Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.

+10
Ayshe_-_Oğuzhan
tuğba*
Emii
WampireSs.Cat
sinem.büşra
gülcan
Sinem.Leyla
SinemHaniFe
'ѕнєутαηιє●
ѕιηємвєякє
14 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Sonraki
YazarMesaj
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 2:48 pm

*** kuzenlerimdeydim..
O ßirey'ide senide boğucam xD
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 2:51 pm

****** ??
http://www.sinem-kobal.tk
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 2:51 pm

Sansür'lemişş.. =D
Halbuki küfür değildi xP
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 3:07 pm

Neydii?
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 3:09 pm

M-a-n-y-a-k ! =D
Sevgimden diyorum xP
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 3:10 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
ѕιηємвєякє demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
oFF CoooK KöTüSünn Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 625925

Gercektenn miii Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 10050

GeRCeKTeeeN SeN Kimm BiLiR BaNa Ne aCıLaR CeKTiRiRSinn pSiKoPaT... Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 806714

Aklına gelmiicek acılar Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 160376

PiSLiK SeN BeNi SiNeMi GöRMeDeN öLDüR BaK BeN SeNi NaPıoRmm iSYaN eDeReK öLüMe SüRüKLeRimm LaN SeNi Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 66974
http://www.sinemfan.net.tc
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 3:37 pm

<Yardım ister misin =D
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 3:56 pm

YooK SaoL BeN Bu iŞi TeK BaŞıMa HaLLeDeRiiim Kızgın
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 4:00 pm

Siz bana mı kızgınsınız Şaşıran
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 4:03 pm

KıSMeN eVeT KıSMeN HaıR DieRLeRiNi BiLMeM AMa BeN KızqıNımm Kızgın
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 4:14 pm

Noldu Hanife naptım ben sana Şaşıran Özel mesajdan anlatırmısın lütfen !
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 4:23 pm

BaNa BiŞi YaPMaDıN NeYSe KoNuYu GeYiqe CeViRMeYeLimm KoNuYa DeVamm
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 7:41 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
sinem.büşra demiş ki:
tatLım ben varımda noLdu bak öLüyorum Biggrin şaHSen bu sewiŞme olayında sonra ya hastahaneye gideRim ya Da hapiSHaneye .. Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 23852

Senaristte bak bee Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 205712 Tımarhaneye gideceğini 6 bölüm öncesinden anladıı.. Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 293338

napaRSanız yapın .. sen yazıyoRSun sonuÇTa kaRıŞamam ... Göz Kırpan gaye'yeDe kızDığım fiLan yok ... ! Göz Kırpan
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 8:17 pm

ßüşra'm sen iste birlikte gidelim tımarhaneye Biggrin
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 8:30 pm

HaYReT NoLDu GaYe TıMaRHaNeDe BüŞRaYı DaHa Da Mı DeLiRTMeK iSTioSnn aMaCnn o HeRHaLDe
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 8:38 pm

'ѕнєутαηιє● demiş ki:
ßüşra'm sen iste birlikte gidelim tımarhaneye Biggrin

oLur Lan gideLim vaLLa Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 205712 bu araLar kaFayı yeDim zaTen ... xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 8:39 pm

sinemci_hazom demiş ki:
HaYReT NoLDu GaYe TıMaRHaNeDe BüŞRaYı DaHa Da Mı DeLiRTMeK iSTioSnn aMaCnn o HeRHaLDe

ya haniFe^m LüTfen biz aRamızDaki pRoBLemi haLLeTTik ... gerÇekLer çok yakınDa su yüzüne çıkaCak zaTen ... Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 667501
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 8:58 pm

Su yüzüne çıkan gerçekleri batıracağım Göz Kırpan !
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 9:01 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
Su yüzüne çıkan gerçekleri batıracağım Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 667501 !

baTan baTTı zaTen ... bu seFeR kızDım gaye hemDe çok ... ! haBeRin oLSun ... Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 667501 gerÇekTen senaryoDa yazdıqı qiBi saFmıŞım ... qözLeRim daHa yeni aÇıLdı .. biRaz qeÇ oLdu kuSura bakmayın ... Göz Kırpan neySe konu kaynamaSın kusuRa bakma berke ... Göz Kırpan
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 9:56 pm

Sorun değil Göz Kırpan
gülcan
SinemKobalFan♥Moderatör
SinemKobalFan♥Moderatör
gülcan

