Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu

2 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu Empty
MesajKonu: Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu   Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 10:13 am

ÖNCEKİ gün yayınlanan Sinem Kobal‘ın Fenerbahçeli iken Arda için Galatasaray forması giyip sarı kırmızılı renklere geçmesi manşetimiz, iki gündür hem basında hem de arkadaş çevremde konuşuluyor. Kadir Kaymakçı ve Zafer Akbaş‘ın ortak girişimi olan haber, önceki gece CNN Turk‘te Cüneyt Özdemir’in sunduğu ‘5n1k’ programında da tartışıldı. Programda Elif Aktuğ ve Radikal yazarı Feryal Pere, “Asla böyle bir şey yapmam, yapana da hoş gözle bakmam” havasında yorumlarda bulundular. Benimde telefonla katıldığımprogramda paylaştığım görüşlerimi sizinle de paylaşmak istedim.
Çünkü dünkü AkşamGazetesi‘nde de tartışılmış konu. Neredeyse Sinem’i hain ilan edecekler. Ben hiç öyle düşünmüyorum. Sinem, küçücük yaşında sevgilisini desteklemek için harika bir adım attı. Çünkü sevgilisi şakadan Galatasaraylı değil.
O Galatasaray’ın en gözde oyuncularından. Yani Galatasaray adamın işyeri, ofisi, ekmek parası.
Sinemde kendince önemli bir fedakârlıkta bulunup sevdiceğine çok romantik bir jest yapmış oluyor bu hareketiyle. Partnerinin işini ve hayatını ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor dosta düşmana.
Abartmayalımarkadaşlar. Aşkı için sünnet olan adamları, din değiştiren kadınları düşünün bir de. Üstelik Arda da Sinem’in yaptığı işe saygılı. Çocuk sevgilisi ve arkadaşları için sinema kapatıp parti yaptı. Bu iki genç ve tatlı çocuk birbirlerini sevdiklerini göstermek için ellerinden geleni yapıyor. Bu da uzun süredir karşılaşmadığımız kadar romantik bir şey
RAHŞAN GÜLŞAN-HT
http://www.ardafanclub.com
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu   Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 10:21 am

Teşekkürler Cemre ..

Dün Ahmet Çakar'ın sözleri çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istiyorum .. Ahmet Çakar dün Arda'yı eleştirdi .. Buna kızdım tabi .. Benim hoşuma giden "Arda Türkiye'nin en saygın ve en güzel kızıyla birlikte. O bizim dünya ahiret bacımız olur " demesi hoşuma gitti ..
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu   Sinem çok romantik bir şey yapmış oldu Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 12:12 pm

bende izledim programı ama orayı kaçırmışım.bu akşam gs-sivas maçı ldugundan kanakturkte son kale de belki gösterilir gene
http://www.ardafanclub.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SİNEM HASTA OLDU:(
» Arda Turan'dan Sinem Kobal'a aşk servisi! Sinem'i şoförünü gönderip aldırdı!
» Sinem KOBAL AmeLiyat OLdu .. !
» Sinem Kobal reklam yıldızı oldu
» Sinem Kobal'ın Başarısı Kitaplara Konu Oldu