Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinem’in montunu mu giydi?

+7
Sinem.Leyla
sweetbaby
ѕιηємвєякє
sinem.büşra
secret_girl
Emii
arda_gs_cemre
11 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Sinem’in montunu mu giydi? Empty
MesajKonu: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 4:01 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan geçtiğimiz günlerde İstinye Park’ta tek başına dolaşırken görüldü. Yorgun ve sinirli gözüken Arda Turan’ın üstündeki montun bayan montunu andırması sevgilisi Sinem Kobal’in montunu mu giydi de attı kendini sokaklara dedirttiİçeride Sinem Kobal’ın olup olmadığı belirsizliğini korurken,Duyumlar içeride olduğu yönünde.. Arda Turan;Sevgiliniz Sinem Kobal bu gece size eşlik etmedi mi?” sorularını yanıtsız bıraktı.Kısa bir süre önce ‘Domuz Gribi’ atlatan Arda Turan’ın zayıflamış olduğu dikkat çekti.
http://www.ardafanclub.com
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 6:37 pm

Biggrin ahahaha
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
secret_girl

Başarı Puanı : 51
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 6:42 pm

ciddi çok zevksizmiş ne öyle
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 6:44 pm

biLqi için teŞk .. Göz Kırpan
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 8:15 pm

secret_girl haddini aşıyorsun..

Sen hangi olmayan beyninle Sinem'e beyinsiz deme hakkını kendinde buluyorsun beyinsiz mağluk.
http://www.sinem-kobal.tk
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 8:29 pm

sanırm secret_girl sinemi karalamak için bu foruma üye oldu. bende şaşırıyorum yani
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 8:32 pm

secret_girl Banned!
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 7:15 pm

süpersin berke tebrik ediyorm .. yemin ederim admin oLsam bn daha önceden banLardım .. bu işe sonunda dur dedin .. =)
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 7:45 pm

haddini aşıp saçmalamaya başlamıştı artık.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 7:47 pm

aynen yha Şaşıran iyi ki qiTTi ..
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 8:57 pm

Zaten banLıcaktım da sonra akıLLanmaya başLadı sandım ama; *** her zaman saLaktır. . 7'sinde De 70'nde de..
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

Başarı Puanı : 92

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 10:41 pm

beni banlamışsınız ama buraya tekrar üye olmamın nedeni yalnış anlaşılmam ki buraya merak etmeyin bir daha girmiycem

önce şunu açıklayım ben sinem dümanı falan değilim ndn mi sinemi karalamak için o kdr yer varken onun fan clubünü seçmem ben geri değilim girerim herhangibi bir arda fan clübüne orda istediğimi yazarım herkeste destek verir

iste özel hbrle ilgili yorm yaptım kimse oynanılmıycak kızla oynamaz en azından kız izin vermez çünkü kadın her şeyi anlar ve eğer böyle biş varsa kesin anlamıştır o zmn ayrılması gerekir hem ona göre oynatıyo nerden biliyo bir kere böle bişi arkisine demesi yalnış çünkü böle seziler arki aralarında kalır hem yakın arkisine çakal diyo hala arki öyle mi kimbilir diğer arkilerinin arkasından ne diyodur çünkü yakın arkisinin arkasından söyleyen kim bilir uzağı hakkında ne der bu çocuğa ne sır verilmez seziler kesin olmayan yargılar içte kalır ne olursa olsun

eğer diyosanız sinem sevgilisinin en yakın arkisine bakacak kişi tmm baksın unutmayın eğer biri arkisinin sevgilisine bakıyosa diğeri sevgilisinin arkisine bakıyo ayriyeten ilk aralarında sadece arkilik var sonrada başka bir şeye dönüşmüş olabilir çünkü birbirlerinin en zor zmlarında yanlarında oldular

mont konusuna gelince ben ardanın fanında yazdım n montunun kötü olduğunu yazdım zevksiz bbir seçim kim seçtiyse beyinsiz değil kimseye beyinsiz demem kimseye argoda kullanmam noktalı olsada sonuçta tanımam etmem benim aldığım aile terbiyesinde noktalı yazılarda yok argo kelimelerde helede bir kız olarak mont benim hoşuma gitmedi benim sevgilim alsa giymem

