Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!

+13
SinemHaniFe
leyla
irem2
smr
Emii
sinem.büşra
aleynam
ARDA_İREM
Chiika
Kiymetlim1O.
pelinnn
gülcan
ѕιηємвєякє
17 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 3:09 pm

Duâ et Sinem dediği gibi insan olmasın zaten değil de mahkeme olayı olursa senin de ailenin de başı çok ağırcak emin ol. Benim seni hiç affedesim yok açıkcası, bu özür mesajını da iletsem mi iletmesem mi bilmiyorum ?
http://www.sinem-kobal.tk
aleynam
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
aleynam

Başarı Puanı : 83
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 3:14 pm

bence ilet çünkü onun yaptığını ailesi çekmesin ailesinin ona olan güveni saygısı ve sevgisi azalırrr hem o msj iletiysen özrünüde iletmek zorundasın
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnn

Başarı Puanı : 12

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 3:15 pm

ben senin adresini ekledim kabul et konuşalım o zamanç gerçekten pişmanım ve üzgünüm
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 3:32 pm

eklediğine göre berke msn adresini oradan siLiyorum ... Göz Kırpan
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnn

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 3:35 pm

sinem.büşra
ne demek istedin
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 3:53 pm

msn adresi vermek yasak ... hem herkes aLmasın die hemde özeL die ... bu yüzden berkenin msn mesaJını siLdim ... Göz Kırpan
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnn

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 3:54 pm

anladım. saol
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 4:15 pm

önemLi değiL görevim bu benim .. Göz Kırpan
smr
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
smr

Başarı Puanı : 130

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 5:06 pm

ammada uzattınız bence mahkemelik bir olayy deill sizde özürr diledii iştee ceza almasına felan gerek yok zati oldukçaa küçük boşverin gitsin
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 5:10 pm

buna sen değiL adminimiz berke karar verir canım ... Smile Göz Kırpan
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 5:18 pm

smr demiş ki:
ammada uzattınız bence mahkemelik bir olayy deill sizde özürr diledii iştee ceza almasına felan gerek yok zati oldukçaa küçük boşverin gitsin

Sen, Sinem fan'ı olmadığından; onu sevmediğinden böyle düşünebilirsin..

Senin düşüncen birşeyi değiştirmez Göz Kırpan
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 5:48 pm

doğru bunuda dicektim fakat sonra üyelere saygısızlık diyip beni admine şikayet ediyorsunuz .. Göz Kırpan
aleynam
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
aleynam

Başarı Puanı : 83

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 6:01 pm

biraz fazla abartı kızın başını ağrıtmayın bundan sonra yazmaz zaten ölsede şimdi ailesinede bela olursunuz merhametli olun ne olur sanki
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnn

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 6:18 pm

yani artık ne diyim bilmiyorum ama çok üzgünüm ve özür diliyorum zaten başka bişide diyemem bu durumda boşuna kendi üyelerinizle tartışmanıza gerek gelin boşverelim bu konuyu bende sizi rahatsız etmem bundan sonra gerçekten dediğin gibi olursa ailemin başı ağrıycak ve bu beni çok üzer annem nasıl kalkar bunun altından yazdıklarım çok kötü şeyler haklısın haklısnız ama LÜTFEN diyorum çok üzünüm
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 6:36 pm

Ya Berke tamam kıızn üstüne gitmeyin yeter korkmuş işte özür de diledi bi dahada demez uzatmayalım arkadaşlar arttık.. Tazminat falan saçmalamayalım sinem kobal zaten küçücük bi kızdan böyle bişey talep etmezz.. çocukluk edip bi hata yapmış işte daha üstüne gitmeyelim özür mesajınıda iletir berke Göz Kırpan
smr
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
smr

Başarı Puanı : 130

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 8:19 pm

sinem.büşra demiş ki:
buna sen değiL adminimiz berke karar verir canım ... Smile Göz Kırpan
ben karar felan vermedimm cnm madem konu açtınız herkes yorum yazabilir diee biliorumm .ardaya deseydi aynı laflarıı yine aynı şeyi derdim boşver gitsin yaptıysa kendine kendi terbiyesizliğidir ve eminimki onun dediği sözlerii sadece o deil belki birçok üyede diyodurr her insanın seveni olduğu gibi sevmeyenide vardır hoş karşılamak lazım
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 8:39 pm

anladığım kadarıyla adminimiz 13 yaşında ve ismi berke . pelinnn adlı kullanıca da 12 yaşında. şöyle bir empati yapalım. berke bir sanatçının hayran sayfasına hoş olmayan sözler söylüyor. bunun sonucunda sitenin admini bunu o sanatçının ailesine iletiyor. aile berke'yi mahkemeye verecek. berke'nin ailesinin berkenin bu yazdıklarından haberi yok. berke bu yaptıklarından dolayı pişman oldu. ve siteye defalarca özür mesajı attı. bu durumda admininin yapacağı doğru olan şey ne olurdu?

eğer bunun bir cevabı bulunabilirse karar vermek daha kolay olur.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 9:38 pm

