Sitede yeni etkinlik başlatıyorum arkadaşlar, bu etkinlikte sınıf '1o' kişidir...
Papatyamızın güneşi ilk gördüğü, ilk açtığı gün; 14 Ağustos günü, doğum günü için Sinem'e hediye yollamak isteyenler buraya isimlerini yazsınlar ve özel mesaj, msn ile benle irtibata geçsinler..
Eğer 10'dan fazla aday çıkarsa eleme yapılacaktır aralarında, şöyle anlatayım.. Siz yolluyacağınız hediyenizi bana yolluyorsunuz kargo ile, yollamak isteyenlere adresimi vereceğim zaten. Bende 'kim, ne aldıysa' not düşüyorum kağıtta ve Sinem'lerin evine 14 Ağustos'ta postalıyorumm
Ne hediye atacağınızı burda belirtmeyin lütfen, çünkü; Snm sitemizi takip ediyor ve görebilir o zaman sürprizin değeri olmaz, değil mi Offf ben de 'Sinem'li taç yaptırcaktım ama; başkaları 'Selena' diye taç yaptırmış, başka şey düşüneceğiz artıkkkkk
NOT : Hediyenin yanına '1 TL' koyacaksınız, çünkü; hediyeleri birden atacağımızdan 'gr' sayısı ağır olacak ve kargo parası 14-15 TL tutar tahminen...
O yüzden herkes 1 TL atarsa hediyenin yanında eder 10 TL, hadi 5 TL'de benden kargo parası
En son ѕιηємвєякє tarafından Cuma Şub. 26, 2010 12:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
Kayıt Tarihi : 21/11/08Mesaj Sayısı : 1071Başarı Puanı : 1295Rep Puanı : 1