Başarı Puanı : 1295
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 10:06 pm

bebekçe huylar derken berqe Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 89342
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 10:10 pm

bebekçe naSı yani ?
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 10:32 pm

Bölümde görürsünüz Dil Çıkaran
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 10:35 pm

öyLe oLsun bakaLım Biggrin
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.   Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi. - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı Şub. 09, 2010 10:40 pm

3. Bölüm / Bingoo..

Berke ve Gaye birbirlerine bakmışlardır, 'ne yapacağız?' der gibisinden.Bu şey Gaye'nin eline koz olacak birşeydi aslında; bu fikir Gaye'nin ne kadar hoşuna gitse de 'tamam' diyemezdi ya...
Birey : Hadii Gaye, bunun senin de hoşuna gideceğini biliyorum; Berke ? Bunu bir zevk için yapmaz mısın ? Yaşaman için sevişeceksin, elalem bunun için pavyona tonlarca para sayıyor...
Berke : Kess sesini, hayır; yapmıyorum ! Ben ölmeye razıyım..
Birey : Sen bilirsin, bu kadar gerizekalı biri olduğunu bilmiyordum; şimdi duvardaki...
Gaye : Hayır hayır, kararına 'evet' diyoruz; Berke, sen ölürsen ben burda dayanamam ki Ağla
Berke : Gerizekalılık ? Bir sevgilini aldatmamak, onu yok saymak gerizekalılık ? Onun tenine dokunamazken onu aldatmak gerizekalılık diyorsun ? Evet, o zaman ben 'tam' bir gerizekalıyım Göz Kırpan
Birey : I want play a game.Hahahaha.
Gaye : Tamam, ben hazırım Berke; soyunmaya hazırım Şaşıran Senin için Berke, herşey senin için Ağla
Berke : Hayır, derken Gaye Berke'nin üstünü açmaya başlar yavaş yavaş; gömleğinin düğmelerini açmaya başlar...

Büşra : Offf yaa, Cemal'e birşey olursaa Ağla
Emine : Hayır tatlım, olmuyacak merak etme..
Büşra : Off yaa, o *** korumaz da onu Ağla Kesin birşey olcak, içimde çok kötü bir his warr, offf...
Cemre : Yapma böyle canım ya, burda beklemek daha sıkıcı bence Şaşıran Biz de bir an gidip kurtulsak diye duâ ediyorum teminden beri, Berke'ler şanslı Ağla
Gülcan : Ya onu bunu bırakın da şu televizyonu hiç mi Allah'ın kulu açmadı örümcek ağı tutmuş Şaşıran Acaba ne var ATV flan çekiyor mudur burdan ? Veyatta Star TV çekse de olur Kayıp Prenses var..
Emine : Öffff Gülcan, bebek gibisin bu yaşına gelmişsin...
Gülcan : Sensin o.
Cemre : Emine, kaç yaşına gelmişin küçücük kızla tartışmaya mı giriyorsun ?
Gülcan : Ben televizyonu açıyorum, der ve televizyonu açar...
Televizyonda Birey'in zoruyla Berke ve Gaye'nin çıplak hâlleri vardır...
Gaye artık kendini kaptırmış, Berke'yi gıdığından, dudağından her yerinden öpüyordur...Daha da alta inerken Büşra dayanamaz...
Büşra : Kapayın, kapayın şu televizyonu :'( Kapayın :'(
Leyla : Yooo, kalsın ! Ne güzel izliyoruz işte Biggrin
Büşra : Senin warrr yaa Kızgın :'( , der ve televizyonu kapatır...

Berke : Yeterr mii ?? Şaşıran
Birey : Tamam, şimdi eski yerinize dönebilirsiniz Biggrin
Gaye : Hani gitcektik Şaşıran ?
Birey : Yooo, gitceniz diye birşey demedim ben, sadece kurtulcaksınız diye ! Bir daha sizi test etmiyeceğim; orda sap gibi duracaksınız, gidin bu gece dinlenin veyatta devamını getirin her neyse..
Gaye : Kapıyı aç lütfen, arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum :'(
Birey kapıyı açar, Berke ve Gaye içeriye girer...

Cemre : N'oldu canım Şaşıran
Berke sinirden artık dayanamaz, içerde ağlamaya başlar bir köşeye çekinip, yanına Gaye gelir...
Gaye : Merak etme, aramızda kalcak Berke bu olay Şaşıran
Berke : Ya sanki hepsinin haberi var gibi bakıyor nefret dolu bakışlarla ne bileyim Şaşıran Büşra'nın bakışlarına bak Ağla
Gaye : Merak etme, aramızda kalcak emin ol. Bu olay senin kadar benim için de utandırıcı bir biçimdeydi...
Berke : Neden bırakmadın, neden ? Ölseydik ya, bari o anı yaşamazdık Şaşıran
Büşra Berke'nin yanına gelir...
Büşra : N'aptınız ? Şaşıran , der sanki hiçbir şeyi bilmiyormuş gibi.
Gaye : Hiiç canım ne bileyim öyle böyle geldik işte Şaşıran
Büşra : Bir de yalan atıyorsun yuhh yaa Kızgın Herkes gördü, cümlealem ! O yaptığınız şeyi herkes gördü :'( Yazıklar olsun sana Cemal :'(
Berke : N'apiim benn yaa ?? Zaten herşey bir anda gelişti ne biliiim...
Büşra : Bilme zaten, senin yüzünden burdayız ya; senin yüzünden...
Hopörlörden cızırtılar gelir ve ikinci piyon seçer...
Birey : Kes sesini Büşra, Ülger mi demeliydim yoksa ? Size bir iyi bir kötü haberim var Göz Kırpan Bazılarınızı öldürmüyeceğim bir kere ölmek sizin neyinize, bin kere öleceksiniz.Şimdi sıra sende, kapı açılıyor on saniyeye geldin geldin, gelmedin ölürsün...
Kapı açılır... '10. 09. 08. 07...'
Cemre : Hadiii !! ??
Büşra : Hayır ! Ölmek istiyorum, gitmeyeceğim...
'03.02.01 ve saniye donar.'
Büşra : N'oldu, kapı kapanmıyor mu ? Öldür beni, razıyım buna Şaşıran
Birey, Büşra'nın kardeşi Rabia'yı televizyondan gösterir ve maskesi ile beraber televizyon karşısına çıkar...
Birey : Kapı kapanıyorrr...
Büşra : Hayııırr, diyerek kapıdan atlar ve kapıdan çıkar; pantalonu sıkışmıştır, kendisini zorlar ve pantalon paçası yırtılır..
Büşra dışarda tek başınadır, Berke ve Gaye gibi yanında destek alacak biri yoktu; korku içindeydi bu zifiri karanlıkta.

Lamba tepeden yere düşer ve patlar, patlarken çıkardığı hafif ani aydınlanma Büşra'ya bir mektubu gösterir; Büşra mektubu alırken yanındaki el lambasını da alır...Mektubu alır ve el lambasını açarak okumaya başlar; garip bir yazı vardı.Lambanın pilinin gücü azdı...
Büşra : Kahretsin yaaa..Off şimdi söncek lambaa Ağla , der ve okumaya başlar; mektupta herşey az-buz anlatılıyordu zaten...
'Kardeşin için beş adım sağa, üç adım sola gittiğinde elini göğüs mesafesine getirdiğinde bir kapı kolu gelecek, o kapıyı getirdiğinde sağ duvarda karın..." derken lambanın pili biter...
Büşra : Offf, karın ne ya Ağla Offff ol hadii, der ve lambaya vurmaya başlar...
Büşra baktı ki olmuyor, mektupta denilenleri yapmaya başladı...
Büşra : Üff kaç adımdı, beşti dimi beşş ? Evet, beş; bir, iki, üç, dört, beş, diyerek beş adım atar.Sonra soluna döner ve; bir, iki, üç, diyerek üç adım atar; elini göğüs mesafesine getirir ve kapı kolu ile kapıyı açar; kapıyı açtığında kapıkolu herşeyi başlatır; sağ tarafta karın mesafesinde olan ışığı yakar...

Büşra lambayı açtığında gördüğü tablo ile şok olur....

Sessizliğin Cazibesi | 5. Bölüm (Herşeyin sonu) Eklendi.
8 sayfadaki 17 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Sonraki
 Similar topics
-
» Selena Senaryosu
» Msn'de Başlayan Aşkın Sonu...
» KaLp yangını ~6. Eklendi !
» Pinokyo'nun Çalışmaları :) {yenileri ekLendi}
» 90. bölüm