Kız zaten çoktan affedilmiştir, dediği gibi Sinem'i artık seviyorsa sitemizde yeri vardır Göz Kırpan Pelin; senin 'O...., P.... diye kötülediğin Sinem'in teyzesi, annesi ve kendisinin yorumu aynen şu:'

'
Cemalcim ben Nuray teyzene ilettim.siteye girip yazıları okudu.Kimsenin
ailesinin üzlmesine gerek yok.Neticecede 13 yaşında bir kızmız oda
bizim elbette bir anlık heyecenla Ardaya olan sevgisinden yanlış yaptı
bize özür dileyen birine affetmek düşer.Ben bir anneyim nasıl kendi
evladıma zarar gelmesini istemiyorsam hiç bir evladımıza da zarar
gelmesini istemem.Hatalardan ders almak önemlidir.Nuray teyzen bunları
söyledi.Sinem de; o benim kardeşim yaşında ben hepsini seviyorum
elbetteki o kelimeler beni üzdü ancak o yaşta bunlar olabilir ancak net
üzerinden okunduğu için yazılarımızla örnek olmak ve saygıyla
fikirlerimizi paylaşmayı öğrenmeliyiz.verdiğimiz mesajlar barış ve
sevgi ile ve saygı ile olursa birbirimizi örnek alırız Sizleri
seviyorum sevgilerimle..'

Dipnot : Lütfen bir insan hakkında bilgin yoksa öngörüşün de olmasın Göz Kırpan
leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
leyla

Başarı Puanı : 128

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 9:42 pm

Chiika demiş ki:
aleynam demiş ki:
ben ardanın berene bakacağını zannetmiyorum çünkü eteğinin altına bile çorap giydiriyo ama bence bu hbrde yalan çünkü okanla aılş-verişe çıktığında mini elbise giymişti

eda´da acik giyniordu birsey demedi ona
tek damlaya karisiordu cünkü ona resmen Asikdi bir erkeg selam vermisdi diye ayrilmisdi baya tantana etmisdi arda bey

damlaya mini etek bile yasaktı Smile)

olay tatlıya bağlandı sanırım sonuç olarak.
pelinle aramızda 11 yaş var bende onun yaşındayken böyle fevri davranıyordum önemli olan hatayı anlamak gerçekten.
pelinnn
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
pelinnn

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 10:02 pm

ünlü olmanı dezavantajı bu tanınmadan doğru dürüst yargılanıyorsun açıkcası sinem kobal böyle biriyse ardayla ilişkileri ikisi içinde hayırlı olur şu 2 gün içersinde yaşadığım korku bana ders oldu sinem kobalın söyledikleride eni çok utandırdı. sinem kobala ve ailesine çok teşekkür ediyorum ve diğer arkadaşlara şan nasıl mutlu oldum bilemezsin
sitede yerim olduğunu söylemen çok güzel bir şey affetiiniz için çok teşekkürler.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 10:42 pm

Dediğim gibi aramızda yerin vardır, arkadaşlar bu hepinize ders olmuştur umarım.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 1:12 pm

SiNeMe LaF SöYLeYeNi YaKaRımm Bu GeRizeKaLıı PeLiNDe HeRHaLDe BeNimm NeTe GiRMeDiqimm ZaMaNLaRDa SöLeRDi BuNu BuNDaN SoNRa BaSLıoRZ BeRKe Kimm HaKaReT eDerSe aYNeN HeM GüLaY TeYzEYe HemmDe NuraY TeYZeYe HaBeR VeRioRuZ Ne Bu Yaa GeRiZeKaLıLıK Mı IQ Mu DüŞüK SeNiN SiMDi De öZüR DiLio
http://www.sinemfan.net.tc
Chiika
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
Chiika

Başarı Puanı : 166
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 1:15 pm

sinemci_hazom demiş ki:
SiNeMe LaF SöYLeYeNi YaKaRımm Bu GeRizeKaLıı PeLiNDe HeRHaLDe BeNimm NeTe GiRMeDiqimm ZaMaNLaRDa SöLeRDi BuNu BuNDaN SoNRa BaSLıoRZ BeRKe Kimm HaKaReT eDerSe aYNeN HeM GüLaY TeYzEYe HemmDe NuraY TeYZeYe HaBeR VeRioRuZ Ne Bu Yaa GeRiZeKaLıLıK Mı IQ Mu DüŞüK SeNiN SiMDi De öZüR DiLio

kendinde simdi küfür ediorsun haa bide tehdit etmisdin birini hatirliormusun???
yane bence kelimelerine dikkat etsen iyi olur berkede zaten üste yazdi küfür gibi seyler yazilmiacak diye
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 2:03 pm

TeHDiT eTMeDimm uYaRDımm aYRıca SiNeMe LaF aTMısTı SuSSaMıYDmm Şaşıran
http://www.sinemfan.net.tc
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: 'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!   'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 2:28 pm

dersini aLDı zaTen .. Göz Kırpan bu oLay hepimize biR deRS oLdu gerÇekTen ... Göz Kırpan

'pelinnn' adlı üye mahkemeye verilecektir!
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki