Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak

+16
pelinnaz
'ѕнєутαηιє●
leyla
Kiymetlim1O.
damLaRda10
SinemHaniFe
nurten*arda*gs
sweetbaby
Arda_Sinem
Naz^
ѕιηємвєякє
Muro10
sinem.büşra
Emii
irem2
arda_gs_cemre
20 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 2:08 pm

berke sakin oL ... Şaşıran
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

Başarı Puanı : 19
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:12 am

sinemci_hazom demiş ki:
DaMLaa BaKıoRmm Da HeRSeYe GüLüoSn SoN GüLeN ii GüLeR BuNu uNuTMa aYRıCa GüLMeK ii BiŞEYDiR FaKaT Bu KaDaR GüLMeK ii DeiL HaBeRiN oLSuN...Göz Kırpan
aYRıCa BüŞi aRDaYa oYuNCu DeMeDi CüMLeLeRi ii oKu
KıSKaNMaSı NoRMaL BiŞe aMa oYuNCuLuqu YaPaN SiNemm aRDa DeiL DeDi... Göz Kırpan

Çünkü komik oluyosunuz onlara gülüyorum Sinem'e papatyam diyosun ! bence böyle yapıcağına o mutlu diye sevinmelisn Ben Arda'ya geberesiye bağlıyımm üye oldum fan gayet ii bilir ! ama o mtluysa bnde mutluyum mantığı işler hayattaaa
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:14 am

ѕιηємвєякє demiş ki:
Damla herşeye gülüyorsun ya sana bir tavsiye; "Aç da gözüne gül Göz Kırpan" anlamışsındır sen.

sende admin olucaksın önce düzgün konuşmayı öğren sonra admin ol !
sen haddini aşıp laf ediosun yrn üyelerin ettiğinde nası durdurcaksın merak ediorum !
karşındakinlere azcık saygılı olmayı öğrn! ama şu var seviyesizliğine seviyesizlikle karşılık vermicem !
admin böyle konuşuosa bu sitede bişey oldunda kmse kmseyi durduramaz !
herkes brbrine lafla girer!
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 10:19 am

BaK DammLa ZaTeN SiNiR oLuoRmm eLiF aKıLLı DaVRaNDı Da GüLMiCeK DaHa KimmSiN Ki LaN SeN BZe SiNeme GüLüoSnn aYRıCa PaPaTYa DeMeMiziN De Bi NeDeNi VaR BiŞeDeN ÇaKMaYıP CeVaBıNı BiLMioSan KaPaTıP CeNeNi aDamm GiBi üYeLiqiNi YaBaCaKSıN Hee YaPMıoMusuN Ne B*Ka üYe oLDuN o zMn SiTeYe SiZDe Bi B*KLuK VaR HePiNiz GüLüoNz Bi DüRüST CemmRe aBLa VaR...
Bi DaHa GüLDüĞüNü GöRüRSemm ZaTeN ÇoK KöTü oLucaK HaBeRn oLSuN Göz Kırpan
http://www.sinemfan.net.tc
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 2:23 pm

sen kimsin ki kimi tehdit ediyosun bu kadar selena izlersen olacagı bu her şeyi oturdugun yerden çözeceğini sanarsın profiline bakanda gerçekten 22 yasında sanar en fazla 12 sin yapabiLeceğin TEK ŞEY de banLamak : ))
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 2:35 pm

BeNCe o KaDaR eMiN oLMa aYRıCa BeN 12 YaŞıNDa DeiLimm YaNıLMıŞSıN uFaKLıK Göz Kırpan
SeLeNa FaLaN iZLeDiqimDe YoK Hem iZLeSemm iZLeRimm eLaLeMiN DeRDi SeNi Mi GeRDi...
o YüZDeN aDamm GiBi KoNuŞ CiDDeN ÇoK KöTü oLuR iKi KiŞi KoNuSuRKeN üÇüNCüYe MüNaSiP BiŞi DüŞeRMiŞ.
BeNmm DiYaLoqmm DamLaYLaYDı o YüZDeN KaRıSMa KaYNaMa aRaDa..Göz Kırpan
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 2:57 pm

vaLLa ne dersen de beni 22 yaşında oldugguna inandıramaZsın.Senin söylediğin şu lafLarı (( 2 kişi konusurken 3. ye bilmem ne , elalemin derdi seni mi gerdi ... )) 10 yasındayken yaptıgımız slkça cümleler.

Senin konusmana karışmadım SEnin aDmin olarak koruyamadıgın üYEni ben SavunuYorum ezemezsin sen kimseyi bebbeeeee
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 2:58 pm

sinemci_hazom demiş ki:
BaK DammLa ZaTeN SiNiR oLuoRmm eLiF aKıLLı DaVRaNDı Da GüLMiCeK DaHa KimmSiN Ki LaN SeN BZe SiNeme GüLüoSnn aYRıCa PaPaTYa DeMeMiziN De Bi NeDeNi VaR BiŞeDeN ÇaKMaYıP CeVaBıNı BiLMioSan KaPaTıP CeNeNi aDamm GiBi üYeLiqiNi YaBaCaKSıN Hee YaPMıoMusuN Ne B*Ka üYe oLDuN o zMn SiTeYe SiZDe Bi B*KLuK VaR HePiNiz GüLüoNz Bi DüRüST CemmRe aBLa VaR...
Bi DaHa GüLDüĞüNü GöRüRSemm ZaTeN ÇoK KöTü oLucaK HaBeRn oLSuN Göz Kırpan

bi kere siz daha karşılıklı tartışma ortamı nasıl olur onu bilmiyosunuz. Sinem'e güldüğüm falan yok iyi oku yazdıklarımı öyle konuşmayı dene ! Genel yapılan yorumlara gülüyorum. Yok Arda şöyle ,yok Arda'nın canını alırız vs vs. Kimse burda ikiyüzlü değil neyse onu söylüyorum ben !
Sinem'i değil yaptığınız yorumları eleştiriyorum!
Ve şu bi gerçek hiç birinizde saygıyla tartışma yok hemen çirkin kelimeler!
İmajınızı ve seviyenizi git gide düşürüyosunuz. Kaldıki 22 yaşındasınız Sizden yaşça küçük üyelerinize örnek olcanıza ilk öfkeyle kalkan siz oluyosunuz ! ayrıca niye papatya diyosunuz demedim sevgi kelimenizi kullanıyosunuz ama Sinem mutluyken mutlu olmayı beceremiyosunuz! Ayrıca bak yine gülüyorum Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 89342 yaptığın tehtide napıcaksın en fazla banlarsın eer kişisel görüşmek istersen özel msj at ben yerimi adresimi veririm bana hiç farketmez Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 667501
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:06 pm

Ben 22 YaŞıNDa DeiLimm öNCeLiKLe oNu BeLiRTiyimm SiZLe SaYGı Ve SeVqi CeRCeVeSiNDe KoNusMaYı DeNeDiK GeRi TePTiNiZ Biz NaPaLmm ŞimmDi DeDiK HaDi SiziN aNLaDıqıNıZ DiLDeN KoNuSaLımm oLMaDıı ee DaHa NaPaLmm aNCa GüLüoSnz GüLMeK Bu KDr ii DeiL BeLKi BeNDeN YaSCa BüYüK BeLKi YaSCa KüÇüKSüNüz BiLeMioRmm aMa KeNDiMDeN BüYüKLeRe SaYGıZıLıK eTMeSiNi De SeVMioRm BaNa eDiLMeSiNDeN De HoSLaNMam iNSaN GiBi KoNuSaCaKSaN öm iLe aTaYmm MsN Mi DeRDiMiz NeYMiŞ iKiMiS De öĞReNiRiZ DammLaCmm BeLKi uzLaŞaCaK BiŞeY BuLuRuz..aMaCmm KaVGa DeiL
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

Başarı Puanı : 75
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:11 pm

GÖREVLiLERi KURALLARA UYAMAYA DAVET EDiYORUM Göz Kırpan

ÜYELERDEN BEKLIYORSUNUZ BUNU AMA ÖNCE GÖREVLILER / RÜTBELILER ÖRNEK OLSUN VE KURALLARA UYSUN SONRA BIZDEN BUNU BEKLESINLER !!!!

