Arkadaşlar,artık senaryo yazmanın keyifli olduğunu düşünerek bende artık başlatıyorum.İlk olarak karakterlerimizi tanıyalım.
-----------------
Senaryo 3 Tane Genç Kızın Hayatını anlatmadır / Unutmayalım. Senaryo basit gözüke bilir ama bunlar sadece "Baş Roller"
/Gizem: İçlerinden en cesur olan kızdır,her ne kadar cesur olsada grup arkadaşlarına gerçek bir kalp ile bağlıdır.İyi bir kızdır fakat sinirlendiği zaman onu tutabilecek bir insan henüz daha doğmamıştır.
/Sinem: Sinem içine kapanık ama yeri geldiğinde çıldırabilen bir kızdır.Hayatına sürekli hareket katmak ister.Gizem'le pek huyları uyuşmaz.Çünkü Sinem Gizem kadar cesur değildir.
/Didem: Gruba en son katılan kız odur. Grup arkadaşlarını çok sever,harbi bir kızdır. ßir çok kavgada adı geçmektedir.
...
+1 Yorum => Fragman.
En son 'ѕнєутαηιє● tarafından Çarş. Mart 31, 2010 6:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Hanife ßerke'ye sitede böyle bir bölüm açsak nasıl olur dedim. ßerke'de onayladı. Sonra o ilk senaryosunu yazdı, sonra Büşra'da bende yazabilirim diye düşünüp yazdı ne var bunda
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9
Hanife ßerke'ye sitede böyle bir bölüm açsak nasıl olur dedim. ßerke'de onayladı. Sonra o ilk senaryosunu yazdı, sonra Büşra'da bende yazabilirim diye düşünüp yazdı ne var bunda
BeN BiŞi VaR DeMeDmm KoNuYu TaKip eTMeDiqimm iÇiN BiLMioRmm KuSuRA BaKMaıınn BuRCnn HaNımm FaZLa aBaRTıLDı SaDeCe o KaDaR...
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Şöyle bir şey yapıyım.. Bölüm değilde sizi özetlendircek kısa bir metin Gerçi oda biraz fragmana benziyo ama . Neyse.. Yorumlardan sonra ya bu akşam yada yarın 1.Bölüm gelicek..
...............
Günlerden Pazartesi'ydi. Sinem okula geç kalmıştı koşa koşa gelirken birden ayağı kaydı ve yere düştü. Gizem ise sabahın köründe okula gelir bahçede dört dolanırdı. Sinem'in düştüğünü görünce koşarak yanına gitti ve.
/Gizem: Eveet . Sabahın ilk açılışı dimi bu /Sinem: Gül sen gül gül
Tam o sırada kapıdan Didem girmektedir.
/Didem: Kızlar ne oluyo kapıda böyle birini beklermiş gibi görende yol kesiyo sanıcakk
/Gizem&Sinem: Dideem !
/Didem: Sustum.
ßöylece üç arkadaş yeni okuluna ilk defa gelmişti.
/Didem: Ben bu okulu istemiyorum kardeşim ! /Gizem: Napalım şimdi Okulu mu değişelim. /Didem: Olabilir. /Gizem : Kızım çıldırtcak mısın beni sen.. İlk gün okulu asabiliriz mesala.. /Sinem : Sonra annem kessin beni !
Sinem yine korkaklığını ileri sürmüştür.
/Didem: Sinem nasıl anlasınlar. Okulun ilk günü yoklamamı olur ? Birşey uydururuz işte. /Sinem: İyi peki
İşte herşey okuldan kaçmak ile başlar , ve yola çıktıkları anda arkalarında bir patırtı duyarlar arkalarına dönüp bakarlar fakat kimse yoktur en sonunda bir binaya girerler ve olan olur ..
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Günlerden Pazartesi'ydi. Sinem okula geç kalmıştı koşa koşa gelirken birden ayağı kaydı ve yere düştü. Gizem ise sabahın köründe okula gelir bahçede dört dolanırdı. Sinem'in düştüğünü görünce koşarak yanına gitti ve.
/Gizem: Eveet . Sabahın ilk açılışı dimi bu /Sinem: Gül sen gül gül
Tam o sırada kapıdan Didem girmektedir.
/Didem: Kızlar ne oluyo kapıda böyle birini beklermiş gibi görende yol kesiyo sanıcakk
/Gizem&Sinem: Dideem !
/Didem: Sustum.
ßöylece üç arkadaş yeni okuluna ilk defa gelmişti.
/Didem: Ben bu okulu istemiyorum kardeşim ! /Gizem: Napalım şimdi Okulu mu değişelim. /Didem: Olabilir. /Gizem : Kızım çıldırtcak mısın beni sen.. İlk gün okulu asabiliriz mesala.. /Sinem : Sonra annem kessin beni !
Sinem yine korkaklığını ileri sürmüştür.
/Didem: Sinem nasıl anlasınlar. Okulun ilk günü yoklamamı olur ? Birşey uydururuz işte. /Sinem: İyi peki
ßöylelikle 3 arkadaş yola koyulmuşlardı.Sinem her zamanki gibi çekingenlik tavrını öne sürüyordu Gizem ise sürekli kaş göz işareti yapıyordu. Didem her zamanki gibi sessizdi...
Arkadan garip pıtırtılar gelmektedir. İlk başta dinlemezler fakat dar sokakta ise sadece pıtırtılar ve Sinem / Gizem / Didem yürümektedir. En sonunda Gizem:
-ßence bir binaya girelim. /Didem: Haklısın. Sinem : Off :T
Apartmana girmişlerdir ışıklar karanlıktır vede ışığı açtıklarında Didem yoktur.
Gizem:Dideeem ! Sinem: Ben biliyodum bişe olcağını Gizem: Kızım ne kadar ötleksin iki dakka çeneni kapa !
Didem ise bina'nın bodrum katındadır |
Didem: Buraya mı geldin ! Yetmedi mi gücün Mert: Tamam Didem dinle işte ! Didem: Bana bak jöleyle dikliycem diye sakızı saçına süren Mert defol git Ben gidiyorum ! Mert: Hoop Didem: Deli misin nesin ya imdaaat ! Mert: Sus be ! Şu arkadaşların gidince burdan çıkıcaz ve seninle konuşmam gerek ! Didem: (Hah aklıma birşey geldi :heyo: )
Didem gözünü masaya iliştirmiştir ve sonunda kaçmanın yolunu bulmuştur..
Hatırladığınız gibi 1.Bölüm'de. Didem'in aklına bir fikir gelmişti. ßakalım neymişş..
2. Bölüm
Didem gözünü masadaki kolonya'ya dikmiştir. İlk başta düşüncesi kendisinede mantıksız gelir , fakat tek kaçış yolu bu diye düşünür.Tam masaya yönelirken..
Sinem: ßak Gizem bence apartmana dönelim.Ya başka napabiliriz ? Apartmandan başka yerde değillerdir.. Gizem: Üff . Senin motorun soğumıycak demi Sinem : Sinem: Yardım etmeye çalışıyorummm ! Gizem: İyi tamam.
Gizem ve Sinem gittikleri binaya gitmişlerdir. Ortalıkta yine bir çıt yoktur. Fakat alt kattaki gürültüyü duyarlar ..
Sinem: Iııı şeey. Gizem sen insen.. Gizem: Hey Yarabbim Sinem gel şuraya ! Sinem: Tamam be . !
Sinem Gizem'i çekiştire çekiştire iniyolardır ve sonunda..
Didem : Gizem & Sineeem
Mert: Hoop ! Durun be orda, siz gelip benim sevgilimi kaçırıyosunuz ! Gizem: Bana bak abaküs kafa hemen burdan toz ol alırım ayağımın altına
Sinem: Yeter be ! Susmuycam artık bana bak muşmula kafa , erkeksinde kaçırıyosun dimi ! Bizi deli etme süründürürüz lan seni !
Mert görüşücez işareti yaparak oradan uzaklaşır üç kız birbirine sarılır..
Gizem: Sinem yetenek görüyorum sende
Sinem : Napıyım çıldırtmasaydı !
Didem : O Mert denen çocucuğu napıcam görücez ! Hayvan
Gizem: Sen bi hikayeyi anlat.
Sinem: Burdan çıkalım daraldım :heyo:
Didem: Bencede !
