Sinem Öpüşmüyor..
Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal; Kanal D'deki Küçük Sırlar Dizisî'nde rol alıyor. Liseli gençler arasında yaşanan olayları konu alan dizide senaryo gereği öpüşme sahneleri var. Ancak başrol oyuncusu Sinem Kobal, diğer oyuncular gibi öpüşemiyor.
Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal; Kanal D'deki Küçük Sırlar Dizisî'nde rol alıyor.
Liseli gençler arasında yaşanan olayları konu alan dizide senaryo gereği öpüşme sahneleri var.
Ancak başrol oyuncusu Sinem Kobal, diğer oyuncular gibi öpüşemiyor.
Posta Gazetesi'nin haberine göre, Sinem Kobal'ı dizideki sevgilisi yalnızca yanaktan ve alından öpebiliyor.
Sinem Kobal,1 yıldır aşk yaşadığı Arda Turan'ın bu sahnelerden rahatsız olacağını düşünüp öpüşme sahnesine böyle sınır getirdi.
bu kesin bir haber çıkacağını tahmin ediyordum..haberin doğruluğunu bilmiyorum ama...
çünkü arda dün süper oynadı.süper bir gol attı..böyle güzellikleri kapatmak lazım yanlı medya tarafından..beni hiç şaşırtmadılar..dün twitterda paylaştıgım gbi..
"Türk Medyasında büyük telaş! Yarın için Arda Turan skandalı, Sinem Kobal haberi lazım. Olmadı "Arda'nın gideceği takım XXX" haberleri gelir. "