Sinem Kobal, sevgilisi Arda Turan'a bir mont aldı.
Nişantaşı'nda açılan Prada mağazası ünlülerin akınına uğradı. İlk alışverişi ise Sinem Kobal yaptı.
Habertürk'ün haberine göre; dünyanın sayılı lüks giyim markalarından Prada'nın Nişantaşı'ndki mağazası ünlülerin akınına uğradı. Mağazanın henüz resmi açılışı yapılmamasına karşın, markanın meraklıları mağazaya çoktan akın etti. Sinem Kobal, sevgilisi GS'li futbolcu Arda Turan'a 5 bin 200 TL'lik bir mont aldı. Cemiyet hayatının ünlü isimleri de elbiseden çantaya birçok ürüne ilgi gösteriyor. Mağazada ayakkabılar 2 bin liradan, gece kıyafetleri 5 bin liradan satılıyor.
2 gun üst üste haber çıktı bugün çıkmaz diyordum yanılmışım bir rahat bırakmıyorlar...ardaya alıyorum diye makbuz vermiş ki sinem bu kadar emin yazmışlar...bilemiyorum...almışta olabilir tabi ne diyim güle güle giysin
Medya Sinem ve Arda'nın üstüne çok gidiyor arkadaşlar. Yani sanki ortada çok acayip bir durum var da yaptıkları yapmaıdkları herşey haber.. bnce yanlış bi durum.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
ya haberin yaLan oLduqu burDan beLLi .. sinem abLa qiBi biri qösteriŞ yapar qibi aLdıqı şeyin fiyaTını söyLemez .. bu tamamen bir baSın uyDurmaSı .. ayrıCa ne kaDar paHaLı olurSa olsun benCe hiçBir mont 5200 lira kaDar tutmaz .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Arda_Sinem
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 12/12/09Mesaj Sayısı : 46Başarı Puanı : 48Rep Puanı : 0