Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Bir Sinem Hatırası C.tesi Kas. 22, 2008 11:44 am
Bir gün sınıftayız. Ben, Kader, Tuğçe ve Merve. Haaa birde Kerem bu çocuğun nası bir aklı olduğunu Berqe bilio Şimdi biz konuyoruz şimdi. Sinem Kobal hakkında yorumlar yapıyoruz. Ne kadar şeker olduğunu başarılı olduğunu vb.. konuşmalar filan işte. Bu şimdi Sinem Kobal'a demediğini bırakmadı ben sinir oldum bunu bir güzel dövdüm. Sonra bize dediki ben zamanında Sinem Koballa çıktım dedi. Ben dedim ki nie ayrıldınız beni aldattı dedi. Biz güldük buna şimdi. Dedimki koskoca Sinem Kobal seni mi sevcek dedim. O da sever nolmuş filan dedi. Pekiyi öyle olsun bakalım dedik. Peki niye ayrıldınız dedim. O da dediki beni aldattı dedi biz koptuk gülmekten. Tuğçe dedi ki kiminle aldattı dedi. Gökhan Keser dedi. Ben iyi yapmış dedim. Tuğçe dediki Gökhan Keser seni keser dedi. O da dediki o kim oluyormuş. Tuğçe dediki Gökhan Keser O dediki bn onu çıkışta gebertcem dedi. Merve dediki sen hala Sinem Kobal'ı seviyormusun? dedi. BEN onunla gönül eğlendiriyorum dedi. Sonra dediklerini öğrenmek isteyenler mesaj yazsınlar.
Not:Yaptıklarımdan dolayı yhani Kerem'e yaptıklarımdan dolayı pişman değilim.
sinem.merve
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/11/08Mesaj Sayısı : 10Başarı Puanı : -3Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Bir Sinem Hatırası C.tesi Kas. 22, 2008 11:46 am
teşekkürler
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2