Arkadaşlar, Sinem abla ile konuşurken bunu özellikle belirtmemi istedi.. Bilirsiniz tüm ünlülerin fakeleri çoktur fakat; Sinem abla'nın mübarek boy boy profil sayfaları war fake olarak.. Sinem ablanın bir facebook'u vardı ama; sadece ailesini ekliyordu ve bu durumu bize böyle anlattı ve size bildirmemi rica etti
' Sinem : Bir de sitende gördüm Sinem abla'nın face'sinden Kerem'le konuşmuşlar flan, benim facebook'um yok. Vardı da baktım başedemiyorum kapattım. Artık Kerem'inde fakeleri çıktı, Kerem'in resimlerini alıp koyuyorlar...'
Sinem abla'm birşey ister de yapmam mı, I love you Sinem, I love you Sinem (I Love You Sinem abla) demek garip olurdu herhal
Arkadaşlar Sinem'in Face'si yok. Fakat facebook'u takip ediyor. Ama herhangi bir hesaptan değil.. Yani facebook'u yok. Arda'nında yok sanırım arda dondurmuş.. Tüm hesaplar yalan !!
Hanife kimseye özendiğim yok ! Artık bıktım ßüşra'yla biz aramızda hallettik niye böyle davranıyosun Siteye bilgi vermeye çalışıyorum sadece..
YaRaSı oLaN qoCuNuR CaNımm Bu aRaDa HeRKeSTeN öZüR DiLermm TeKRaRLaNMaYaCaK Bi DAHa GaYee öZeLLiKLeeee SeNDeN öZüR DiLeRmm aMa SuNuDa SöLimm Bi DaHa AsLaa BeNimmLe KoNuSMuoSnn BuRCiN GaYe Die BiRiNi TaNıMıoRmm SiZiN YüZüNüZDeN GüLaY TeYZe FaCeSiNi KaPaRSa o ZmN SoRuCaZ ...
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Hanife kimseye özendiğim yok ! Artık bıktım ßüşra'yla biz aramızda hallettik niye böyle davranıyosun Siteye bilgi vermeye çalışıyorum sadece..
YaRaSı oLaN qoCuNuR CaNımm Bu aRaDa HeRKeSTeN öZüR DiLermm TeKRaRLaNMaYaCaK Bi DAHa GaYee öZeLLiKLeeee SeNDeN öZüR DiLeRmm aMa SuNuDa SöLimm Bi DaHa AsLaa BeNimmLe KoNuSMuoSnn BuRCiN GaYe Die BiRiNi TaNıMıoRmm SiZiN YüZüNüZDeN GüLaY TeYZe FaCeSiNi KaPaRSa o ZmN SoRuCaZ ...
haniFe^m sakin oL ben seni biLiRim .. üzüLme meLeqim .. özüR diLenecek biRŞey yok haniFe burçi^n'e dedim fiLan demedi .. ikinizDe yanLış anLıoSnz herŞeyi ... her konu bana baqLanmaSnDan bıktm ya yeTeR aRTık ya ...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Başımı dinleme vakti geldi, ipler Hanife'nin elinde
saÇmaLadıqınızın faRkınDamıSnz ? ne demek emekLi aDmin ya ... siTeyi bi qün bo$ bırakmaya qeLmio ya xD berke'nin hiÇ bi yeRe qiTTiqi fiLan yok ... eqeR qideRSen benDe qiDeRim ... büTn üyeLeR qideR ... biz bu yoLa beRaBer koyuLDuk ... LüTFen $u yaptıqımız çocukLukLaRa son veReLim ... ! haniFem LüTFen ... üzmeyin beni .. bTün siTeyi ...
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Sinem evet yoğun ilgi üzerine Facebook'unu dondurdu. Ama hala takip ediyor. Fakat hesabı felan yok.. O eski resimler ßüşi'nin dediği gibi girdii. ßu yeni resimler basınla akrabalarıyla felaann.