Gizem: Hah buldum sizi . Ne a o ßurcu Hanım: Gizem sen anlat bakıyım.. Bu kız kim bunların burda ne işi var Gizem: ßen ee şeey. Hah yolda bir kimlik bulmuştumda polise götüriyim dedimm.. Burcu Hanım: ßu kız kim bu saat te mi ? Gizem: Evet. Iıı şeey , bu kızz .. Burcu Hanım : Ne ! Gizem: Hah işte bu kız kimliğin sahibi Didem'de bu kızı tanıyodu karakola götürdü (Oh be.. )
Burcu Hanım , Gizem'in anlattıklarıyla azcık yumuşamıştır. Fakat herşey daha bitmemiştir kızının yüzüne bile bakmadan eve giderler ve sessiz bir gece olur .. Tabi her geceninde bir sonu vardır .
Didem: Eee şey. Annecim ben özür dilerimm.. :gül: Burcu Hanım: Bu kadar saçmalıktan sonra mı ! ßir daha böyle birşey yaparsan o zaman olacakları ben bilmem.. Didem: Pekii ! Olley ßugün okuluma gidicem ve harika geçicek (: Burcu Hanım: İnşallah ! Didem: ßabam nerde ? Burcu Hanım: Erkenden işe gitti. Hadi hemen okula .
Didem: Peki annecim..
Düşünün.. ßir okul ve ilk defa gidiyosunuz ! Yani kaçmaların dışında.. Ve sınıfına gelir sessizce bekler kapıya adım adım sesler gelmektedir..
Sinem: Aaa Merhaba Didem. ßak koridorda bir kızla tanıştım Adı ßüşra.. Didem: Memnun oldumm ßende Didem . Büşra: Okulu gezdireyim size Sinem&Didem: Olabilir !
Büşra: Hadi gidelimm..
ßüşra kızları ilk olarak kantine götürür. Ve sabahçılarda vardır..
ßüşra'yla Sinem kendi aralarında konuşmaktadırlar.. Fakat Didem biriyle göz göze geliir.
5. ßölüm Sonu ~
6. ßölüm Soruları => Bilene benden 1 İmza avi.
1=Kantinde ki çocuk kimdi ? 2=ßüşra iyi bir karakter mi ?
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
Kayıt Tarihi : 21/11/08Mesaj Sayısı : 1071Başarı Puanı : 1295Rep Puanı : 1
büşra kötü olabilir çünkü hani hemen kantine götürdü ya bide kız orada biriyle göz göze geldi hemen kantine gitmesi şüpheli gibi o yüzden kötü olabilir diyorum
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9
1=Kantinde ki çocuk kimdi ? Kantindeki çocuk Mert ola bilir , Yada Didemin Asik olacagi çocuktur belki : 2=ßüşra iyi bir karakter mi ? Bence Iyi biri :
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Büşra: Eee şey kızlar. Ben hemen geliyorum Sinem: Tamam Büşraa Heey Didemm ! Didem: He hö Sinem:Kızım Dünya'ya dön! Büşra'yı sevdin mi ?
Didem tam sevdim diyecektir ağzından Sev kelimesi çıkarken Büşra'nın Kaan'a doğru gittiğini görür ve titreyerek :
Didem: Sevmedim ! Sinem: Aaa nedeen Didem: Öff Sinem , her zaman fikirlerimiz aynı olmayacak değil mi ? Benim azcık işim var ! Sinem: Üfff. Peki !
Didem sınıfa doğru koşar oturur ve sırasına aşık olduğu Kaan'ı düşünmektedir.Fakat daha ismini bile bilmiyordur o sırada Büşra İle Kaan İse.
Kaan: Çok teşekkür ederim Büşra O kızla göz göze gelebilmek.. Ama benden hoşlandı mı ki ?
Büşra: Şüphen olmasııınn.. Sen sınıfa git belki oda sınıftadır gittiğine göre..
Kaan: Peki Büşra'cım bu iyiliğini nasıl unturum..
Büşra: Ne önemi varki aşkı-m..
Kaan: Nee ! Neler saçmalıyosun sen be !
Büşra: Ee şeey çok özüür !
Kaan: Aman be ! İyiki birşey istedik senden..
