Cem: Benim gitmem lazım.. Büşra: Of banane.. [b] Gaye: Of ya [b] Büşra: Sence şu durumdayken gidebilir miyiz? Emine: Oğlum ben sana söylemedim mi? Gaye: Aaa Büşracığım Nasılsın? [b] Büşra : Hayırlı olsun ne diyim [b] Cem: Sonnuda uyudu bizimkisi [b] Cem: Neden geldin? [b] Büşra: Bana mutluluk tablonuzu göstermek için mi çağırdın? Ben gidiyorum.. [b] Cem: Büşra durrr
Not: ßuyrun önce yorumlar sonra, 6. ßöLüm ama yorumlarınız kısa olmasın lütfen .. O kadar emek verdik ..
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
WampireSs.Cat
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/01/09Mesaj Sayısı : 475Başarı Puanı : 123Rep Puanı : 1
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Ptsi Mart 01, 2010 10:51 am
Hmm tamam o zaman .. 6. ßölüm bu akşam geliyor, inşallah ßiraz daha yorum lütfen .. :
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Salı Mart 02, 2010 12:07 pm
6. BöLüm : Yakın Takip
Büşra arkasını döner ve çok şaşırır... Büşra : Ne işin var burada? Emre: Orduya gitmekten son anda vazgeçtik.. Zaten sınıfta kalmıştım. Okulada gitmiyorum. Büşra: Of banane.. Emre: Onun için niye bu kadar göz yaşı döküyorsun ki Seni bu kadar üzmesine niye izin veriyorsun? Emre'nin niyeti kötü görünüyordu. Büşra'dan intikam almak istiyordu.
Cem: Benim gitmem lazım.. Gaye: Nereye? Cem: Soru sorma Gaye hoşçakal.. Gaye: Of ya (gider) Cem yanlarına yaklaşmak için birşey bulmaya çalışır.
Emre: Büşra biliyormusun seni çok özledim.. Seninle öpüştüğümüz günler çok güzeldi.. Büşra: Ne saçmalıyorsun sen ya Ben seni öpmedim Sen beni zorla öptün.. Senin yüzünden aşkımdan ayrıldım .. Emre Büşra'yı etkisiz hale getirip ortadan kaldırmak istiyordu.. Cem sonunda bir sopa buldu ve Emre'nin kafasına vurdu. Büşra ağlayarak konuşmaya başladı. Büşra: Senden yardım alacağıma ölürdüm daha iyi.. Senden nefret ediyorum Cem.. Herkes yapar Cem yapmaz demiştim.. Ama sen naptın? Beni aldattın.. Hemde baş düşmanımla.. Allah ikinizinde cezasını versin.. Bir daha benimle sakın konuşma. Artık arkadaş bile değilim seninle. Benim için bir yabancıdan farkın kalmadı artık.. ! Cem: Nasıl hissediyorsun? Büşra: Sence? Senden nefret etmek istiyorum ama edemiyorum.. Çünkü seni hala seviyorum.. Allah kahretsin.. Aldatılmak ne demek bilir misin sen? Cem: Evet sayende onuda öğrendim. Bende tam o ara sevmiştim seni.. Ama sen naptın aldattın beni.. Çok mu iyi olduk şimdi.. Bende senden intikam aldım. Ama hala çok sinirliyim sana.. Seviyorum diyorsun aldatıp öpüşmeyi biliyorsun.. Nasılmış aldatılmak Büşra? Ben seni affettmiştim.. Arkadaş olmuştum hemde eski sevgilimle.. Üstüne üstlük yeniden çıktık.. Sense ilk defa hata yapmama rağmen beni affetmiyorsun.. Hemde aynı hata.. Sen beni affetmiyorsan ben şimdi seni affetmekle aptallık mı yaptım ? Söyle bana? Büşra: Yine mi aynı mesele? Aklınca benden intikam almaya mı çalıştın? Bir süre konuşmayalım lütfen Cem Cem: Pekiyi Büşra .. Gidiyor musun? Büşra: Evet Cem: Öğlen sinemaya gidecektik :$ ? Büşra: Sence şu durumdayken gidebilir miyiz? Cem: Lütfen herşeyi telafi etmemiz için bir sinemaya gitmek çok mu? Büşra: Pekiyi, öğlen üçte ****** Heykelinin orada ol .. Cem : Tamam hoşçakal.. Büşra ve Cem evinin yolunu tutar..
