla
Kiymetlim1O.
damLaRda10
SinemHaniFe
nurten*arda*gs
sweetbaby
Arda_Sinem
Naz^
ѕιηємвєякє
Muro10
sinem.büşra
Emii
irem2
arda_gs_cemre
20 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

Başarı Puanı : 19
Rep Puanı : 2

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:59 pm

bnde Arda'ya ,Sinem'e ve birbirimize saygılı oldumuz sürece bişe olmucağını sölüorm Göz Kırpan
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

Başarı Puanı : 92
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:00 pm

bencede aynennnn
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:03 pm

ayrıca Nevin ve Muro'Da bnmle aynı fikirdeler şimdi konuştuk !
Siz Arda'ya Biz Sinem'e ve hepimiz birbirimize sygılı olduğumuz sürece hiç bişey olmucak Göz Kırpan
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:06 pm

bi sn beni bilen bilir benim fikrim değişmedi her zaman aynıydı hala aynı ben sinemi seviyorum sinem fanlarının insanı sinemden sogutma çabasına ragmen seviyorum Ardayla da ilişkileri varsa ki var mutluluklar diliyorum.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:08 pm

TaMamm Bu KoNuDa TeK BaŞıMa KaRaR aLMaK isTemioRmm SoNucTa SiTeNiN YöNeTiCiSi BeRKe BeRKe Ve BüŞRaNıN Da FiKiRLeRiNi BeKLioRZ
http://www.sinemfan.net.tc
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:16 pm

sen onların fikirlerini ne yapacaksın site adına bi karar vermiyorz kendi adımıza karar veriyoruz berke hayır derse sen devam mı ediceksin aynı şeylere
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:19 pm

TaBii Ki HaıR aMa SoNuCTa SiTE oNuN Ve BeRKe De Bnmm eN YaKıN aRKaDaSmm oNuN FiKiRLeRi Benmm iÇiN ÇoK öNemmLi
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:36 pm

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına daha ne kadar uzatmayı düşünüyosunuz bu konuyu ? Hic yakıştıramıyorum size. Kimsenin Arda'ya laf etme hakkı yok aynı şekilde Sinem'e de. Her zaman diyorum.. Bu onların hayatı. Ve inanın şu an bızım ne düşündüğümüz umurlarında degil bunun için birbirinizi yiyip küfür etmek çocukluktan öte bişey deil. Evt Sinem vs bu forumu okuyo olabilir ama Allah aşkına siz istemiyorsunuz diye Arda'dan mı ayrılcak? Ya da Ardacılar Sinem'i istemiyo diye Arda Sinemden ayrılcak mı ? Eğer böle bi umudunuz varsa ÇOK Gülerim yani. Rahat olun biraz ikisinede güzel temennilerde bulunun arkadaşlar.
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:42 pm

Emii demiş ki:
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına daha ne kadar uzatmayı düşünüyosunuz bu konuyu ? Hic yakıştıramıyorum size. Kimsenin Arda'ya laf etme hakkı yok aynı şekilde Sinem'e de. Her zaman diyorum.. Bu onların hayatı. Ve inanın şu an bızım ne düşündüğümüz umurlarında degil bunun için birbirinizi yiyip küfür etmek çocukluktan öte bişey deil. Evt Sinem vs bu forumu okuyo olabilir ama Allah aşkına siz istemiyorsunuz diye Arda'dan mı ayrılcak? Ya da Ardacılar Sinem'i istemiyo diye Arda Sinemden ayrılcak mı ? Eğer böle bi umudunuz varsa ÇOK Gülerim yani. Rahat olun biraz ikisinede güzel temennilerde bulunun arkadaşlar.

güzel konuştun deminden beri bunu anlatmaya çalışıorm Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 667501 hem onlara hemde birbirimize saygılı olmak en iyisi
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:49 pm

ayrıcA yakışıyolarda yani bence bi problem yok sinem çok güzeL kız Arda da görüp görebileceğiniz en delikanlı insanlardan her şeyden önce GALATASARAY terbiyesi almış bi insan fenerbahçeli olabilirsiniz yada başka bi takımlı ama hepiniz bilirsiniz ki Galatasaray terbiyesini alan insan bi başka olr =)
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 4:55 pm