Didem ise kantinin kapısından içeri gözlemek için sinsice içeri doğru yürümektedir.
Büşra: Kaan Dur ! Beni bir kere ödüllendirir misin ?
Kaan: Ne istiyosun benden üf !
Büşra: Şeey.. Beni öper misin
Kaan: Hey Allah'ım kızım işin yok mu senin ?
Büşra: Varr ee şey .. Üff. Lütfeen..
Kaan: Al yeter mii !
Büşra: Yeteer (:
Kaan: Güle güle !
Didem öptüğünü görür ve sınıfa doğru ağlayarak koşar. Gözlerine inanamaz.. Büşra ise Kaan'ı sevmektedir.Elinden hiç birşey gelmemektedir. Kaan için herşeyi yapar ! Kaan sınıfa girer ve Didem'e yönelir..
Kaan: Eee şey.. Merhaba
Didem: Ne istiyosun benden
Kaan: Yeni gelmişsin okula tanışmak isterdim. Adım Kaan
Didem: Büşra'nın sevgilisi galiba ?
Kaan: Hayıır ! O benim kankam.
Didem: Onu öpmende kankalık simgesi heralde..
Kaan: Sen herşeyi yanlış anladın ben sana aşığımm..
Didem: Ne diyosun sen bee.. Sen beni ilk defa gördün Büşra'yla öpüştün oo ne ala ! Ben çorapmıyım!
Kaan: Hayır ! Seninle göz göze gelebilmek için Büşra'ya seni kantine getirdim. O çok iyi bir kız ama ben ona aşık değilim. Ben karşımdakine aşığım
Didem: Sana nasıl gü-
Kaan: Benimle çıkar mısın !
Didem: Nee
Kaan: Ben Büşra'yı sevmiyorum !! Ben seni seviyorum
Didem: Peki ama beni daha tanımıyosun..
Kaan: Hiç önemi yok ki
Didem:
O sıradak kapıdan Gizem Girer.
Gizem : Günaydın anam babam oha !
Didem: Hönk
Gizem: Kolay gelsin kumrular !
Didem&Kaan :
Gizem: Didem ne ettin yavrum, daha okulun ilk günü eğlen coş kop kop
Didem: Öhöm öhöm ! Kaan'cım hemen gelirim.. Gizem gel benle !
Gizem Didem ile gider.
Gizem: Ne oldu aşk böceği
Didem: Kaan'la ben çıkıyorum. Öle kumrular felanda deme utanırım ben !
Gizem: İyi üf be Sinem nerde ?
Didem: Kantinde ! Büşra'yla .
Gizem: O kim ya
Didem: Bi kız işte Sen git bak istersennn..
Gizem: 2 dakka sonra ziiil..
Tam derken zil çalar.. !
Gizem: Pardon yine ileri almışım
Didem: Hadi Sınıfa !
Kızlar sınıfa doğru koşarlar..
Büşra: Merhaba Dido !
Didem: Iıı Merhaba...
Büşra: Dersimiiz. Boş muş hoca bi duyuru yapıp çıkacakmış.
Didem: Sen Kaan'ı mı seviyosun !!!
Büşra: Eee şeeyy..
Didem: Lafı geveleme !
Büşra: Evet !
Didem: Ben onla çıkıyorum.. Lütfen kendini çok üzme ama
Büşra: O bana hiç bakmaz ki zaten
Didem: Üzülmee.. Hem sen biriyle çıkarken ben sana yardım ederim hee ?*
Büşra : ....
Tam O sırada hoca girer..
Fatih Bey: Günaydın Çocuklar hemen oturun konuşmayın size geziden bahsedeceğim..
Didem&Gizem&Sinem&Kaan&Büşra + Sınıf: Gezi mi !
Fatih Hoca: Evet gezii..
Büşra'nın yüzü kıpkırmızı olur..
6. Bölüm Sonu.
İki kutuyuda tutturan Arkadaşımız "Leyla" Tebrik ederim.. Şimdi bu forumu doldur ve çalışmalarınız bölümüne bak:
Kimli = Ne Yazsın=
------
Ödüllü Sorular:
1- Büşra'nın yüzü neden kıpkırmızı oldu ? 2- Ne gezisi olabilir.