Konu: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 12:47 am
Sitemizdeki 'pelinnn' adlı üye özel mesajla Sinem'e ettiği hakaretler sonucunda mahkemeye verilecektir..
Konu ilk olarak Sinem'in teyzesi Gülay D. ile görüşülmüştür ve aramızda geçen konuşma budur...
' Ben : Bir tane gerizekalı war Sinem hakkında bana geldi onu bunu şunu söyledi, sinirlerim acayip bozuldu.. Ne hakaretler, ne bileyim 'o....pu, p.....ç' vs. kötü hakaretler.. Şimdi size o mesajı gönderiyorum, o kızın mahkemeye verilmesi ne bileyim cezasını görmesi mümkün müdür ? Mesajı aynen şu :[MESAJ] O sitenin admini olduğumdan IP'sini vs. görebiliyorum. Eğer ki mahkemeye verilme olayı olabilir mi, Sinem ablama söylenen her laf bana fena dokunuyor da. Şimdilik ona birşey demiyeceğim mahkemeye verilirse...Eğer yok, boşver derseniz o zaman ben de onun biricik Arda'sı hakkında gerçekleri söyleyeceğim.
Mahkemeye verilme olayı olabilir mi, bu olayı Nuray teyze ile de konuşacağım ne bileyim diğer Naci abi, Kerem abi. Kendisi ne ki bunları Sinem ablaya diyebiliyor acayip sinirim bozuk şu an. Yanlış cümlelerde kurabiliyor olabilriim.'
Benim mesajım bu ve olay hakkında Gülay D.'nin mesajı bu :
'bu gibi kişiler kendilerini anca böyle ifade eder yoksa zaten dinlenilmezler merak etme.zavallının biri.muhatap alma o yazıları kayıt edip sakla sitedeyse kaldır.mahkemeye verilebilir elbette hakaretten 6 aydan 3 yıla hapis yer çünkü aleni hakaret bu ayrıca maddi tazminat öder.savcılığa verilebilir.Birde iftira suçu var sabri ile hiç bir özel bir şey yaşamamıştır sinem alakasız bir şey bu hemde.Sinemi seven kadar kıskananıda çok cemalcim çünkü dikkat çekiyor Sinem duruşu ile bu piyasada farklı çünkü skandal yada tavizle meşhur olmadı.Nuray teyzenle bir konuş bend eaktarırırm.hapis yerse yazık geçici bunlar ama haddinide bilmeli'
'Ben : Bence yazık olmaz çünkü; terbiyesizliğin luzümü yok.İlkte Sinem'e hakaret etti, sonra onla tartıştım kızım IQ'n mü düşük laflarını geri al flan baktım almıyor üç kere yeni üyelik açmış artık taş da çatlar yanii...
Nuray teyze meşgul sanırım son günlerde tellerime yanıt vermiyor.Arda Turan şunları bi görse, ne kadar iyi, güzel (!) fanları olduğunu..İnsanın sinirini alt üst eder bunlar..'
Sonra konuşma devam etmektedir..
~ 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir ama; olay Nuray Kobal ile de görüşülecektir..
Niyetimiz o kişinin hapse gitmesinden öte, Sinem'e ettiği hakaretlerin hepsinden özür dilemesi ve Sinem'e hakaret edenlerin kulağına küpe olmasıdır...
Şimdiye kadar 'AF' belgesi ortadan kalkmış, Sinem'e hakaret eden herkes mahkemeye gidecektir, olay Nuray Kobal'la da konuşulacaktır..
Ayağınızı denk alın lütfen, bu hakaretler 'S*lak, m*nyak, a*tal' olsa neyse, ettiği sözleri bir duysanız..
Vallahi ne diyeyim, Sinem'in insafına kalırsa kalır, kalmazsa çekeceği çok; iftira da var mesaj da sonra hakaret sonra küfür..
~ Sinemberke ~
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
Kayıt Tarihi : 21/11/08Mesaj Sayısı : 1071Başarı Puanı : 1295Rep Puanı : 1
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 12:54 am
ewt cnm bana bahsetmiştin haklısın kimse kimsenin hakkında öle konuşamaz
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 1:01 am
Hak yerini bulacak elbet !
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/01/10Mesaj Sayısı : 10Başarı Puanı : 12Rep Puanı : 0
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 1:45 am
ciddi misiniz yaaaaaa
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 3:11 am
Arda Turan şunları bi görse, ne kadar iyi, güzel (!) fanları olduğunu..
