sweetbaby SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09 Mesaj Sayısı : 90 Başarı Puanı : 92 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi? Cuma Ara. 18, 2009 3:35 pm | |
| bak espirinin bir sınırı var her yerde vardır o sınır ama burda küçücük bir espiri bile abartılıyo savunmaya başlıyonuz yani buraya üye olurken şöyle biş yazması gerekiyomuş espiri yapılmazzz | |
|
Arda_Sinem SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 46 Başarı Puanı : 48 Rep Puanı : 0
| |
Arda_Sinem SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 46 Başarı Puanı : 48 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi? Ptsi Ara. 21, 2009 9:53 pm | |
| - ѕιηємвєякє demiş ki:
- Bütün Arda fanları beyinsiz olmak zorunda mı yaa ?
İstisnalar haricinde..
biz saygılı davranıyoruz lütfen sizden karşılığını istiyoruz espiri yaptık birazcık espiri anlayışınız olsaydı.... | |
|
smr SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 26/11/09 Mesaj Sayısı : 144 Başarı Puanı : 130 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi? Salı Ara. 22, 2009 12:11 am | |
| mont güselde giiym hoş deill | |
|
Stressavar SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 31/12/09 Mesaj Sayısı : 37 Başarı Puanı : 41 Rep Puanı : -2
| Konu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi? Perş. Ara. 31, 2009 10:34 pm | |
| - sinem.büşra demiş ki:
- bak cnm ne zevksizmiŞ die baSbaya sinem abLa^mıza dedin biz bunu anLadık .. ayrıca biz sinem seFqiLisinin en yakın arkadaşına bakar diCek kaDar *** deqiLiz .. o hatayı yapan arDa .. arda fanLarından özür diliyorum ama bnm fikrim bu .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eqeR yanLıŞ anLaDıLarsa çok özüR dilerim .. ayRıca o monTu sinem abLanın aLdıqını düŞünmüyorum ben ... çünKü baSın olur olmaz haberLer yazıoR .. yani Sinem abLa monT aLmıŞ olabiLiR ama bence ardanın üstündeki mot sinem abLanın aLdıqı monT filan deqiL .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayrıca ardanın ne haLt oLduqu konuSuna qeLinceDe onu bi anLık sinirLe söLeDm .. arda fanLarını üzdüySem özüR dilerim .. ama haniFecim yanLış anLamasn .. ben haLa arDayı seFmiorm saDece bunDn sonRa hakaret içerikLi sözLer vurmıCm arDaya .. bundan sonra büTn neFreTLerim içimDe büyüTücm.. siteDe hiç bir zaman yansıTmıcm .. qeneL olarak ben, berke ve haniFe saDece arDanın sinem abLamızı üzmeSinDen korkuoruz .. Snm abLa unutamamış oLabiLir diyorsun .. Ama bence yawaŞ yawaŞ unutuyordur .. unutmasayDı haLa onu seFseyDi bence arda iLe çıkmazDı .. benDe öLe yaparDm .. ama sonuçTa sinem abLanın içi bu bilemeyiz ki .. sineme zevksiz demen büyük ayıp cnm ! biz sinem abLanın hataLarını biz sakLaSaydık iLk deFa bu siteDe duyduqumuz kibirLi oLduqunu saklarDk cnm .. hem sabriyLe çıkabiLir nolmuş .. zevksiz mi oLuyor o zaman ? ben kimLerLe çıktım .. sen biriyLe çıkarken tipine mi bakıyorSn ?
ne maglüm sinemin ardayı ayartmadığı.Bir daha arda turan hakkında öyle şeyler yazarsan özelliklede altını çizerek vurgulamak isterim admin falan dinlemem siteyi başına yıkarım.Kendi görüşlerini kenbdine sakla.ha bu görüşleri söylemek istiyorsan ardaturandan nefret edenlerle ilgili açılmış bazı paylaşım sitelerinde bölümler var oraya gir söyle ama öyle bir girki bir daha da çıkma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
sweetbaby SinemKobalFan Ezik
Kayıt Tarihi : 10/12/09 Mesaj Sayısı : 90 Başarı Puanı : 92 Rep Puanı : 0
| Konu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi? Cuma Ocak 01, 2010 10:14 am | |
| - Stressavar demiş ki:
- sinem.büşra demiş ki:
- bak cnm ne zevksizmiŞ die baSbaya sinem abLa^mıza dedin biz bunu anLadık .. ayrıca biz sinem seFqiLisinin en yakın arkadaşına bakar diCek kaDar *** deqiLiz .. o hatayı yapan arDa .. arda fanLarından özür diliyorum ama bnm fikrim bu .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eqeR yanLıŞ anLaDıLarsa çok özüR dilerim .. ayRıca o monTu sinem abLanın aLdıqını düŞünmüyorum ben ... çünKü baSın olur olmaz haberLer yazıoR .. yani Sinem abLa monT aLmıŞ olabiLiR ama bence ardanın üstündeki mot sinem abLanın aLdıqı monT filan deqiL .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayrıca ardanın ne haLt oLduqu konuSuna qeLinceDe onu bi anLık sinirLe söLeDm .. arda fanLarını üzdüySem özüR dilerim .. ama haniFecim yanLış anLamasn .. ben haLa arDayı seFmiorm saDece bunDn sonRa hakaret içerikLi sözLer vurmıCm arDaya .. bundan sonra büTn neFreTLerim içimDe büyüTücm.. siteDe hiç bir zaman yansıTmıcm .. qeneL olarak ben, berke ve haniFe saDece arDanın sinem abLamızı üzmeSinDen korkuoruz .. Snm abLa unutamamış oLabiLir diyorsun .. Ama bence yawaŞ yawaŞ unutuyordur .. unutmasayDı haLa onu seFseyDi bence arda iLe çıkmazDı .. benDe öLe yaparDm .. ama sonuçTa sinem abLanın içi bu bilemeyiz ki .. sineme zevksiz demen büyük ayıp cnm ! biz sinem abLanın hataLarını biz sakLaSaydık iLk deFa bu siteDe duyduqumuz kibirLi oLduqunu saklarDk cnm .. hem sabriyLe çıkabiLir nolmuş .. zevksiz mi oLuyor o zaman ? ben kimLerLe çıktım .. sen biriyLe çıkarken tipine mi bakıyorSn ?
ne maglüm sinemin ardayı ayartmadığı.Bir daha arda turan hakkında öyle şeyler yazarsan özelliklede altını çizerek vurgulamak isterim admin falan dinlemem siteyi başına yıkarım.Kendi görüşlerini kenbdine sakla.ha bu görüşleri söylemek istiyorsan ardaturandan nefret edenlerle ilgili açılmış bazı paylaşım sitelerinde bölümler var oraya gir söyle ama öyle bir girki bir daha da çıkma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdi banlanacan bende aynısını yaptım banlandım haberin olsun ki ben sadece zevksiz dedim bazı akıllılar beyinsiz anlamış | |
|