sevgili admin bunları sen mi yaptın bazılarında by şafak yazıyor bunları zamanında arkadaşım www.sinemkobal.biz için yapmıştı şimdi sana soruyom biz mi çalacağız bu wallpaperları yoksa sen mi eğer çalacaksan dikkatli bakta isimleri silmeyi unutma
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 27/02/10Mesaj Sayısı : 203Başarı Puanı : 344Rep Puanı : 1
sevgili admin bunları sen mi yaptın bazılarında by şafak yazıyor bunları zamanında arkadaşım www.sinemkobal.biz için yapmıştı şimdi sana soruyom biz mi çalacağız bu wallpaperları yoksa sen mi eğer çalacaksan dikkatli bakta isimleri silmeyi unutma
lütfen reklam yapmayın sitemizde ve düzgün konuşurmusunuz
7yedi
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/09/10Mesaj Sayısı : 5Başarı Puanı : 5Rep Puanı : 0
site zaten çoktan kapandı ben neyin reklamını yapayım arkadaşınız wallpaperları kendi yapımım diye koymuş ama onun yapımı değil onu belirtmek istedim. eğer çalmaya meraklıysa daha yeni wallpaperları gönderebiliriz
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
Bu wallpaperları berke yapmadı diyoRUM sen hala eline sağlık berke diyosun YA WALLPAPERLARIN BİR AN ÖNCE SİLİNMESİNİ YADA İLETİDEKİ BEN YAPTIM İFADESİNİN SİLİNMESİNİ RİCA EDİYORUM!!!!!!!
En son 7yedi tarafından Salı Eyl. 07, 2010 10:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi (Sebep : ynlşlt)
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye