Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS

3 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS Empty
MesajKonu: SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS   SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS Icon_minitimeÇarş. Mart 17, 2010 12:12 pm

Galatasaray Spor Kulübü Derneği himayesinde ve Mika-Der aracılığıyla, geçtiğimiz akşamTim Maslak Show Center’da, sanat, spor ve müzik dünyasından birçok isim SHÇEK Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumları’ndaki engelli çocuklar için bir araya geldi.

Ayakligazete.com'un haberine göre, "ESİRGEMEden" adlı bir albüm çalışmasına imza atan isimler, gecede sahne alarak engelli çocuklarla birlike şarkılarını söyledi. Bir çok ünlü isimin sunuculuk yaptığı gece de, başarılı futbolcu Arda Turan'da sahnede yerini alan isimler arasındaydı.

'Sevgilisinden özel ders'

Bu özel gece de ilk defa sunuculuk yapan Arda Turan, 'Sinem bana çok yardımcı oldu, özel ders verdi. Vallahi Sinem'den öğreniyorum herşeyi. Hatta birazdan kuliste prova yaptıracak bana. Zaten önemli olan birbirimize ihtiyacımız olduğu zamanlarda birbirimize destek çıkmak diye düşünüyorum. Sinem'de bu konuda sonuna kadar destek oldu bana' dedi
http://www.ardafanclub.com
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS   SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS Icon_minitimeÇarş. Mart 17, 2010 7:04 pm

Teşekkürler
b_har
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
b_har

Başarı Puanı : 548
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS   SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS Icon_minitimeÇarş. Mart 17, 2010 10:33 pm

Paylaşım için teşekkürler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vaybe

SİNEM KOBAL'DAN SEVGİLİSİNE ÖZEL DERS
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem Kobal Özel
» Sinem Kobal ile Çok Özel
» [Bizden haberr..] Sinem'in ev hali.. Bize özel ;)
» Sinem ablanın annesine Trendy'den özel anneler günü mesajı...(ilk kes bisde)
» Sinem Kobal Özel Röportaj