Kayıt Tarihi : 25/12/09Mesaj Sayısı : 98Başarı Puanı : 128Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! Cuma Şub. 26, 2010 2:42 am
evet eskiden vardı sinemin facebooku. ama arkadaşları görebilir şeklindeydi. çünkü ben bir akrabasının profilinde taglenmiş olarak görmüştüm ve hani bir app varya listendeki herkesin resmini koyup altına, güzel, eğlenceli vs yazıyor orada görmüştüm. o siyah beyaz olan saçını tutup yere baktığı resmi kullanıyordu profil resmi olarak.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! Cuma Şub. 26, 2010 10:29 am
evet doqRu emine^m
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/12/09Mesaj Sayısı : 37Başarı Puanı : 41Rep Puanı : -2
ben sizin yalan atmadığınızı nerden bilecem telini verin bende arıyayım.Bende konuşayım hep siz mi konuşuyorsunuz.merak etmeyin telde hakaret etmem etsem bilke beni bantlarsınız dimi Fuck you SİNEM Gerizakalı nhiç sevmiyorum sinem kobalı bunuda telde konuşunca söylersin.Dersin ki Bi stressavar var ardafanclub.com'a üye dersin orda da bu ismi kullanıyopr ardanın kuzeninin siştesinde ÇıLgIn_ArDaCı adını kullanıyor desin numaramıda veririm onun kontürü gitmesin ben onu ararım.Ha bu arada gs mobileyim ardadan arıyabilir.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
ya yuhh sana ya varYa aDmin olcakTm var ya anında banLaRdm seni ... iyi bendeDe yok teL benDe inanmam .. bu mu sizin ziHniyeTiniz süpeR ya .. ayrıCa sensn qeRizekaLı .. hem sen ne hakLa fuck you sinem deRsn ya kim oluyoRSn sen be yemin ederm fazLa knŞma banLatıRm seni .. ***
Sen kimsin ki bunları söylüyorsun ? Biliyor musun hepniiz aynı b0ksunuz, Pelin de böyleydi sonra baktı iş ciddiye bindi; mahkemeye gidiyor özür özür diye ağladı karşımda. Hepiniz aynı b0ksunuz, hepinizi toplasak bi ben etmezsiniz be bu ne böyle ! Sen o IQ'sü düşük beynine güvenerek mi bunlara yazdın yoksa Arda'cığına güvenerek mi ? Ulan siz ne illetsiniz böyle, insanı Arda'dan tiksindirirsiniz. Arda'nın iyi biri olduğu kanaatına Sinem'in hayatında olduğundan varıyorum zaten.Sinem yanlış birini hayatına sokmaz
Heppiniz aynı b0oksunuz ßu sefer günahlar koslasacak ! Bu aksam evde yokum ama; yarın öbürgün bu yazılanlardan 'KOBAL' ailesinin haberi olacak ve bu sefer savcı karşısına çıkarsın innşalllaaaaahh
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 24/11/09Mesaj Sayısı : 68Başarı Puanı : 70Rep Puanı : 2
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! C.tesi Şub. 27, 2010 12:20 am
Stressavar demiş ki:
ben sizin yalan atmadığınızı nerden bilecem telini verin bende arıyayım.Bende konuşayım hep siz mi konuşuyorsunuz.merak etmeyin telde hakaret etmem etsem bilke beni bantlarsınız dimi Fuck you SİNEM Gerizakalı nhiç sevmiyorum sinem kobalı bunuda telde konuşunca söylersin.Dersin ki Bi stressavar var ardafanclub.com'a üye dersin orda da bu ismi kullanıyopr ardanın kuzeninin siştesinde ÇıLgIn_ArDaCı adını kullanıyor desin numaramıda veririm onun kontürü gitmesin ben onu ararım.Ha bu arada gs mobileyim ardadan arıyabilir.
bu tarz yorumlarınla ..'un adını kirletme bari ya ....böyle saçma sapan yorumlarının orda da hiç hoş karşılanmadığını biliyorsun !!!!
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! C.tesi Şub. 27, 2010 1:05 am
Berkecim biraz sakin ol mahkemeye versen bile birsey yapmazlar Türkiyede okadar sorun varkene böle cocuk seyleriyle Ugrasmazlar zorla sevdiremezler ya insanlari insan Ünlü oldumu böle seyler yasar normal birsey hem hayranlari olur hemde düsmanlari gayet normal birsey bence bu konuyu daha fazla uzatmayin direk banlayin sizin gibi herkez davransa OOoO kac kisi mahkemelik olur (gerci olmaz bile)
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
farkınDaySan çocuk şeyi filan değiL .. buRaSı çocuk fan cLuß deqiL ... sinem koßaL fan cLub .. anasayFaya qiRip öqRen bilmiosan .. sineme qeRizekaLı demek bi çocuKLuk deqiL apTaLLıkTır ..
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Berkecim biraz sakin ol mahkemeye versen bile birsey yapmazlar Türkiyede okadar sorun varkene böle cocuk seyleriyle Ugrasmazlar zorla sevdiremezler ya insanlari insan Ünlü oldumu böle seyler yasar normal birsey hem hayranlari olur hemde düsmanlari gayet normal birsey bence bu konuyu daha fazla uzatmayin direk banlayin sizin gibi herkez davransa OOoO kac kisi mahkemelik olur (gerci olmaz bile)
katılıyorum sana yaptığı kendi terbiyesini gösterir sadece,öyle mahkemeymiş falan kimse uğraşmaz bunlarla...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! C.tesi Mart 06, 2010 6:22 pm
Flood yapma PaTRocq
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! C.tesi Mart 06, 2010 7:49 pm
Yapmıorm
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! Paz Mart 07, 2010 2:01 am
kusura bakmayın arkadaşlar yeni haberim oldu bizim sitede de konu açmış kendisi stressavar kmsin bilmiyorm 2 sitede de sineme sallıyosun kendine biraz hakim ol kullandıgın cümlelere dikkat et sen kimsin ki isim vererek şahsi isme küfür ediyosun üstelik bizim sitenin adını kullanarak :Ss sizde herkesi ciddiye alıp aynı seviyede cvp vermeyin msjları silin şurdan niye tutuyosunuz ki dümdüz küfür içerikli msj var orda
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! Paz Mart 07, 2010 9:09 pm
*DeFne* demiş ki:
Chiika demiş ki:
katılıyorum sana yaptığı kendi terbiyesini gösterir sadece,öyle mahkemeymiş falan kimse uğraşmaz bunlarla...
Gerizekalı öyle bir uğraşırlar ki bırak senin donunu, ebenin donunu bile alırlar
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! Paz Mart 07, 2010 9:10 pm
Sen kime Gerizekhali yazdin???
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Konu: Geri: Sinem : Face'im yok ! Paz Mart 07, 2010 11:04 pm