Yavas yahuu TÜM ARDACilari bununla kiyaslayamasin biri cikip küfür ediyor diye Tüm ARDA FAN'larimi oldu ne zaman gördün bu sahiz gibi bizlerin & digerlerin küfür ettigini kabul belki ARDA ile beraberler diye sinir oluyorum / oluyoruz ama bu kesinlikle Sineme Hakaret etmeyi hakli göstermez ve bu sahiz ne diye bunlari yapti bilmiyorumda ama ARDA FAN'lari demen bence olmamis ..
o zaman bizde SINEM FAnlari diyelim biliyorsun zamaninda neler neler denilildi ARDA'Ya o zaman onlarada ayni tarife uygunlansin
hadi EyvAllah ..
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 06/12/09Mesaj Sayısı : 120Başarı Puanı : 166Rep Puanı : -1
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 8:40 am
hapise girmez anca pc´si elinden alinir oda belki
ARDA_İREM
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 29/01/10Mesaj Sayısı : 153Başarı Puanı : 204Rep Puanı : 2
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 11:34 am
tüm arda fanları buna ortak tutulamaz o kişi kendini bilmez birisi demek ki arda'yı gerçekten sevse arda için değerli olan birine böyle şeyler söylemezdi
aleynam
SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 18/12/09Mesaj Sayısı : 78Başarı Puanı : 83Rep Puanı : 0
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 11:41 am
her arda fanı böyle olmaz şahsen arda olmasa ben buraya üye olmazdım aktif olduğumda söylenemez ama asla yengeme laf söylemem söylettirmemde bnm abim var abimin karısı neyse sinemde bnm için o ne zmn gördünüz sinem hakkında kötü yorum yazdığımı zaten fazla girmemde ayriyeten sen doğrusunu yapıyon arda hakkında eğer kötü şeyler yazarsan emin ol senin ndan bir farkın kalmayacak o yzdn bence boşver banla gitsin arda hakkında gerçekler ne bilmiyorum ama sende onları yazarsan ondan farkın olmayacak boşver bence sen en doğrusunu yapmışsın mahkeme brz ağır olmuş bence ipden uzaklaştırsaydın yeterdi bence ama sen bilirsinn bende sinemi sevmiyodum arda fanı olarak ama şu vardı arda sevdiğine göre sevgilim dediğine göre mükemmel biri olmalı ardayı sevmeyenlerde öyle düşünsün belki bir yararı olur birbirlerini ne kdr mutlu ettikleri ortada ne kdr mutlu olduklarıda sanki bizler onların umrundayız onlar mutluysa bize biş demek düşmez ki mutlular herşeye rağmen basına insanların baskısına rağmen birlikteler ve mutlular evlenirler mi bilmiyorum bu sene olmaz herhalde ama mutlaka evleneceklerdir
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 1:03 pm
haklısın berke sana katılıyorum ... gülcanında dediği gibi banada söylemiştin ... sinirlerimi bozdu .. açıkcası nevincim berkenin demek istediği tüm fanları değil ama bazıları böyle .... arda bunları görsün demek istemiştir ... ardayı ben yolda görseydim sevgilisine laf eden pelin adlı kişiyi gösterirdim tüm yazdıklarını ... ardanında bu siteye girip bu olaya bir el koyması lazım bence ...
aleynam
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 1:06 pm
hem sineme laf söylemek ardayıda üzer çünkü arda hem duygusal hemde bizede değer veriyoo
Emii
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/12/09Mesaj Sayısı : 240Başarı Puanı : 279Rep Puanı : 3
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 1:14 pm
Pelin Sinem Kobal ve ailesinden özür dile Berke'de onlara senin aracılığınla iletsin bence. Berkecim sende mahkemeyle falan uzatma işleri, bazen kendini bilmezler böyle konuşur ama iş ciddiye binince yusuflar.. Sinem Kobal'ın neyini gördünde böyle şeyler konuşuyorsun? Hem kendine hemde başkalarına saygılı ol canım böyle şeyler bi kıza yakışmaz.. hele tanımadıgın baska birisine bu lafları söylemek hiçç.. o yüzden özür dile ve kapansın cnm olay. Diyorum ben..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 1:54 pm
Bana kalırsa emine haklı .. Ama hakikaten Sinem'in ne kötülüğünü gördün anlamıyorum ... Arda'nn sevgilisi Sinem değil Beren Saat olsa napardınız acaba ...
