Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SEVGİLİDEN DERS ALACAK

3 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

SEVGİLİDEN DERS ALACAK Empty
MesajKonu: SEVGİLİDEN DERS ALACAK   SEVGİLİDEN DERS ALACAK Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 3:24 pm

ARDA TURAN'DAN ANLAMLI DESTEK

Kaptan Arda Turan, Çocuk Esirgeme Kurumu için düzenlenecek yardım gecesinde sunuculuk yapacak.

VEFALI ARDA

Sadece saha içinde değil özel yaşamında da bir çok kez ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla gönüllere taht kuran Arda Turan, yine bir yardım gecesinde boy göstermeye hazırlanıyor... Galatasaray Kulübü, Çocuk Ezirgeme Kurumu'ndaki çocukların yaşam standarkların yükseltmek için yeni bir proje başlattı.

SEVGİLİDEN DERS ALACAK

Sarı-kırmızılı Kulübün önderliğinde gerçekleyecek yardım gecesinde Ajda Pekkan, Sibel Can, Emel Sayın gibi bir çok ünlü izim çocuklar için bir araya gelecek. 15 Mart'ta yapılacak olan bu organizasyonun sunuculuğunu ise Cimbom'un genç kaptanı Arda yapacak. Arda'nın aynı zamanda sunuculuk yapan sevgilisi SinEm Kobal'den de yardım alacağı öğrenildi
http://www.ardafanclub.com
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: SEVGİLİDEN DERS ALACAK   SEVGİLİDEN DERS ALACAK Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 5:06 pm

aLsnn aLSnn Bi Gn De SiNemm öNDeN YaRDmm aLıR Ne GüZeL CoCuKLaR aDıNa BiR ŞeY YaPıLMaSıı (:
http://www.sinemfan.net.tc
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: SEVGİLİDEN DERS ALACAK   SEVGİLİDEN DERS ALACAK Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 7:03 pm

evet (:

SEVGİLİDEN DERS ALACAK
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS