Eski Kocaeli Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in oğlu Mustafa, iki senedir Sinem Kobal’la aşk yaşadı. Evlilik planları yapan sevgililer, iki ay önce yollarını ayırdı. Bu arada Sinem’in adı Galatasaraylı Arda Turan’la anılmaya başladı. Sinem, bir açılışta Arda’yla samimi bir sohbete dalmış ve fotoğrafını çeken gazetecilere, “Birlikte değiliz, o benim arkadaşım” açıklamasını yapmıştı. Fotoğraflar gazetelerde yayınlanınca da Arda, Mustafa’yı arayıp, “Aramızda bir şey yok, o benim kardeşim” demişti. Arda ve Sinem’in birlikteliği geçen hafta tescillendi. Çok sinirlenen Mustafa, Arda’ya telefon etmiş. “Hani o senin kardeşindi? Sen böyle mi delikanlısın? Sakın bir yerde karşıma çıkma!” demiş ve telefonu kapatmış. Arda ve Mustafa, bir yerde karşılaşırlarsa neler olacağını tahmin edebiliyorum. İnşallah karşılaşmazlar!
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 21/09/09Mesaj Sayısı : 46Başarı Puanı : 51Rep Puanı : 0
eminim aramıştır tlf dinlemesine mi takıldılar nerden biliyorlar seven adam aldatmaz madem bu kadar çok seviniyon ndn boş yere kızcağızı üzüyon bak sen mutlu başkaları mutlu etmesini bildi işte gerçi hala aradığına inanmıyom ama
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
yani biş diyim mi bence bu doğru değil çünkü ilgilendirmez dedi başkasıyla evlenecekmiş neyse şu var eğer yakın arkilerse ikisindede suç var çünkü biri sevgilisinin arkisine diğeri arkisinin sevgilisine bakmış şimdi ben arda fanıyım ama bu bu gerçeği örtmem anlamına gelmiyoo
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sevgilisi elinden gitmedi gidemezde çünkü sinem bir eşya değil bırakın kimle mutluysa çıksın tmm bir hata yaptılar birbirlerine bakmaları hataydı ama şu var mutlularsa iyikide bu hatayı yapmışlar
Yaa arkadaşlar aşk bu sonuçta ne zaman ve nasıl gelcegi kimle gelcegi belli mi ki? arda napsın yani snem gibi bir kızı bulmuş karşısında mustafa sirmen'e de hak vermek lazım sinirlenmesi fln gayet doğal bizim başımıza geldiğini düşünsenize.. ama zamanla herşey yerine oturucaktır bence. ayrıca haberin doğruluk payı nedir ki ?
SinemKobal
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 17/09/09Mesaj Sayısı : 85Başarı Puanı : 86Rep Puanı : 0
kusura bakmayın ama Arda'yı da suçlamayın..sonuçta ayrılmışlar ve Sinem abla istemese idi Arda ile birlikte olmazdı...bence hiç kimse suçlu filan değil
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
eminede hakLı aŞk bu kimin karşısına çıkacaqı beLLi oLmuyor ki .. sinem abLada istemese birLikte olmazdı bencede .. ama ardanın yaptıqı büyük ayıp .. kardeşi qibi qördüqü mustafa sirmenin eski sEFqiLisi sinem kobaL ile çıkıyor .. büyük yanLış .. ama sonuçta aşk bu ..
smr
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 26/11/09Mesaj Sayısı : 144Başarı Puanı : 130Rep Puanı : 0
Arda'yı suçlamayın bnce Arda'nnı ne suçu var sonuçta ayrılmışlar beraberlikleri sürerken bir aşk yaşasalardı doğru olmazdı ama bitmiş artık herkes kendi yoluna...
arda_asigi, Arda'nın yaptığı yanlış; en iyi arkadaşının sevgilisine göz dikmek delikanlılığın kitabında var mıdır?? Ha, delikanlı değilim diyorsa (ki öyle birşey demiyorum ben) kendi bilir
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
arda_asigi, Arda'nın yaptığı yanlış; en iyi arkadaşının sevgilisine göz dikmek delikanlılığın kitabında var mıdır?? Ha, delikanlı değilim diyorsa (ki öyle birşey demiyorum ben) kendi bilir
benCeDe .. ayrıca forum iyiCe arDa turan fan oLmuŞ .. bi el atmak lazım berke .. ?
ardambusra
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 13/08/09Mesaj Sayısı : 31Başarı Puanı : 19Rep Puanı : 0
biş diycem ama kızacanız
arda suçlu bu konuda istinasız ben bunu arda fanınada yazdım.yani ardayı seviyom diye onun yalnışlarını saklamam saklıycak bir kişiliğimde yokk
sinemde sevgilisinin arkisine baktı ne dersenizzzz diyin ona göre yorumunuzu yapın aynı şey biş değişmez
bu arada belliki ikisiden birbirlerinde mutlular yani mustafa gibi sinemi üzeni koruyonuzda arda gibi hem sinemi seveni hemde mutlu edeni korumuyonuz
SİNEM-SELİN
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/12/09Mesaj Sayısı : 28Başarı Puanı : 30Rep Puanı : 0
aynen
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 46Başarı Puanı : 48Rep Puanı : 0
bu ne saçma düşünce ya bi kız bi kişiyLe çıktıı zaman öLene kadar onunla kalacak diye bişey mi var ozmn herkes ilkokul aşkıyla evlensin.ayrıca Arda suçlanacak en son insan şu ünlüler aleminde delikanlılığından şüphe duyacagınız en son isimlerden biridir sinemLede yakışıolar Allah tamamını erdirsin.he bi de site iice arda fana dönmüş demişsiniz bi el atmak lazım demişsiniz ii güzeLde Arda severLeri banlarsanız 3-5 kişi kalırsınız burdA benden sölemesi
AZERİ_KİZİ_AYNUR
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 26/12/09Mesaj Sayısı : 46Başarı Puanı : 51Rep Puanı : 0