nevinin fanı dimi ... onLar bi türlü kabuLLenemediLer zaTen bu duRumu .. kabuLLendirCem ben onLara ... ama burDa değiL .. onLar qiBi forumu hakareTLerLe kirLetmiycem ben forumu ..
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
beğenmiyosan girmessin seni zorlayan yok sende orda sinemi korursunnn
neyse asıl konu şu ewt sinemi koruyun ama onu korurken diğerini aşşalamayın
benim dediğim şu illa biri suçlanacaksa bu kişi mustafa denen adam olmalı hem arda sinemi mutlu ettiği sürece bunun ne önemi var mustafa erkek olsaymış şimdik biz bunları konuşmuyodukk
damLaRda10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 15/01/10Mesaj Sayısı : 17Başarı Puanı : 19Rep Puanı : 2
Konu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Paz Ocak 17, 2010 3:06 am
sinemci_hazom demiş ki:
sweetbaby demiş ki:
nurten*arda*gs demiş ki:
tmm Arda'nında suçu olabilir ama Arda'nın da bu kdr üstüne gelmeye gerek yok
ben kimsede suç olduğuna inanmıyom asıl suç mustafada erkek gibi davranıpta kız arkisini aldatmasaymış ve arkisine kendi elleri ile vermeseymiş bunları konuşuyo olmazdık
HaKLıSıN SweeTBaBy aMa aRDaCıLaR aRDa FaNDa aRDaı SaVuNuoLaR BiZimmDe SiNemm FaNDa SiNeMi SaVuNMaMıZ eN DoĞaL HaKKıMıZ SiNemm o PsiKoLoJiYLe Ne YaPaCaqıNı SaSırDı NeYSe uzaTMaYa GeReK YoK öNemmLi oLaN oNLaRıN MuTLuLuqu PaPaTYamm MuTLu oLSnn YeTeR BiZe...
Sinem o düşünceyle napcağnı şaşırdı ne demek yahu o ara şaşırdı halamı şaşırmaya devam ediyo iyice saçma ya sardı düşünceler bnm Üye oldum fan için konuşuorum ilk bu haberler çıktığında Sinem mi yok artk fln dioduk ama sonra herkesde edebiyle knşmaya başladı herkes benimsedi grdiğim Arda fanlardada hç böyle hakaret vari şeylerle karşılaşmadım eer görüosanızda bunlar şahıslara aittir kocaman bi topluluğa yüklemeniz kadar hatalı bişey yo0k !
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Salı Ocak 19, 2010 11:43 am
aşŞaLıyan yok zaTen ... biz arTık hiÇ bişi demioDuk arDaya ... ama onLar haDDini aŞTılar fazLaSıyLa ... beyinSiz lafı çok süpeR bi LaF dimi ... ? ayRıCa biz onLaRın mutluLuqunu düŞünoRz ... nevin ve üyeLeRi zanneDioLar ki ... arDa bizim aŞkımız .. aRDa bize bakaR ... paRdonDa arda fanLarına niye baKSn ki ... bi ünLü fanıyLa ne evLeniR ne De SeFqiLi oLuR ... her üye kabuL etmeLi ki ... kimin fanıySan o ünLü kiminLe evLi veya seFqiLiySe o üyeye .. mutLuLuklar dilemek düşer ... sizDe arDa fanı oLarak arDaya mutLuLuk dilerSeniz daha iyi oluR ... bizDen size küÇük bi tavSiye ... bizDe sinem fanı olarak her üyenin yapmaSı qeRekTiqi qiBi sinem abLamıza mutLuLukLar diLiyoRuz ... kBL edeLim ki .. aRDa bizim eni$Temiz ... sinem abLamızDa sizin yenqeniz ...
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 90Başarı Puanı : 92Rep Puanı : 0
site'de alakam kalmadigi halde bakiyorumde mesajlarda adim geciyor ve Nevinin fani diye ötüyorlar ! Biri bi aciklama yapsinda olay nedir bende bileyim ! ..
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
ALLAH Askina Senin benimle zorun ne yaaa ?! Nevinin üyeleri ve kendisinden bahsediyorum diyorsun ortam müsait olsaydi sana diyecegimi bilirdim ben Sen benim nerde bi ters mesajimi okudun bida olmicak dedikten sonra !? Ayrica SITEMDE SINEM KOBALA KARSI KÜFÜR VEYA HAKARET ICEREN MESAJ YOK !! Suan mesajlari hepsini tek tek kontroll etmis bulunuyorum ve bunlarda hic birinde böyle bisey yok hangi dünyada yasiyorsun ne hayaller ucusuyor kafanda bilmiyorum ama NE BANA NE ÜYELERIMIZE NE ARDACILARA NEDE SITEMIZLE UGRASMAYI BIRAK !!!
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Hey ALLAHIM ya anlamiyormusunuz yada anlatamiyormuyum !? Biz biraktikda sizin bu siteye girmedigim halde adim geciyor ve bilmedigim biseyler oluyor bu konu yüzünden siteye girmek zorunda kaldim ve bunlarla karsilastim ! ARDA fanlari hakaret etmissiniz diyorsunuzda.. 2 ARDA FAN var görevli oldugum ve emin ol ki !!! O 2 Fan'dede Sineme hakaret eden yok !!
Kendinize gelin ya.. sinirlariniz asiyorsunuz ama artik .. bitti derken yine basa alip beni cildirtmayin !!
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Hey ALLAHIM ya anlamiyormusunuz yada anlatamiyormuyum !? Biz biraktikda sizin bu siteye girmedigim halde adim geciyor ve bilmedigim biseyler oluyor bu konu yüzünden siteye girmek zorunda kaldim ve bunlarla karsilastim ! ARDA fanlari hakaret etmissiniz diyorsunuzda.. 2 ARDA FAN var görevli oldugum ve emin ol ki !!! O 2 Fan'dede Sineme hakaret eden yok !!
Kendinize gelin ya.. sinirlariniz asiyorsunuz ama artik .. bitti derken yine basa alip beni cildirtmayin !!
bencede arkadşalar ben zaten-eğer doğru siteyse-Sizi şikayet ettim.O sitede arda turana hakaret ediyorlar.lütfen sinemkobal.9from.biz sitesine üye olan sinem fanlarını sitede bulundurmayalım diye.Bende üyeyeim ama öldürsenizde ardaya hakaret etmem.zaten bir zamanlar sizi uyarmışlar.uyarmışlar derken anlaşmışsınız hakaret edilmeyecek diye ama hala devam ediyorsunuzzzzzz......ha bu arada nevincim sen anlatıyorsun ama onlar anlamak istedikleri gibi anlıyorlar tatlım