Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'

+20
nurten*arda*gs
Stressavar
leyla
Jeweet
Kiymetlim1O.
AZERİ_KİZİ_AYNUR
Muro10
Arda_Sinem
Sinem.Leyla
SİNEM-SELİN
sweetbaby
ardambusra
arda_asigi
smr
SinemKobal
Emii
SinemHaniFe
sinem.büşra
secret_girl
ѕιηємвєякє
24 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Empty
MesajKonu: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 9:22 pm

'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Fft85_mf441058

Eski Kocaeli Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in oğlu Mustafa, iki senedir Sinem Kobal’la aşk yaşadı.
Evlilik
planları yapan sevgililer, iki ay önce yollarını ayırdı. Bu arada
Sinem’in adı Galatasaraylı Arda Turan’la anılmaya başladı. Sinem, bir
açılışta Arda’yla samimi bir sohbete dalmış ve fotoğrafını çeken
gazetecilere, “Birlikte değiliz, o benim arkadaşım” açıklamasını
yapmıştı. Fotoğraflar gazetelerde yayınlanınca da Arda, Mustafa’yı
arayıp, “Aramızda bir şey yok, o benim kardeşim” demişti. Arda ve
Sinem’in birlikteliği geçen hafta tescillendi. Çok sinirlenen Mustafa,
Arda’ya telefon etmiş. “Hani o senin kardeşindi? Sen böyle mi
delikanlısın? Sakın bir yerde karşıma çıkma!” demiş ve telefonu
kapatmış. Arda ve Mustafa, bir yerde karşılaşırlarsa neler olacağını
tahmin edebiliyorum. İnşallah karşılaşmazlar!
http://www.sinem-kobal.tk
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
secret_girl

Başarı Puanı : 51
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 9:42 pm

eminim aramıştır tlf dinlemesine mi takıldılar nerden biliyorlar seven adam aldatmaz madem bu kadar çok seviniyon ndn boş yere kızcağızı üzüyon bak sen mutlu başkaları mutlu etmesini bildi işte gerçi hala aradığına inanmıyom ama
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 6:43 pm

bence mustafa sirmen hakLı .. Göz Kırpan ben oLsaydım daha kötü konuşurdum .. sinem abLamda hiç bir suç yok .. bütün suç arda da .. Göz Kırpan
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 6:51 pm

Mustafa Şirmen Fan oldum resmen Şaşıran
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
secret_girl

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 7:05 pm

yani biş diyim mi bence bu doğru değil çünkü ilgilendirmez dedi başkasıyla evlenecekmiş neyse şu var eğer yakın arkilerse ikisindede suç var çünkü biri sevgilisinin arkisine diğeri arkisinin sevgilisine bakmış şimdi ben arda fanıyım ama bu bu gerçeği örtmem anlamına gelmiyoo
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 7:23 pm

mustafa abi tamamen hakLı bnmde seFqiLim eLimden qitseydi heLede bir arkadaşım yüzünden .. mustafa abiden daha çok sinirLenirdim .. :S
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
secret_girl

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 7:40 pm

sevgilisi elinden gitmedi gidemezde çünkü sinem bir eşya değil bırakın kimle mutluysa çıksın tmm bir hata yaptılar birbirlerine bakmaları hataydı ama şu var mutlularsa iyikide bu hatayı yapmışlar
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 7:45 pm

İnşallah Karşılaşırlarda mustafa ardaı ii bi benzetir
http://www.sinemfan.net.tc
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
secret_girl

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 7:48 pm

buranın ismi yanlış mustafa sirmen fan olması gerekirmiş

valla onun sineme yaptıklarını biri ardaya yapsa onun adını bile anmam neyseki yapmadılar biri ardayı aldatsa varyaa
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2009 8:03 pm

secret_girl de haklı !

Mustafa'da az anasının gözü değil.
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 2:44 pm

Yaa arkadaşlar aşk bu sonuçta ne zaman ve nasıl gelcegi kimle gelcegi belli mi ki? arda napsın yani snem gibi bir kızı bulmuş karşısında Biggrin mustafa sirmen'e de hak vermek lazım sinirlenmesi fln gayet doğal bizim başımıza geldiğini düşünsenize.. ama zamanla herşey yerine oturucaktır bence. ayrıca haberin doğruluk payı nedir ki ?
SinemKobal
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobal

Başarı Puanı : 86

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 3:35 pm

kusura bakmayın ama Arda'yı da suçlamayın..sonuçta ayrılmışlar ve Sinem abla istemese idi Arda ile birlikte olmazdı...bence hiç kimse suçlu filan değil
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 6:48 pm

eminede hakLı aŞk bu kimin karşısına çıkacaqı beLLi oLmuyor ki .. sinem abLada istemese birLikte olmazdı bencede .. ama ardanın yaptıqı büyük ayıp .. kardeşi qibi qördüqü mustafa sirmenin eski sEFqiLisi sinem kobaL ile çıkıyor .. büyük yanLış .. ama sonuçta aşk bu .. 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' 667501
smr
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
smr

Başarı Puanı : 130

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 12:27 am

yalanmış bu haberr
arda_asigi
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_asigi

Başarı Puanı : 1

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 3:04 pm

Arda'yı suçlamayın bnce Arda'nnı ne suçu var sonuçta ayrılmışlar beraberlikleri sürerken bir aşk yaşasalardı doğru olmazdı ama bitmiş artık herkes kendi yoluna...
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeSalı Ara. 22, 2009 3:26 pm

arda_asigi, Arda'nın yaptığı yanlış; en iyi arkadaşının sevgilisine göz dikmek delikanlılığın kitabında var mıdır?? Ha, delikanlı değilim diyorsa (ki öyle birşey demiyorum ben) kendi bilir Göz Kırpan
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 10:06 am

ѕιηємвєякє demiş ki:
arda_asigi, Arda'nın yaptığı yanlış; en iyi arkadaşının sevgilisine göz dikmek delikanlılığın kitabında var mıdır?? Ha, delikanlı değilim diyorsa (ki öyle birşey demiyorum ben) kendi bilir 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' 667501

benCeDe .. Göz Kırpan ayrıca forum iyiCe arDa turan fan oLmuŞ .. Göz Kırpan bi el atmak lazım berke .. ?
ardambusra
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
ardambusra

Başarı Puanı : 19

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 1:34 pm

cikarasa ciksin arda ondan korksaydi sinem kobal hic beraber olmazdi

ASK bu ASK kimse karsisina cikamaz seviyorlar biriblerini

ve arda turan seni cok cok cok cok seviyorum ilk ve son askimm
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeÇarş. Ara. 23, 2009 4:06 pm

lütfen cnm sözlerine dikkat et .. herkeS buraDa kenDi düŞünCeSi özqürCe söyLeyeBiLir die forumun arDa turan fana dönüŞmeSi qeRekmez ... Göz Kırpan
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

Başarı Puanı : 92

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePerş. Ara. 24, 2009 1:09 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
arda_asigi, Arda'nın yaptığı yanlış; en iyi arkadaşının sevgilisine göz dikmek delikanlılığın kitabında var mıdır?? Ha, delikanlı değilim diyorsa (ki öyle birşey demiyorum ben) kendi bilir Göz Kırpan

biş diycem ama kızacanız

arda suçlu bu konuda istinasız ben bunu arda fanınada yazdım.yani ardayı seviyom diye onun yalnışlarını saklamam saklıycak bir kişiliğimde yokk

sinemde sevgilisinin arkisine baktı ne dersenizzzz diyin ona göre yorumunuzu yapın aynı şey biş değişmez

bu arada belliki ikisiden birbirlerinde mutlular yani mustafa gibi sinemi üzeni koruyonuzda arda gibi hem sinemi seveni hemde mutlu edeni korumuyonuz
SİNEM-SELİN
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
SİNEM-SELİN

Başarı Puanı : 30

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePerş. Ara. 24, 2009 6:37 pm

SEN KİMSİN SİRMEN ARDA YI TEHTİD EDİYON
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem.Leyla

Başarı Puanı : 799
Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePerş. Ara. 24, 2009 6:55 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
aynen
http://www.ayselteymurzadefan.tk
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Arda_Sinem

Başarı Puanı : 48

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimePerş. Ara. 24, 2009 8:17 pm

Arda en yakın arkadaşının sevgisilisine yan baktı diyelim o zamn sinemde karşılık vermeseydi suçu hemen ardaya atmayın!
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeCuma Ara. 25, 2009 11:14 pm

bu ne saçma düşünce ya bi kız bi kişiyLe çıktıı zaman öLene kadar onunla kalacak diye bişey mi var ozmn herkes ilkokul aşkıyla evlensin.ayrıca Arda suçlanacak en son insan şu ünlüler aleminde delikanlılığından şüphe duyacagınız en son isimlerden biridir sinemLede yakışıolar Allah tamamını erdirsin.he bi de site iice arda fana dönmüş demişsiniz bi el atmak lazım demişsiniz ii güzeLde Arda severLeri banlarsanız 3-5 kişi kalırsınız burdA benden sölemesi Göz Kırpan
AZERİ_KİZİ_AYNUR
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
AZERİ_KİZİ_AYNUR

MesajKonu: Geri: 'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'   'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA' Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 2:25 pm

BENCE YALAN HABER ARDAYA Bİ ŞEY YAPAMAZ

'CANINI SEVİYORSAN KARŞIMA ÇIKMA ARDA'
1 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
 Similar topics
-
» ARDA NE DİYECEK?
» Arda Ağladı
» Kızımı Arda'ya veririm
» Arda'sız davet
» Arda Turan