Stressavar SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/12/09 Mesaj Sayısı : 37 Başarı Puanı : 41 Rep Puanı : -2
| Konu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Cuma Mayıs 14, 2010 4:24 pm | |
| - melis21 demiş ki:
- Kiymetlim1O. demiş ki:
- PaTRocq demiş ki:
- Sizde BizimLe uğraşmayı bırakın
Hey ALLAHIM ya anlamiyormusunuz yada anlatamiyormuyum !? Biz biraktikda sizin bu siteye girmedigim halde adim geciyor ve bilmedigim biseyler oluyor bu konu yüzünden siteye girmek zorunda kaldim ve bunlarla karsilastim ! ARDA fanlari hakaret etmissiniz diyorsunuzda.. 2 ARDA FAN var görevli oldugum ve emin ol ki !!! O 2 Fan'dede Sineme hakaret eden yok !!
Kendinize gelin ya.. sinirlariniz asiyorsunuz ama artik .. bitti derken yine basa alip beni cildirtmayin !! bencede arkadşalar ben zaten-eğer doğru siteyse-Sizi şikayet ettim.O sitede arda turana hakaret ediyorlar.lütfen sinemkobal.9from.biz sitesine üye olan sinem fanlarını sitede bulundurmayalım diye.Bende üyeyeim ama öldürsenizde ardaya hakaret etmem.zaten bir zamanlar sizi uyarmışlar.uyarmışlar derken anlaşmışsınız hakaret edilmeyecek diye ama hala devam ediyorsunuzzzzzz......ha bu arada nevincim sen anlatıyorsun ama onlar anlamak istedikleri gibi anlıyorlar tatlım Bu arada akadaşlar ben stressavar.Don't panic | |
|