Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu
ÖNCEKİ gün yayınlanan Sinem Kobal‘ın Fenerbahçeli iken Arda için Galatasaray forması giyip sarı kırmızılı renklere geçmesi manşetimiz, iki gündür hem basında hem de arkadaş çevremde konuşuluyor. Kadir Kaymakçı ve Zafer Akbaş‘ın ortak girişimi olan haber, önceki gece CNN Turk‘te Cüneyt Özdemir’in sunduğu ‘5n1k’ programında da tartışıldı. Programda Elif Aktuğ ve Radikal yazarı Feryal Pere, “Asla böyle bir şey yapmam, yapana da hoş gözle bakmam” havasında yorumlarda bulundular. Benimde telefonla katıldığımprogramda paylaştığım görüşlerimi sizinle de paylaşmak istedim.
Çünkü dünkü AkşamGazetesi‘nde de tartışılmış konu. Neredeyse Sinem’i hain ilan edecekler. Ben hiç öyle düşünmüyorum. Sinem, küçücük yaşında sevgilisini desteklemek için harika bir adım attı. Çünkü sevgilisi şakadan Galatasaraylı değil.
O Galatasaray’ın en gözde oyuncularından. Yani Galatasaray adamın işyeri, ofisi, ekmek parası. Sinemde kendince önemli bir fedakârlıkta bulunup sevdiceğine çok romantik bir jest yapmış oluyor bu hareketiyle. Partnerinin işini ve hayatını ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor dosta düşmana.
Abartmayalımarkadaşlar. Aşkı için sünnet olan adamları, din değiştiren kadınları düşünün bir de. Üstelik Arda da Sinem’in yaptığı işe saygılı. Çocuk sevgilisi ve arkadaşları için sinema kapatıp parti yaptı. Bu iki genç ve tatlı çocuk birbirlerini sevdiklerini göstermek için ellerinden geleni yapıyor. Bu da uzun süredir karşılaşmadığımız kadar romantik bir şey
RAHŞAN GÜLŞAN-HT