Türkiye’den ayrılma planları yapan Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal’ın önceki gün Beşiktaş taraftarlarının hışmına uğraması nedeniyle iyice çileden çıktı
Kariyerinde hedeflediği sıçrama kadar taraftar ve medya baskısı nedeniyle de Türkiye’den ayrılma planları yapan Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal’ın Beşiktaş taraftarlarının hışmına uğraması sonrası çıldırdı. Yıpratılmaktan yorulan ikilinin bu son olayın ardından yakın çevrelerine Türkiye’den kesinlikle ayrılacaklarını söyledikleri öğrenildi. Kartal’ın yeni yıldızı Quaresma’nın imza töreninden çıkan Siyah-Beyazlı taraftarların, o sırada Nişantaşı’nda ‘Küçük Sırlar’ dizisinin çekimlerinde bulunan Sinem’i fark edip küfürleri sıralamasına kızan Galatasaray kaptanının “Nedir bu çektiğimiz? Böyle hayat sürülmez. Bana da yazık, Sinem’e de. Bize artık bu ülkede rahat yok” dediği öğrenildi. Avrupa’dan da bir çok takımın markajında olan yıldız futbolcunun son yaşananlardan sonra yurtdışına transferi için Galatasaray yönetiminden izin istemesi bekleniyor.
öhö öhö bir konuşma yapacğım:Ya anlamadığım bir şey var ardanın yakın çevresinden bahsediyorlar.Kim ya yakın çevresi kuzenleri var,çekirdek ailesi var,Emrem(belözoğlu)var İsim versinler.Gidelim "yakın çevresiyle"biz de konuşalım.Bakalım arda öyle bir şey söylemiş mi?Yazmak ne kadar da basit ya ama işin ayrıntısına gelince olmuyor.Biliyorum ŞEYTAN ayrıntıda gizlidir ama onlar Şeytanla(stressavar)la dans ettiklerinin farkında değiller.(ben yazarken abim peste golü yedi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] )
dinlediğiniz için teşekkür ederim.