Arkadaşlar Benim (Bizim) Biricik Aşkım (-ız) Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya Gelebilirler Sinem İçin Bir Şiir Kitabı Oluşturdum Şiirlerimi Tek Tek Sizinle Paylaşıcam Umarım Beğenirsiniz... Sevgilerimle... Seni Seviyorum Aşkım(Sinem)
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 11/02/09Mesaj Sayısı : 127Başarı Puanı : 115Rep Puanı : -1
nieeee ask olsun berke ben siir yasdım die mi yasak öle olsunn
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya... C.tesi Nis. 25, 2009 9:54 am
Sarı meleğim İnsan değilsin meleksin sen Ne kadar güzelsin En sevdiğim Meleğim
Kanatsız meleğim O kadar güzelsin ki Bir tek sen özelsin Aynaya baktıkça seni görüyorum Laik olmaya çalışıyorum sana
[Çok kötü oldu ya sizi bilemem ama çok çok kötü oldu ya)
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya... C.tesi Nis. 25, 2009 11:55 am
BEN Seni gözlerinde buldum ben Aradım taradım soldum ben Sevgimi belli etmek yerine Günlerce ağladım durdum ben
Seni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim Ağladığım zaman ben hiç gülmedim Bir konuşmayla her şeyi terk ettim Elveda diyorum sana elveda
Bir kalp kırdın sevgim yerine Uğrunda aşk yolunda can diye Bir sevgi kadar ağladım bin kere Bin kerendense son bir kere Uğrunda ölmeyi tercih ederim ben
SİNEMİM...
Yazan:Sinemci_hazo
NoT:Arkadaşlar buraya koyacağım şiirlerin hepsini ben yazıyorum umarım beğenirsiniz Teşekkürler...
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya... C.tesi Nis. 25, 2009 11:59 am
ELVEDA İki dakika önce çıktım sınavdan Bitsin bu aşk bitsin bu yalan Gözlerin kadar var mı bana dokunan Seninim al tamam seninim al tamam
Kaç yıl önce sevmiştim Sen bu kalple gitmiştin Bu aşk burda bitmiştir Sevgimi de al kalbimi de
Aldığım zaman bir resmini Sana bakarsam al kalbimi Sakın verme birdaha geri Bu kalp için sana veda
Bir bak aşkım bana Elveda diyorum sana veda Aşkımın kıymetini bilmedin sen Bu kalple seni bıraktım ben...
NOT:Bu şiirlerin hepsini SİNEMİME yazdım ama tabii ki bu hayatta şiir de olduğu gibi sinemden vazgeçmek yok tam tersi sonuna kadar SİNEMİ seveceğim...
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
BİRİCİK AŞKIM SİNEME Korkuyorum her gün Ya ölürsen bir gün İnan ben de ölürüm O gün toprağa gömülürüm
Sevemez kimse seni Benim sevdiğim kadar Gönlüme taht kurdun İnan sana aşık oldum
İstesem de atamam seni kalbimden Sen benim kalbimsin çıkaramam yerinden Sen beni sevmezsen Ben hep seni severim İnan bana SİNEMİM Senin için biterim...
Yazan:Sinemci_hazo
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
0lsunn Sen benim kalbimde yaşayan bir prenses İnsan nasıl dayanır, bu kalpten çıkan bir ses Ne yapsam olmuyor, sensiz salise geçmiyor Ellerim bomboş sensiz, beni düşünme de geç Merak etme ben seni çok seviyorum prenses
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
Valla Bence Berke Süper Yazmışsın Yani En Azından Benimkilerden Güzel Olmuş Bende Yazdım İlk Başlarda Güzel Olduğunu Düşündüm Ama Hiç Biride Güzel Olmamış SİNEMİME Daha İyileri Layık
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya... C.tesi Mayıs 02, 2009 9:11 am
ya ger*izekalımısın sen banlı değilmiydin?
ya bide co-admin olcaksın hanife silsene msjı?
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya... C.tesi Mayıs 02, 2009 5:49 pm
Yeniden üye olmuş.. Yeniden banlarız
sinem_delisi
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 20/04/09Mesaj Sayısı : 144Başarı Puanı : 114Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya... Paz Mayıs 03, 2009 4:40 pm
SİNEM ABLA BİLİYORUM SEN YOKSUN ELLERİM YİNE BOMBOŞ KALBİM YARALI HAYATIM KARARMIŞ SANA GELEN KAPILAR KAPANMIŞ ÖLÜME GİDEN KAPILAR AÇILMIŞ.... NOT: DERSTE YAZDIM... KISA OLDU ÇÜNKÜ HOCA KIZDI XD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Sineme Şiir Yazmak İsteyenler Buraya... Ptsi Mayıs 04, 2009 3:12 pm
Yine doldu gözlerim Sen yoksun yanımda Neredesin sen? Kimlerin elindesin sen Hangi ellerdesin sen Ne olur Sinem'mim Gitme, elimi bırakma sen..