SeNiN aZ?Na TüKüRüRüm Kimm oLuoN SeN SiNeMe aCiZ üÇ CüMLei BiR aRaYa GeTiReMeYeN DioSnn LaN KiMSiN SeN Ne aLaKa ZeNqiN oLMaKLa Bi ?eY BiLMeDeN KoNu?Ma SiNemiN KiMLe C?KT?q?N? BiLioRZ BiZ Tmm M? öNCeDeN KimmLe C?KT?q?N? Da BiLioRZ SimDiDe aRaLAR?NDa ZeNqiN oLMaYaNLaR VaRD? GöNüL Bu K?Z?m oTa Da KoNa B*Ka Da SeN HiÇ a??K oLMaM?SS?N TaBii SeNN GiBi M@L BiRiNe Kimm BaKaR..e?eR Bi DaHa SiNeMe Vea BeRKeYe LaF aTaCaK oLurSaN öLDüRüRümm SeNi KimmSiN oLuM SeN Kiim LaN... HeRKeS BiLioo SiNemm KoNusuNDa CoK HaSSaS?mm BoZDuRMa aZ?M? BeNimm kÖTü oLuR
En son sinemci_hazom taraf?ndan Ptsi Ocak 25, 2010 1:01 pm tarihinde de?i?tirildi, toplamda 1 kere de?i?tirildi
hatirladin mi??? herneyse Almanlarin gzl bi lafi vardir "Der Klügere Gibt Nach" = "Akilli Olan Kavgaya Girmez" bunu hep aklina geitr =) deymez diye düsniorum bazi insanlar ilgi istedi icin öle seyler yapior
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! C.tesi Şub. 06, 2010 10:32 pm
Hanifeciğim bizi savunduğun için teşekkür ederiz ama; lütfen kendini onunla aynı konuma koyma ! Senin mesajın hakaret, küfür içerdiğinden Sinem bu mesajını görürse daha çok üzülür bence.
SinemHaniFe
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Ptsi Şub. 08, 2010 9:44 pm
DaYaNaMıoRmm Yaa BaSıoRmm iSYaNı Ne DeMeK Bu Ne Yaa aPTaL Mı o KıZ aYRıCa NeDeN aFFeDiLio Ki öZüRLe GeCMeZ Bu CiDDeN VeReCeKSiN MaHKeMeYe GöReCeKLeR....
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Perş. Mart 04, 2010 11:19 am
Takma kuzum boşver Onlar cezasını elbet birgün bulacaklar ..
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! C.tesi Mart 06, 2010 5:24 pm
Tühhhh yazıklar olsun
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! C.tesi Mart 06, 2010 6:26 pm
Pekiyi sonuç ?
melis21
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 08/05/10Mesaj Sayısı : 4Başarı Puanı : 6Rep Puanı : 0
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Ptsi Mayıs 10, 2010 1:07 pm
bir lşey söylicemmmmmmmmmmm.Benim özoşumda hakaret ediyordu bir ara-engellenmeden önce-onada mı dava açılcak...
Ayshe_-_Oğuzhan
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/07/09Mesaj Sayısı : 227Başarı Puanı : 187Rep Puanı : 0
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Paz Tem. 11, 2010 3:10 pm
sinem.büşra demiş ki:
haklısın berke sana katılıyorum ... gülcanında dediği gibi banada söylemiştin ... sinirlerimi bozdu .. açıkcası nevincim berkenin demek istediği tüm fanları değil ama bazıları böyle .... arda bunları görsün demek istemiştir ... ardayı ben yolda görseydim sevgilisine laf eden pelin adlı kişiyi gösterirdim tüm yazdıklarını ... ardanında bu siteye girip bu olaya bir el koyması lazım bence ...
AZERİ_KİZİ_AYNUR
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 26/12/09Mesaj Sayısı : 46Başarı Puanı : 51Rep Puanı : 0
Konu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! Cuma Tem. 16, 2010 7:35 am