3 Kız artık karanlık dünyadan çıkmıştır..
Gizem: Öff. Hava kararcak birazdan napıcaz ?
Didem: Bilmiyorum ki :
Sinem: Gelin karşıdaki cafe'de oturalım..
Gizem: Eee anlat bakalım rapunzel :
Didem: Ya bakın, hani biz eskiden başka okulda okuyoduk ya.
Sinem: Eee ..
Didem: İşte orda ben Mert'le tanışmıştım. Devamlı çıkma teklifi etmişti ama kabul etmiyodum sevmiyodum ki ben çocuğu ! Takıldı peşime bi ara bıraktı. Sonrada izimi bulmuş işte.. Amaan boşverin :
Gizem: Bir daha böyle bişe yaparsa kafalama dalarım ona göre
Sinem : :
Didem: Cesaret edeceğini sanmıyorum
Gizem/Sinem : Aklından ne geçiyo ?
Didem: Sabrediin.Şimdi gelin benle .. :
+1 Yorum 3. Bölüm tanıtım
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Didem'in aklına gelen o sinsi fikir Sinem'i tedirginliğe sokmuştur. Gizem ise cesur bir kız olduğu için öylesiye bir macera yaşayacağı için havalara uçuyordur. Fakat tek sorunları vardır okul 1 gün asmışlardı zaten. Fakat 2. Gün ailenin kulağına gideceğini düşünerek şimdi buna bir çözüm arıyorlardı. Tam o sıradan Cafe'nin kapısına bir kız geldi.
Sinem: Tamam kızlar sessiz.. Gülcan'cım masaya otur konuşalım..
Didem: :
Gizem: Kızım aloo. Senin sevgilin Didem'i kaçırdı. O Mert denen maydanoz kafa !
Gülcan: Size nasıl inanmamı bekliyosunuz !
Sinem: Didem gel bi dışarı çıkalım istiyosan..
Didem: Hayır, gerçekler şöyle Mert benim izimi bulup beni takip etti vede beni kaçırdı farkındaysan bu fotoğraflar montaj sadece baksana uymuyo bile ! Mekan doğru yer fakar Mert beni kendisi kaçırdı ! Yeter be
Gülcan: Siz ciddi misiniz
Sinem: Malesef evet.
Gülcan: Ondan hemen ayrılıcam !
Gizem: Helal be sana !
Gülcan: Didem'cim özür dilerim
Didem: Önemli değil ..
Gizem: Ay Didem !
Gülcan: Biriniz size ulaşabilmek için telefonunu verir mi ?
Sinem: Al canım..
Gülcan: Peki ben o şerfszle bir görüşeyim..
Didem: Peki iyi akşamlar.
Gülcan: İyi akşamlar
Gülcan Mert'le buluşmak için Mert'i arar. 3 Kız bu arada oturuyorlardır..
Gizem: Üzüldüm kıza..
Didem&Sinem:Bende.
Didem: Neyse annem arıyor. Gitmem gerek..
Gizem: Tamam kanka : Sinem bizde gidelim. Yarın okulda görüşürüz.
Didem: Okey kızlar öptümm
Gizem&Sinem:
Didem eve doğru adımlarınız hızlı hızlı atar. Eve geldiğinde ise :
Burcu(Didem'in Annesi) : Kızım okula niye gitmedin !
Didem: Şeey..
Burcu Hanım: Neey
Didem: Ya başım felan döndü. Karnım ağırdı Sinem , Gizem beni hastaneye götürdü. İşte ordan geldim.
ßurcu Hanım: Sen telefonu süs diyemi taşıyosun !
Didem: Öf anne ! ßen odama çıkıyorum..
Kızlarda haller böyledir. Sinem Didem'i arar .
Didem: Alo ?
Sinem: Didem Gülcan numaranı istedi. Veriyim mi ?
Didem: Ver..
Sinem: Tamam kuzumm bye..
Didem: Byeee..
Gülcan Didem'i arar ve haberler pek iyi değildir..
Gülcan: Dideem çok kötü birşey oldu..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gülcan'ın bahsettiği şey acaba neydi ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3. ßölüm sonu..
Gülcan'cım sana bir ipucu diyim bir şekilde kızların grubuna giriceksin Ama o arada ne maceralar olucak..
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye