Büşra : Küs değiLiz ama sana kızdım.. Biz düşmanmıyız sevgilimi bir karar ver ?
FiLiz : Bir yanlışını daha görürsem bu çocuğun fena olacak sonu ...
Cem : Gaye benimle çıkarmısın ?
Gaye : Tamam, ediyorum ..
Büşra : Ne diyorsun sen kızım .. Cem öyLe birşey yapmaz ...
Gaye : Seni çok özLedim .. :$
Cem : Bende ...
Büşra neden sevgilimiyiz düşmanmıyız dedi neLer oLuyor .. xD fiLiz bu sözü kime söLedi ... gaye ve cem çıkıyoR derken evet yorumLar canLarm ama yorumLar uzun oLsun lütfen ... ayRıCa bi üye en az 2 en fazLa isTediği kaDar yoRum yapSın ...
HaıR KiLiT DeiL aCTmm KiLiT^i SeNaRYoN GaYeT MüKemmeL DeVamm eT BeNimm iÇiN
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Cuma Şub. 12, 2010 10:56 am
dewam filan eTmiyorm kuSura bakma kankam .. beqenmiyenLeR var ... senarYomu beqenmeyenLeRe dewRediyorm .. dewam eTSinLer ... ama ben bunDan snRa dewam eTmem ... yaLanDa yok bunDan sonRa ... senarYomun büyük bi kıSmı doqRu ..
PaTRocq
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 02/01/10Mesaj Sayısı : 1057Başarı Puanı : 1058Rep Puanı : 9
Büşra peşinden birilerinin geldiğini anlar ve çok korkar. Arkasını çaktırmadan döner fakat kimseyi göremez. Ama birilerinin onu takip ettiğinden emindir. Büşra : Allah'ım ya napacağım ben ? :'(
Ömer : Oğlum o kızla aranda ne var ? Cem : Hangi kız ? Ömer : Büşra ? Cem : Çıkıyoruz .. Ömer : Seviyormusun o kızı ? Pek senin tipin değil gibi .. Cem : Aslında seviyorum ama beni zamanında çok üzdü. Bu kaçıncı çıkışımız sayısını kaybettim .. xD Bende onu üzdüm tabi.. Ama onun kadar değil. Ama biliyorsun ben beni üzenlerden intikam alırım.. Ama kararsızım. Ömer : Bela döner dolaşı seni bulur. Dikkatli ol oğlum.. Cem : Tamam baba merak etme ..
Uzun bir günün ardından yeni bir gün başlar. Geometri yazılı sonuçları açıklanacaktır. Dilek sonuçları almıştır. Şimdi sonuçları okumanın tam vakti .. ! Dilek : Evet okuyorum.. Hacer-75 Şeyda-85 Aslı-95 Ben-70 mehtap-60 Burak Koyun-45 Özkan-40 Barış -100 Filiz-100 Cem-100 Büşra-30..! Evet sonuçlar bunlar. Büşra : Ne 30 mu? Cem bu ne demek oluyor? Cem: Ama, ama ben emindim doğru olduğundan .. Büşra : Yalan söylemeyi hiç beceremiyorsun aşkım .. ! Cem : Özür dilerim aşkım .. Büşra daha fazla konuşursa hem Cem'i üzerdi hemde ayrılabilirlerdi. Bu yüzden susmayı tercih etti... Cem: Neden sustun küsmüyüz aşkım? Büşra: Küs değiliz ama sana kızdım.. Biz düşmanmıyız sevgili mi bir karar ver ? Cem: Tabikide sevgiliyiz .. Büşra: O zaman niye böyle yaptın? Cem susmaya karar verir. Cem'in aldığı ilk intikam budur.. Ama intikam oyunu bitmemiştir, devam edecektir.. ! Tenefüs zili çalmıştır. Büşra, Cem'e kızmıştı. ama onu çok seviyordu. Kaybetmek istemiyordu. Bu yüzden onu affetti. Cem: Kantine gidelim mi ? Büşra: Olur.. Barış: Bizde gelelim mi ? Filiz: Biz burada kalalım seninle konuşacaklarım var .. Barış: Olur aşkım..
Filiz: Cem Bey neden böyle yaptı söyler misin? Barış: Benim birşeyden yok ki Filiz: Bir yanlışını daha görürsem bu çocuğun fena olacak sonu .. Barış: :S
Cem: Ne alacaksın? Büşra: Ben aç değilim.. Cem: Emin misin? Niye böyle yapıyorsun? Büşra: Sence aşkım! Neyse bu seferlik bişi demiyorum.. Cem: Deme zaten.. Büşra: Sende birşey almıyorsan, sınıfa çıkalım .. Cem: Sen git ben birşey alıp geliyorum. Büşra: İyi.. Cem: İyi.. Büşra yukarı çıkar.. Cem telefon rehberinden Gaye'yi arar. Gaye: Hayırdır? Cem: Gaye benimle çıkarmısın? Gaye. Neeee? Ciddimisin sen? Cem: Evet, bir süreliğine? Gaye: Neden bir süreliğine? Cem: Kabul ediyor musun etmiyor musun? Gaye: Tamam, ediyorum.. Cem: Tamam okul çıkışı bir cafeye gidelim.. Gaye: Olur, hoşçakal.. Seni seviyorum.. Cem: Bende.. (telefonu kapatır)
Cem sınıfa gider, aklında bir fikir daha vardır. Sınıfın dedikoducu kızlarından Dileği çağırır. Büşra hem şaşırır, hemde kıskanır tabi ... Cem: Dilek buraya gelirmisin lütfen? Dilek: Tamam (der ve gelir) Hayırdır ne oldu? Cem: Ben Gaye diye bir kız ile ile çıkıyorum.. Dilek : Aaa Büşra'ya ne oldu ? Cem: Onunlada çıkıyorum .. xD Cem bilerek dileğe söylemiştir. Büşra bunu öğrenince çok üzülecektir. Fakat Büşra'da aynısını ona yapmıştı. Büşra bunu hak etmişti. Bu yüzden intikam oyunu acı olacaktır. Dilek: Hmm bunu öğrendiğim iyi oldu.. Cem yerine gider..
Büşra: Ne dedin Dileğe? Cem: Ya havalanmış havasını aldım.. Büşra: İyi yapmışsın.. Son ders zili çalmıştır. Coğrafya yazılı sonuçları açıklanacaktır. Yine Dilek açıklar. Dilek: Büşra-72, Cem-88, Filiz-70, Ben-60 , Mehtap-50, Şeyda-85, Aslı-75, Barış-45, Hacer-75, Özkan-56, Koyun-62 .. Murat: Evet, şimdi bu kağıtları alın örnek soruları çözün.. Haftaya kurtarma sözlüsü yapacağım..
Büşra: Kanka bana yardım eder misin? Birlikte yapalım .. Filiz : Sıra arkadaşından istesene kanka .. Cem: Evet ben yardım edeyim? Büşra: Sana güvenebilir miyim? Cem: Bu sefer hiçbir oyun yok, bana güven lütfen .. Büşra: Pekiyi aşkım güveniyorum . Cem ve Büşra soruları çözerler .. Bu sefer oyun yoktur ..
Barış: Aşkım bunlar çok zor ya .. Filiz: Yapma sevgilim ya .. Hepsinin cevabı kitapta ve coğrafya defterinde var .. Barış: Ben defter tutmuyorum ki Filiz: Al bak benim defterim dolu.. Barış: Tamam Barış ve Filizde soruları çözerler. Çıkış saati yaklaşır.. Murat: Evet zilin çalmasına iki dk. var.. Serbestsiniz.. Dileğin içindekileri dökme vakti gelmiştir.. xD Dilek: Büşra gelir misin? Çok önemli birşey söyleyeceğim.. Büşra: Tamam.. Allah Allah noldu acaba? Büşra: Tamam.. Noldu Dilek? Dilek: Duyduğuma göre Cem ile çıkıyormuşsun .. Cem: Evet nolmuş .. : ? Dilek: Hayret başka sevgilisi varken nasıl çıkmaya devam edersin? Büşra: Ne diyorsun sen kızım .. Cem öyle şey yapmaz .. Dilek: Aman inanmazsan inanma.. Ben bilgin olsun diye söyledim.. Dikkatli ol.. Benden sana bir arkadaş tavsiyesi.. Dilek Büşra'nın kafasını karıştırır.. Büşra yerine oturur. İnanmak istemiyordur, fakat aklı iyice karışmıştır. Cem: Aşkım noldu ? Büşra: Yok birşey.. Çıkışta birlikte gidelim mi ? Cem: Aaa olmaz. Benim babamla gitmem lazım .. Büşra: İyi .. Filiz: Kanka noldu ? Büşra: Yok birşey kanka.. Okul çıkış tenefüsü çalar.. Cem: Aşkım ben gidiyorum (Büşra'nın yanağına bir öpücük kondurur ve gider) Büşra Cem'i takip etmeye karar verir. Önce annesini arar. Büşra: Anne okulda seminer varmış. Bende gideceğim şimdi. Gülcan: Tamam, fazla gecikme.. Büşra: Tamam (der ve telefonu kapatır) Vakit kaybetmeden gizlice Cem'in peşine düşer.. Gaye: Geldim aşkım .. Cem : Hoşgeldin .. Gaye: Seni çok özledim .. :$ Cem: Bende .. Büşra herşeyi görmüştür, hemde duymuştur. Ağlayarak tam oradan uzaklaşacakken biri elini Büşra'nın omzuna koyar. Peki kim bu ? Sizce yardım elimiydi ? yoksa düşman elimi ?
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: KaLp yangını ~6. Eklendi ! Perş. Şub. 25, 2010 11:04 am
aRkaDaşLar 6. böLüm fragmanı akşama qéLiR .. çok békLéTTim sizi kuSurama bakmayın.. deRsLeRim çok yoqun böLüm yazmaya vakTim oLmadı pek ama yineDe biRaz yorum bekLiyorm ... bundan sonRa berkeyLe aynı anDa koyaRız beLki böLümLeRi
Sinem.Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 631Başarı Puanı : 799Rep Puanı : 9