Ayrica evet kurallari okudum ve Görevlilerden baskasi kimse uyari yapamaz yaziyor
ama görevlilerde bu kurallarina farkinda olmayinca mecbur i$ ba$a düstü Göz Kırpan

hadi eyvAllah Göz Kırpan
leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
leyla

Başarı Puanı : 128

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:19 pm

ben anlamıyorum yani. sinem'i seviyoruz çok seviyoruz diyenler sinem'in sevdiği birine nasıl hakaret edebilir? insan sevdiğinin mutlu olmasını istemez mi? bizde arda hayranıyız ama sinem'i seviyoruz. neden sevmeyelim? çünkü arda onu seviyor!!

sinem arda'yı seviyor!! o zaman sizde sevin, neden nefret etmeye çalışıyorsunuz. sinem'i seviyorsanız sinem'in mutluluğunu istersiniz ki sinem'de arda'yla mutlu. EEEEE? çok komik gerçekten.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:20 pm

onLar konu$urSa bizeDe üyeLeri susturMak dü$er .. maLum foRum kiRLiliqi .. Göz Kırpan
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:21 pm

sinemci_hazom demiş ki:
Ben 22 YaŞıNDa DeiLimm öNCeLiKLe oNu BeLiRTiyimm SiZLe SaYGı Ve SeVqi CeRCeVeSiNDe KoNusMaYı DeNeDiK GeRi TePTiNiZ Biz NaPaLmm ŞimmDi DeDiK HaDi SiziN aNLaDıqıNıZ DiLDeN KoNuSaLımm oLMaDıı ee DaHa NaPaLmm aNCa GüLüoSnz GüLMeK Bu KDr ii DeiL BeLKi BeNDeN YaSCa BüYüK BeLKi YaSCa KüÇüKSüNüz BiLeMioRmm aMa KeNDiMDeN BüYüKLeRe SaYGıZıLıK eTMeSiNi De SeVMioRm BaNa eDiLMeSiNDeN De HoSLaNMam iNSaN GiBi KoNuSaCaKSaN öm iLe aTaYmm MsN Mi DeRDiMiz NeYMiŞ iKiMiS De öĞReNiRiZ DammLaCmm BeLKi uzLaŞaCaK BiŞeY BuLuRuz..aMaCmm KaVGa DeiL

22 yaşında değilsen neden o imajı yaratıosunki demin Muro 'ya 22 yaşındaym die gittin için dedim bende ! kimseyi tanımayız etmeyiz kimle ne problemimiz olucak ki Şaşıran KİMSEYE SAYGISIZLIK ETMEDİM GEREK BEN GEREK DİĞER ARDA FANLARI ! HANGİMİZİN AĞZINDAN ÇİRKİN Bİ KELİME DUYDUNUZ GÖRDÜNÜZ ! AMA GEREK BERKE GEREK SEN MAŞALLAH ÇİRKİN KELİME KULLANMAKTEN KAÇINMADINIZ!
Arda fanları olarak kimseyle bi derdimiz yok bizimle ve Arda hakkında saygılı ve düzgün konuşun yeterli Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 667501
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:23 pm

damla bi tartışma içerisinde ki hakaretler cahillikten bilgisizlikten kelime dagarcının ufaklıgından birde ne yapacagını bilememekten söylenir o yüzden yadırgamıyacagız bazı şeyleri onları böyle kabul edicez
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:25 pm

Leylacım Bak Tüm Ardacılar Senin Gibi Konussa Bizde Adam Gibi Cevap Veririz Onlar Direkt Her Konuya Mualefet Oluyor Tabii Ki Ardayı Seviyoruz Evet Sinem Onla Mutlu Ki Bu İlişkiyi Evlile Taşıyacak Kadar Çok Seviyorlar Birbirlerini Sinemi Mutlu Eden Kişi Dilesin Bizdewn NE Dilerse Ama Onlar Direkt Mualefet Olup Yok Gülüorz Yol Söle Yok Böle Bizde Bu Durumda Kızıorz Yanee
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:27 pm

sinemci_hazom demiş ki:
Leylacım Bak Tüm Ardacılar Senin Gibi Konussa Bizde Adam Gibi Cevap Veririz Onlar Direkt Her Konuya Mualefet Oluyor Tabii Ki Ardayı Seviyoruz Evet Sinem Onla Mutlu Ki Bu İlişkiyi Evlile Taşıyacak Kadar Çok Seviyorlar Birbirlerini Sinemi Mutlu Eden Kişi Dilesin Bizdewn NE Dilerse Ama Onlar Direkt Mualefet Olup Yok Gülüorz Yol Söle Yok Böle Bizde Bu Durumda Kızıorz Yanee