Muro10 demiş ki:
ayrıcA yakışıyolarda yani bence bi problem yok sinem çok güzeL kız Arda da görüp görebileceğiniz en delikanlı insanlardan her şeyden önce GALATASARAY terbiyesi almış bi insan fenerbahçeli olabilirsiniz yada başka bi takımlı ama hepiniz bilirsiniz ki Galatasaray terbiyesini alan insan bi başka olr =)

kesinlikle katılıorum sana Murocm Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 667501 bugne kdr Arda'nın kız arkadaşlarını hç beğenmedik ama ilk defa Sinem cidden Ardaya yakışıo Arda 'Da Sinem'e yakışıo maşallah dielim nazarımız değmesin Smile
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 6:42 pm

Fb li olmakla alakası yok bunun. Bi çok fbli insan Arda'yı seviyo sayıyo bu sinem konusu apayrı bi konu yani Biggrin uzatmamak en iisi hepinize iyi akşmlar.
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 7:15 pm

Haklısın Berke'cim Biggrin (İlk sayfadaki yorum Dil Çıkaran )
Sinem abla projelerini seçerek yapıyor zaten Smile
Arda böyle yasak mı koymuş Sinem ablama gerçek mi ki bu ?
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Ocak 18, 2010 10:34 pm

GéRCeK Cnmm Bnmmm (:Ağla
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 11:31 am

ya bende nevin sayeSinDe siteye qiRemediğim iÇin göremiyoRm ki .. arTık devam ediyorlar mı sinem abLaya LaFLaRa ? evet qaye^m maaLeSeF qeRÇek ... Ağla ayRıCa bunu anLaTmaya çaLıŞan muRo ... neviniDe, üyeLerini De ... özeLLikLe eLiF hanımı uyarıRSanız sewinirim ... Göz Kırpan yokSa ben onLarı öyLe bi uyaRıRım ki ... hiÇ beLLi oLmaz sonLarı ... Göz Kırpan
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 1:09 pm

ben açıkçası sizlerin söylediklerine inanmayıp arda turan fan sitesine girip sinem hakkındaki yorumlara baktım. doğrusu 1-2 kişi dışında arda-sinem ilişkisini destekleyen kimseyi göremedim. bir kez de buraya baktım 10 üyeden 6 tanesi destekliyor. bence arda turan fan sitesindeki üyeler bu konularda daha dikkatli yorum yapmalı. biz nasıl ardayı seviyorsak onlar da sinemi sevebilmeli. bu haber hakkında yaptıkları yorumları görünce şaşırdım.özellikle 'arda bu sahnelere çıldıracak' başlığındaki yorumları okursanız arda yerine siz çıldırırsınız.
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 1:30 pm

hangi siteymiş o ya ??? ayrıcA bn mevzuyu anlamadm ben neyi anlatmaya çalışıyorm
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 1:38 pm

bencede siteymiş o
pelinnaz
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnaz

Başarı Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 9:23 pm

siz asıl ekşi sözlük diye bir site var ordaki yorumlara bakın. (herhalde ekşi sözlüğü biliyonuzdur) yani sinem kobal çok sevilen biri değil
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 9:28 pm

Pélin'cim alemin sevmesi gerekmez !
Bize 5 Kişi bile olsa yeter sevenler gönülden seviyor zaten..
Bize sözlük işlemez..
pelinnaz
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnaz

Başarı Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 9:29 pm

valla bana işliyo sözlük. süper dalga geçiyorlar sinem koballa.
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 9:39 pm

Sen Sinem Kobal'Fanı değil misin ! Şaşıran
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 9:40 pm

Pelinnaz, seni seven kim lan ? Burdaki herkes (ATF dışında) herkes Sinem fanı m@l kafalı.

Burası SKFC m@l, ASFC deil.

Sen ASFC'e git, seni banlıyorum Göz Kırpan Sitemizde mallara yer yok.
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 9:59 pm

'ѕнєутαηιє● demiş ki:
Pélin'cim alemin sevmesi gerekmez !
Bize 5 Kişi bile olsa yeter sevenler gönülden seviyor zaten..
Bize sözlük işlemez..

5 KiŞi DeDiqiN Kimm KıZ (:
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 10:53 am

dalga geçilmesinin sebebii sürekli lise kızı rollerinde oynaması,çok basit ve boş bir dizi olan selenada oynaması

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak
3 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
 Similar topics
-
» Site Adı (Yasak)
» Ardaya İlginç Yasak!
» Sinem Kendisine Yasak Koydu
» Sineme neler oluyor !
» Ardanin Sineme öpücük yagmuru