| Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! | |
|
+6Muro10 sinem.büşra sweetbaby Emii Kiymetlim1O. nurten*arda*gs 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
nurten*arda*gs SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 28/09/09 Mesaj Sayısı : 291 Başarı Puanı : 306 Rep Puanı : 0
| Konu: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Ptsi Ocak 04, 2010 5:44 pm | |
| SİNEM Kobal, Arda Turan’la Phuket Adası’ndan döndükten sonra önceki akşam kız arkadaşlarıyla Arnavutköy’de buluştu. Arda, gece 02.30’da sevgilisini alması için Volkswagen Transporter minibüsünü ve şoförünü gönderdi.
Arda Turan, Arnavutköy'de kız arkadaşlarıyla buluşan sevgilisi Sinem Kobal'ı şoförünü gönderip aldırdı.
SİNEM Kobal, sevgilisi Arda Turan’la Phuket Adası’ndaki tatillerinden döndükten sonra önceki akşam kız arkadaşlarıyla Arnavutköy’de buluştu. Arda, gece 02.30’da sevgilisini alması için Volkswagen Transporter minibüsünü ve şoförünü gönderdi. Evlilikle ilgili sorulara cevap vermeyen Kobal’ın parmağındaki yüzük dikkat çekti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Kiymetlim1O. SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09 Mesaj Sayısı : 75 Başarı Puanı : 75 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Ptsi Ocak 04, 2010 6:01 pm | |
| O resim eski diye hatirliyorum ben taaaaaa basta yakalandiklarinda.. ayrica nedense yüzügün resmini göremiyoruz | |
|
| |
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Ptsi Ocak 04, 2010 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Emii SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09 Mesaj Sayısı : 240 Başarı Puanı : 279 Rep Puanı : 3
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Ptsi Ocak 04, 2010 6:54 pm | |
| bu eski resim yazdan kalma işte araya sıkıştırmışlar bi tane ama paylaşımın iiçin saol canımmmmm.. | |
|
| |
sweetbaby SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09 Mesaj Sayısı : 90 Başarı Puanı : 92 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Ptsi Ocak 04, 2010 7:00 pm | |
| hyrr bu hber yeni
Siteye site ismi yazmadan fotoğraf eklemek yasaktır...
Bir daha site isimsiz eklersen banlanırsın..
arda sinemin üzerine titriyo şimdi artık onu üzer diyen olmaz herhalde | |
|
| |
sinem.büşra SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08 Mesaj Sayısı : 8074 Başarı Puanı : 6068 Rep Puanı : 43
| |
| |
Muro10 SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09 Mesaj Sayısı : 105 Başarı Puanı : 108 Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Ptsi Ocak 04, 2010 8:18 pm | |
| | |
|
| |
leyla SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/12/09 Mesaj Sayısı : 98 Başarı Puanı : 128 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Ptsi Ocak 04, 2010 8:54 pm | |
| Site adı yazmadan resim eklemeyinizz haberin resmi bu arkadaşlar. kaynak haberturk. yüzüğü de takmışlarsa artık hakkaten ciddi bir ilişki söz konusu. artık bende inanmaya başladım şu evlilik haberlerine. çünkü sinemin ailesi de öyle boşu boşuna izin vermez kızının sevgilisiyle tatile gitmesine türkiyenin en dikkat çeken çifti olacaklar heralde evlenince -- yazı neden editlendi ve resim neden kaldırıldı anlamadım? haberturk yazdım ya daha ne yazacağım kaynak haberturk yazıyor işte?? editleyen kişi cevap verirse sevinirim.
En son leyla tarafından Salı Ocak 05, 2010 12:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
arda_gs_cemre SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09 Mesaj Sayısı : 632 Başarı Puanı : 1026 Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Salı Ocak 05, 2010 12:29 am | |
| ben bir resim buldum sinem minibüsün içinde otururken telefonla konusuyor.ancak resmin üstüne şuanda yazı yazamadıgımdan ekleyemiyorum | |
|
| |
Jeweet SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 25/11/09 Mesaj Sayısı : 35 Başarı Puanı : 35 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Salı Ocak 05, 2010 12:31 am | |
| Bu haberin videosu varmi? Ben bi site'de "bu haberin videosunu izlemek icin tiklayin" diye bi yazi gordum ama tiklanamadigi icin izleyemedim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Salı Ocak 05, 2010 6:52 pm | |
| - Emii demiş ki:
- bu eski resim yazdan kalma işte araya sıkıştırmışlar bi tane ama paylaşımın iiçin saol canımmmmm..
rica ederim cnm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Salı Ocak 05, 2010 6:55 pm | |
| - sinem.büşra demiş ki:
- haber iÇin teşk .. hakLarında hayırLıSı neySe o oLSn inş .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
önemli deil | |
|
| |
Arda_Sinem SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 46 Başarı Puanı : 48 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Cuma Ocak 08, 2010 6:20 pm | |
| vay işte budur p.için tşk nurten | |
|
| |
| |
| |
Muro10 SinemKobalFan♥Üye
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Cuma Ocak 08, 2010 8:26 pm | |
| su anda site ismi yazmıyo resimde ? ayrıca niye yazılsn ki resmi çeken adam kendi adını yazmadıysa biz niye yazıyoruz =) ayrıca solemeden geçmeyeyim dedim 10 msj lı bi üye bile mod,co-admin veya adminden üstündür =) | |
|
| |
| |
| |
Muro10 SinemKobalFan♥Üye
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Cuma Ocak 08, 2010 9:26 pm | |
| ya onu anladım resmi sen çekersen istersen resim gözükmeyene kadar adını yaz ama bu resm zaten her yerde var o yzden diyorum =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! Cuma Ocak 08, 2010 9:29 pm | |
| | |
|
| |
| Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı! | |
|