Bunu senmi diyorsun
ARDA'yi seviyorum/z diye ?
yanlis hatirlamiyorsam ARDA'ya düz giden
ANASiNDAN emdigi sütüne kadar
laf eden sendin Göz Kırpan
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:29 pm

sinemci_hazom demiş ki:

bi kere biz muhalefet olsak Sinem'E yardırırz ama öle bişe yapmıoruz ! Sinem'le Arda'ya değil yaptığınız yorumlara muhalefet oluyoruz çünkü çocukça yorumlar yapıosunuz canını alırım ne demk ya kmsnki Arda'nın canını alıosun yada Arda oyuncu ! bunlara muhalefet olmayıp napıcaz aaa haklısınz edn bol bol lafmı dicez !
Leyla da gayet güzel konşmuş saol cnm
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:38 pm

Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:

Bunu senmi diyorsun

Onları 1-2 Hafta Öncesine Kadar Söylüyordum Evet Doğru Ben YALAN Die Bişi Demiorm Ki Nişanlandıkları İçin Kabullenmdim Emin Olun Sinem Gerçekten Güvendiği Ve Sevdiği Kişiyle Beraber Olur Ardayla Nişanlandığına Göre Arda En Doğru Kişi Demektir...
ArtıK Ardaya Bişi Demiorm Sinemi Mutlu Edenin Başımızın Üstünde Yeri Var...Göz Kırpan
Uzatmaya Gerek Yok Şuanda Hep Beraber Birbirimize Destek Olmamız Lazımken Farkındamısnız Köstek Oluyoruz Tartışma Çıkarıyoruz Ki Bende Çıkarıyorum Hatamı Kabul Ediyorum.Madem Sinemle Arda Nişanlı SK Fan Arkadaşloarımında İzniyle İlk Adımı Ben Atıyorum Dost Olmak Varken Neden Kavga Yapıyoruz..Şaşıran
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:44 pm

aman eksik kalsin Göz Kırpan

1-2 hafta önce bunlari demeseydin emin ol ki suan bunlar olmazdi Göz Kırpan
ayrica benim aldigim bilgiye göre..
ARDA'yi daha dogrusu ARDA'nin yakin arkadaslarindan alindigi bilgiye göre nisanlanmamislar Göz Kırpan
bilgine ..
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

Başarı Puanı : 92

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:46 pm

hangi arkisi söylediii
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:47 pm

BiZ De aNNeSiNDeN BiLqi aLıoRZ CaNmm SiNemmiN ANNEsiNDeN
iSTeMioMuSuNuZ SiZ KaYBeTTiNiZ..
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:49 pm

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 125825
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
damLaRda10

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:51 pm

sinemci_hazom demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:

Bunu senmi diyorsun

Onları 1-2 Hafta Öncesine Kadar Söylüyordum Evet Doğru Ben YALAN Die Bişi Demiorm Ki Nişanlandıkları İçin Kabullenmdim Emin Olun Sinem Gerçekten Güvendiği Ve Sevdiği Kişiyle Beraber Olur Ardayla Nişanlandığına Göre Arda En Doğru Kişi Demektir...
ArtıK Ardaya Bişi Demiorm Sinemi Mutlu Edenin Başımızın Üstünde Yeri Var...Göz Kırpan
Uzatmaya Gerek Yok Şuanda Hep Beraber Birbirimize Destek Olmamız Lazımken Farkındamısnız Köstek Oluyoruz Tartışma Çıkarıyoruz Ki Bende Çıkarıyorum Hatamı Kabul Ediyorum.Madem Sinemle Arda Nişanlı SK Fan Arkadaşloarımında İzniyle İlk Adımı Ben Atıyorum Dost Olmak Varken Neden Kavga Yapıyoruz..Şaşıran

tabi ki de adam akıllı eleştirip düzgün konuşmak varken hiç gerek yok tartışmaya herkes Sinem ve Ardaya ve birbirine saygılı olursa hiç bişey olmucak Göz Kırpan
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:56 pm

iLK aDıMı BiZ aTTıK KaBuL eTMeDiLeR Ne YaßaBiLiZ..aRTıK
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Arda'dan Sinem'e 3 Yasak   Arda'dan Sinem'e 3 Yasak - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 3:58 pm

ben barıştan yanayımmmm bir arda fanı olarakkkk ama ben size çicek gönderdimmm

Arda'dan Sinem'e 3 Yasak
2 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
 Similar topics
-
» Site Adı (Yasak)
» Ardaya İlginç Yasak!
» Sinem Kendisine Yasak Koydu
» Sineme neler oluyor !
» Ardanin Sineme öpücük yagmuru