Kayıt Tarihi : 21/11/08Mesaj Sayısı : 1071Başarı Puanı : 1295Rep Puanı : 1
Konu: Kızımı Arda'ya veririm Ptsi Ocak 18, 2010 3:16 pm
Turkcell Süper Lig’in genç ve başarılı teknik direktörlerinden Abdullah Avcı, Arda hayranlığını ilginç sözlerle açıkladı. İstanbul büyükşehir belediyesporu çalıştıran Avcı, Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ı öve öve bitiremedi. Avcı, sinem kobal ile evlilik hazırlığında olan Arda için bakın neler söyledi: "Arda Turan, benim tanıdığım, dünyanın en sevimli çocuklarından biri. Kızım olsa Arda'ya verirdim. Etrafına doğru enerji veriyor. Bugün geldiği konum itibariyle baskı altında kalması normal. Doğru zamanda doğru kararları verecektir. Geçenlerde anne ve babasıyla karşılaştım ve bir mesaj gönderdim. Magazin sayfalarından çok, spor sayfalarında bulunsun."
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
bu haberin ardayla bir ilgisi yok bunu sadece sinem söylemiş ardanın resmi var ama sinem söylemiş yani haber sinemle ilgili
canım nasıl ardayla bir ilgisi yok..bunu söyleyen istanbul büyükşehir belediye spor un teknik direktörü Abdullah AVCI...ve bir gazetenin spor sayfasında yer alan bir röportajı bu...o röportajda direk ardayı soruyorlar.çünkü genç milli takımdan öğrencisi abdullah avcının...sinemin adı ise sadece kız arkadaşı diyor...
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
Kayıt Tarihi : 21/11/08Mesaj Sayısı : 1071Başarı Puanı : 1295Rep Puanı : 1