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:00 pm
ben özür diledim berkeden özel mesajla sanırım görmedi ya da önemsemedi bilmiyorum ama özür diliyorum 13 yaşındayım ben mahkeme deniyo hapis deniyo ne olcak bilmiyorum ama yazdıklarımın bu sonuçlara varıcağını bilseydim asla yapmazdım sadece sinirle yazdım zaten sonra pişmanda oldum zaten artık sinem kobaldan da nefret etmiyorum ( ne tesadüfse aynı zamana denk geldi ) neyse BEN ÖZÜR DİLİYORUM KUYRUĞUMM KISTI VE PİŞMANIM beren saat olsaydı da aynı şeyler olurdu zaten. açıkcası yusufladım ben o kadar cesur değilim.
aleynam
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:06 pm
ben ardanın berene bakacağını zannetmiyorum çünkü eteğinin altına bile çorap giydiriyo ama bence bu hbrde yalan çünkü okanla aılş-verişe çıktığında mini elbise giymişti
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:08 pm
ben beren saati şakasına demiştim ... sinemden nefret edip etmemen bizi iLgiLendirmiyor açıkcası ... sadece sinem kobal fanında sineme böyle sözler söylemek çok kötü ... ya da arda turan fanında ardaya hakaret etmek .. iki olayıda karşılaştırınca ikisininde sonucu aynı .. bir a*tallık ... pişman olup özür dilemen güzel bir erdem ... önemli olan hatanı anlayıp özür dilemen ... bence bu mesele fazla uzamasın berkecim ..
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:10 pm
aleynam demiş ki:
ben ardanın berene bakacağını zannetmiyorum çünkü eteğinin altına bile çorap giydiriyo ama bence bu hbrde yalan çünkü okanla aılş-verişe çıktığında mini elbise giymişti
eda´da acik giyniordu birsey demedi ona tek damlaya karisiordu cünkü ona resmen Asikdi bir erkeg selam vermisdi diye ayrilmisdi baya tantana etmisdi arda bey
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:12 pm
konumuz eda, beren veya damla değil .. ben bereni şakasına dedim ...
aleynam
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:19 pm
sinem.büşra demiş ki:
konumuz eda, beren veya damla değil .. ben bereni şakasına dedim ...
biliyorum tatlımmm
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:23 pm
tamam canım .. fLoodunu siLdim bir daha fLood yapmamaya dikkat et ..
aleynam
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:26 pm
flood yasak mıı
Chiika
SinemKobalFan Ezik
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:28 pm
flood nee bea
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:29 pm
üst üste msj cnm ... evet yasak ..
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:39 pm
'pelinnn' yaşından büyük işlere burnunu sokmazsan bir daha sevinirim, Sinem'e dediğin lafları sen daha iyi biliyorsun ki; sitedekiler şu an bilmiyor, o yüzden boşver gitsin diyorlar; mesajını ise birazdan yazacağım aynı fikirde mi olacaklar bilinmez..
Sinem keşke dediğin gibi kız olsa da seni mahkemeye verse, süründürse.. Hapise sen girmezsin, büyük aile bireyin sonra tazminat flan; maalesef Sinem dediğin gibi kız değil ve eminim ki sana acır çünkü; bir insafa kalmış durumdasın şu an. Sinem'in insafı senin tüm aileni kurtaracak kadar fazladır bunu unutma.
Yaşın küçük diyemiyeceğim sonuçta yaşıtız fakat; Arda'ya ben ne *** demişimdir ne de başka birşey. Sevmiyorum tamam ama; Sinem onu seçtiyse vardır bir bildiği. Kötü biri olsa Sinem'le bu kadar süreç geçiremezdi değil mi ?
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:43 pm
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Şub. 04, 2010 2:46 pm
biliyorum ve pişmanım yaşımdan büyük laflar ettim ve yazdıklarım çok kötü şeyler onları gönderdikten sonra sitedeki üyelerde insafa gelmez onu da biliyorum ama lütfen bu mahkeme olayını boşverelim çünkü gerçekten müthiş korkmuş durumdayım bir daha bu siteye girmiycem ve kimseyi rahatsız etmiycem LÜTFEN