sabri konusuna gelince ewt arda mustafanın sevgilisi ile çıkmış olabilir ama asla sabrinin eski sevgilisi ile çıkmazzzzzz çünkü en yakınlarında biri burdan kim ne anladı bilemiyorum

herkes diyoya ardanın ne halt olduğu belli diye o halt dediğiniz kişiye hayran olduğunuz kişi aşık yani o halta bende sinemi pek sevmezdim ama arda seviyosa iyidir dedim ve buraya üye oldum siz sinemi sevmeyen mutlu etmeyen onu aldatan kişiyi savunmaya devam edin kızın koskocaca beş yılı geçmiş zmn kaybı neler kaybetti sinem arda ile çıkıyo olsa bile onu unutamaz koskaca beş yıl ve o kdr üzüntü yani sonuçtaaa bu kdr üzmüş kişiyi hala koruyosunuz o da sizin bileceğiniz iş eda birini ardaya yapmış olsaydı edayı alırırdım evire çevire döverdim

merak etmeyin arda kimseyi aldatmaz ne de arda sevmiyosa ayrılır kimse ona zorla çık demiyoo [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] buraya bakın bence arda röpü

ben kimseye uydurdu demedim ya kadir uydurduysa neyse o egemen abiye sordum yanıtlar o ardanın hem kuzeni hem yakın arkisi hem de ev arkisi bizim siteye üyede sakın biz buna inanmayız demeyin birlikte fotoları var hatta arda bile üye soruları cvplıyorlar kendisi röpünde dedi

bu arada dikkat edin hani okuyamıyosunuz anlamak istediğiniz gibi anlamayın doğru olanı anlayın anlıyorum sinemi çok seviyosunuz ama şu var onu sevmeniz hatalarını saklamanız anlamına gelmez bana sakın saklamıyoruz demeyin sırf zevksiz dedim diye banladınız bir zevksiz dedik beyinsiz oldu yani arda sabrinin eskisi ile çıkmaz dedim yanlış anlaşılmış

bu arada ben böyleyim kimsenin fanı burda diye hiçbir şey saklayamam iki yüzlülük yapamam istediğim gibi düşünürüm bu size bana argo kelime kullanacaksınız anlamına gelmez genel konuşmuyorum ama ne ben ne arda ne de sinem bazılarınızın ağızınıza alınacak kadar düşmedikkkk herkes için konuşmuyorum ben lafımı ortaya atarım beğenen alır beğenmeyen ne yapıyosa yapsın
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 7:26 pm

bak cnm ne zevksizmiŞ die baSbaya sinem abLa^mıza dedin biz bunu anLadık .. ayrıca biz sinem seFqiLisinin en yakın arkadaşına bakar diCek kaDar *** deqiLiz .. o hatayı yapan arDa .. arda fanLarından özür diliyorum ama bnm fikrim bu .. Göz Kırpan eqeR yanLıŞ anLaDıLarsa çok özüR dilerim .. ayRıca o monTu sinem abLanın aLdıqını düŞünmüyorum ben ... çünKü baSın olur olmaz haberLer yazıoR .. yani Sinem abLa monT aLmıŞ olabiLiR ama bence ardanın üstündeki mot sinem abLanın aLdıqı monT filan deqiL .. Göz Kırpan ayrıca ardanın ne haLt oLduqu konuSuna qeLinceDe onu bi anLık sinirLe söLeDm .. arda fanLarını üzdüySem özüR dilerim .. ama haniFecim yanLış anLamasn .. ben haLa arDayı seFmiorm saDece bunDn sonRa hakaret içerikLi sözLer vurmıCm arDaya .. bundan sonra büTn neFreTLerim içimDe büyüTücm.. siteDe hiç bir zaman yansıTmıcm .. qeneL olarak ben, berke ve haniFe saDece arDanın sinem abLamızı üzmeSinDen korkuoruz .. Snm abLa unutamamış oLabiLir diyorsun .. Ama bence yawaŞ yawaŞ unutuyordur .. unutmasayDı haLa onu seFseyDi bence arda iLe çıkmazDı .. benDe öLe yaparDm .. ama sonuçTa sinem abLanın içi bu bilemeyiz ki .. sineme zevksiz demen büyük ayıp cnm ! biz sinem abLanın hataLarını biz sakLaSaydık iLk deFa bu siteDe duyduqumuz kibirLi oLduqunu saklarDk cnm .. hem sabriyLe çıkabiLir nolmuş .. zevksiz mi oLuyor o zaman ? ben kimLerLe çıktım .. sen biriyLe çıkarken tipine mi bakıyorSn ?
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 7:44 pm

Canım neden bu kadar çok alındın ki ? Bak senin en büyük hatan,üslubun yanlış. Sinem fanlarının arasındasın sev ya da sevme ama saygı göstermek zorundasın saygılı konuşmak zorundasın. Msjların kötü bi niyetle yazılmamışta olabilir ama sen insanlara öyle aksettiriyosun! Sinem oynanıcak kızı oynamasın demişsin. Bunu insan bilerek mi yaşar? Sinem kendini kandırıcak seviyede bi kız degil. Kaç yaşına gelmiş ve bence çook güzel bir kız. Aklı başında kendi kararlarını kendi verir. Arda'da öyle. Artık bu konuyu fazla uzatma sevgili secret_girl... Düşüncelerine saygı duyuyorum ama sende yazı yazarken insanlara biraz saygılı ol..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeC.tesi Ara. 12, 2009 2:37 pm

aynn yHa benDe arDaya sinir oluyorm ama arTık bu kaDar yansıTmıyorum .. çünkü arDa fanLarına ayıp oLuyor .. senn bu yapTıdıqınDa sinem fanLarına yapıLmıŞ büyük bir ayıpTır .. özeLLikLeDe sinem kobaL fan'da ..
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Sinem.Leyla

Başarı Puanı : 799
Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeC.tesi Ara. 12, 2009 3:00 pm

Tesekkurler
http://www.ayselteymurzadefan.tk
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Arda_Sinem

Başarı Puanı : 48

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeC.tesi Ara. 12, 2009 8:57 pm

bence sinem montu kendine göre almış sonrada ardaya hediye etmiş Hihi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimePaz Ara. 13, 2009 11:40 am

ayıp oLuyor ama büŞra .. Göz Kırpan .. !
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 10:33 pm

Arda_Sinem demiş ki:
bence sinem montu kendine göre almış sonrada ardaya hediye etmiş Hihi

güzel espiri
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 11:06 pm

Bütün Arda fanları beyinsiz olmak zorunda mı yaa ?

İstisnalar haricinde..
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeCuma Ara. 18, 2009 3:44 am

ѕιηємвєякє demiş ki:
Bütün Arda fanları beyinsiz olmak zorunda mı yaa ?

İstisnalar haricinde..

izninle berkecim bu istisnaya kendimi ilave ediyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://www.ardafanclub.com
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeCuma Ara. 18, 2009 1:04 pm

Tabii Cemre'm sen one number Dil Çıkaran
aleynam
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
aleynam

Başarı Puanı : 83

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeCuma Ara. 18, 2009 3:07 pm

tşk
sweetbaby
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
sweetbaby

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeCuma Ara. 18, 2009 3:16 pm

siz hayatı nsl yaşıyonuz yani hiç mi espiri olmayacak mrk ettim en küçük bir espiride bile beyinsiz oluyoz

gerçi size espiri yapılmaz ya anlamazsınız ya da kaldıramazsınız yani çok basit bir espiri

bütün sinem fanları alıngan mı oluyomuş benim gördüklerim öyle
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sinem’in montunu mu giydi?   Sinem’in montunu mu giydi? Icon_minitimeCuma Ara. 18, 2009 3:18 pm

Esprinin de sınırı war, Sinem'e dokunan espri yapınca evet; beyinsiz oluyorsun Göz Kırpan

1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı!
» Aşk var mı Sinem?
» Sinem'in A'sı
» Sinem Var!!!!!
» Sinem ablaa'mmm :))