Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama...

2 posters
YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama... Empty
MesajKonu: Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama...   Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama... Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 11:30 am

24 Ocak 2009 Cumartesi(yani dün)

varmısın yokmusuna Sinem Kobal konuk oldu. Musa isimli yarışmacı çok şanslıydı.

Sinem Kobal'a iki kutu açtırdılar. Hiç üzülmediler. 23 numaralı kutunun açılmasını istedi Sinem ablamız.

40. 000 tl çıktı. ama üzülmedi. Tablo çok güzeldi. İlerleyen dakikalarda Sinem Kobal Gökhan'ın kutusunu

açtı. 150. 000 tl çıktı. yine ve yine tablo güzeldi. Sonra Sinem Kobal yerine geçiyor. Musa Özlem'i açtırmak

istiyor. Özlem "ben Sinem hanımın açmasını istemiştim diyor." Acun Ilıcalı "İstiyorsa açsın." diyor.

Sinem Kobal kabul ediyor. Özlem " ben gerçekten sizi çok sevmiştim" diyor. Acun Ilıcalı "ne yani şimdi

sevmiyormusun" diyor. Özlem heyecanlanıyor. Özlem'in kızına Sinem'le by by ediyorlar. Özlem'in kutusundan

500 tl çıkıyor. Sinem Kobal seviniyor. Herkes çok inanıyor Musa'nın 500. 000 tl kazanacağına.

Son ikiye 500. 000 tl ve 50. 000 tl ile giriyor. Son teklif 126. 000 tl geliyor. Hamdi bey "cesareti varsa

kutusuna gitsin" diyor. Ama Musa ailesinin sözünü dinliyor. Teklifi kabul ediyor ama kutusundan

500. 000 tl çıkıyor.
WampireSs.Cat
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
WampireSs.Cat

Başarı Puanı : 123
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama...   Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama... Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 11:43 am

çok iyi oLmuş Sinem"in Varmısın yokmusun a katıLması.İzleyemedim ama eminim çok tatLıdır.Musa'yada yazık oLmuş ama 126 bin ytL de fena para değiL.=)
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama...   Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama... Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 4:07 pm

evet Sinem ablamızın

sözünü dinleseydi

500. 000 tl alıcaktı.

Sinem Kobal geceye uğur getirdi ama...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem Kobal ve annesi (Nuray Kobal) ile görülmemiş iki resim
» Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı!
» Sinem KOBAL - Nuray KOBAL
» Sinem KOBAL & Kerem KOBAL *2
» Sinem KOBAL Davetti