Cem evine varır.. Emine: Oğlum nerede kaldın meraktan öldüm.. ? Saat 14:30 olmuş. Cem: Kusura bakma anneciğim Büşra ile lafa dalmışım. Emine: Yemeğin mutfakta.. Ben kardeşin İdilsu'ya bakıyorum. Yanında durmayınca ağlıyor.. Cem: Tamam anne.. Cem yemeğini bitirir. Saat üçe geliyordur. Hemen bir duş alır ve üstünü giyinir. Cem: anne ben gidiyorum.. Saat altıda filan evde olurum.. Emine: Oğlum ben sana söylemedim mi? Cem: Neyi anneciğim? Emine: Benim alışverişe gitmem lazım.. Evde hiçbirşey kalmamış.. İdilsu'ya bakarmısın dicektim? Cem İdilsu'yu yalnız bırakamazdı. Bu yüzden ayakkabılarının bağcıklarını çözdü ve içeriye girdi.. Cem: Tamam anne kalıyorum.. Sen git.. Emine: Derslerinide ihmal etme, çalış. Cem: Tamam
Büşra: Eee nerde bu çocuk? En iyisi arayım. Büşra Cem'i arar. Ama aksilik bu ya Cem'in telefonunun şarjı azaldığından kapalıdır. Büşra: Off ya niye kapalı telefonu.. Banane ya bende eve giderim .. Büşra eve doğru giderken Gaye ile karşılaşır. Gaye: Aaa Büşracığım Nasılsın? Büşra: Hayırdır Gaye-ciğim? Sen bana cığımLı filan konuşmazdın.. ! Gaye: Bilmem o kadar mutluyum ki.. Ne dediğimi bilmiyorum. Adeta aşk sarhoşu oldum.. Büşra: Hmm kimmiş bu şanslı çocuk? Gaye: Tabikide Cem! Büşra : Hayırlı olsun ne diyim Büşra için için kızıyordu.Ama Gaye'ye belli etmemeye çalışıyordu ... Gaye: Nasıl yani kızmadın mı? Çıkıyoruz diye? Büşra: Yoo niye kızayım ki. Aksine sevindim. İkinizde çok yakışıyorsunuz Cem'le.. Mutluluklar dilerim size. Hadi kendine cici bak. Büşra sinirli bir şekilde eve doğru yol alır.
Cem: Sonnuda uyudu bizimkisi Hemen telefonu alıp Büşra'ya haber vereyim. Cem telefonun kapandığını görür. Cem: İnanmıyorum kapanmış. Telefonu şarja taktıktan sonra açar. Büşra'nın aradığını görür. Cem: Allah kahretsin..
Uzun ve yorucu bir günün ardından yeni bir gün başladı. Büşra'nın telefonu çalar. Büşra: Efendim? Cem: ****** Heykeline gelir misin birlikte okula gidelim.. Dün İdilsu'ya baktığım için gelemedim. Telefonumda kapalıydı. Büşra: Tamam geliyorum.. Büşra telefonu kapatır.. Cem'in yanına biranda Gaye gelir.. Gaye: Çok özledim seni Cem: Neden geldin? Gaye: Bu da ne demek oluyor? Büşra gelmiştir ve herşeyi yanlış anlar. Büşra: Bana mutluluk tablonuzu göstermek için mi çağırdın? Ben gidiyorum.. Cem: Büşra durrr Büşra o anlık sinirle yola atlar ve araba çarpar.. ? Büşra sizce ölür mü ölmez mi?
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Salı Mart 02, 2010 1:54 pm
Araba çarpar.
SinemHaniFe
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Salı Mart 02, 2010 3:15 pm
ÇooK GüZeL oLMuuS ReSMeN YaSaDımm o aNıı öLMeZ...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Salı Mart 02, 2010 6:57 pm
Yaşanmış kadar gerçek .. Belli olmaz 7. bölümü berke yazıyor .. : Belki öldürür beni ..
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Cuma Mart 05, 2010 6:43 pm
Güzel olmuş saol
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Cuma Mart 05, 2010 7:17 pm
Önemli değil .. Türkçeye dikkat et .. saol değil sağol
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Çarş. Mart 10, 2010 6:09 pm
Hadi Len =P Bekliyoruz burda yıllardır. Sanki yıl oldu, aman uğraştırma işte =D Ekle Büşra deli etme beni =D
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Cuma Mart 12, 2010 10:11 am
Ya ben yazmıyorum ki 7. bölümü Berke yazıcak Yıl olmadı 1 ay olmuştur ama .. : Tamam bu akşam sorcam adminimize