Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan

3 posters
YazarMesaj
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye

Başarı Puanı : 344
Rep Puanı : 1

Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan Empty
MesajKonu: Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan   Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan Icon_minitimeC.tesi Eyl. 25, 2010 4:54 pm

"Küçük Sırlar" dizisinde ‘Çet’ karakterini canlandıran Burak Özçivit, Galatasaray kaptanı Arda Turan’ın sevgilisi Sinem Kobal’a koyduğu yasak yüzünden dizide öpüşememesine isyan etti.
Sinem Kobal’ı sadece dudağının kenarından öpebilen Özçivit, “Benim için öpüşmek çok dert değil. Ama seyirci bunu bekliyor. Ve senaryoda da yazılıyor. Yasaklar yüzünden öpüşemiyoruz. Tabii ki yasaklar olmalı olacak da. Ama bizim yaptığımız iş çok farklı bir iş. Günlük yaşantımızda olan olayları ekrana oluyormuş gibi yansıtmamız gerek. Bunun için bunu yapıyoruz. Senaristler yazıyorsa bu gerçekleşecek”
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

umarım yoktu baktım ama varsa özür dilerim Ağla
vallah bu haberlerde ben bıktım insallah sinemle arda ayrılmaz bu tür haberlerde Ağla çok üzülürüm
birbirlerine çok yakışıyorlar
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan   Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan Icon_minitimeC.tesi Eyl. 25, 2010 4:56 pm

BURAK ÖZÇİVİT TWİTTERDAN HABER AÇIKLAMASI:

Dedim gazeteler ne yazmis bukadarmi carpitilir ya.daha diziyi izlemeden yaziyolar.sozlerim genel bir konusmyken nerelere cekmisler. Seneryoda yazani yansitmali dedim.seneryoda dusunulen bir opusme sahnesi yokki nasil bukadar buyutuyolar. Sabah 6 da setteydik sinemle haber konusunu konustuk ikimizde gulduk ya. Aramizi bozamazlar cunku cocukluktan beri arkadasiz...
http://www.ardafanclub.com
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan   Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan Icon_minitimePaz Eyl. 26, 2010 12:16 am

EveT Bende GörDm Onu .. ! Smile))
http://www.sinemfan.net.tc

Burak Özçivit'ten Arda Turan yasağına isyan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arda Turan
» Arda TURAN Gerçeği ..
» Arda Turan'La Aşk Haberi
» ARDA TURAN SETTEN ÇIKMIYOR
» Arda Turan Sinem Kobal'lı çok kıskanacak