Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm

+5
'ѕнєутαηιє●
sinem.büşra
sinemdyg
arda_gs_cemre
SinemHaniFe
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Empty
MesajKonu: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeSalı Ara. 01, 2009 2:03 pm

Biraz Önce Nuray Teyzeyle Konuştum.

Ben:Merhaba Nuray Teyze Nasılsınız?
Nuray Teyze:Teşekkür ederim Canım
Ben:Nuray Teyze Ben Rahatsız Ediyorum Ama BirŞey Soracaktım
Nuray Teyze:Estafirullah Canım Buyur Sor
Ben:Sinem Abla Ve Arda Hakkında Bu Zamana Kadar Bir Çok Haber Çıktı Biz Hangidsinin Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Olduqu Hakkında En Ufak Bi Bilgimiz Bile Yoktu Herşei Sizin Ve Cemalin Sayesinde Öğrendik.Şimdi İse Sinem Abla Ve Arda Evlenecek Diyorlar Bu Haber Doğru mudur?
Nuray Teyze:Hayır Canım Doğru Değildir (:
Ben:Çok Saolun Beni Çook Rahatlattınız
Nuray Teyze:Bir Şey Değil Tatlımm Dedi Ve Kahkahalarla Gülmeye Başladı (:

Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 358343 Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 358343 Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 358343
http://www.sinemfan.net.tc
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeSalı Ara. 01, 2009 3:11 pm

teşekkürler..artık nasıl haber yapacaklarını şaşırdılar.rahat bıraksınlar artık
http://www.ardafanclub.com
sinemdyg
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
sinemdyg

Başarı Puanı : 39
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeSalı Ara. 01, 2009 3:52 pm

teşekkürler
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeSalı Ara. 01, 2009 10:39 pm

éVéT RaHaT BıRaKSnnLaR Yaa Bu aRaDa BiSeY DéqiL...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 11:34 am

bencede yha ne uyduracakLarını şaşırdıLar .. hepsi sizin sayenizde öqReniyoruz .. vaLLa bize kaLsa bu kadarını buLamazdık .. çok teşk. Göz Kırpan
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 12:47 pm

BiR ŞéY DéiL HaYaDmmm
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 3:31 pm

Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 917952 Sinem'le Arda bir türlü kalamıycak mı
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 3:54 pm

bir rahat bırakmıyorlar arda ile sinemi hergün bir haber valla
http://www.ardafanclub.com
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 4:03 pm

Yarın ne haber olacak acabaNuray Kobaldan Cevabı Aldımm 209941
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 4:41 pm

'ѕнєутαηιє● demiş ki:
Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 917952 Sinem'le Arda bir türlü kalamıycak mı

Nasıl yani ?
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 6:49 pm

kim biLir ..
aslihan87
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
aslihan87

Başarı Puanı : 11

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimePerş. Ara. 03, 2009 5:31 am

bir ilişki olduğu kesin ve evliliğe bile gidecek kadar sağlam olduğu çok belli.
ama daha dün bir bugün iki.
temmuzdan beri birlikteler. ondan önce zaten arda'nın başka bir kız arkadaşı vardı.

5 aylık ilişkiyle evlilik olacağını sanmıyorum. ama 2011 gibi olabilir belki.
arda zaten yurtdışına gitmek istiyor özellikle gelecek sezon olabilir, sinem'de belki o ülkede projelerde yer alır. bu nedenle evlilik çok da ütopik değil ama basının uydurması gibi hemen de değil Smile
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeC.tesi Ara. 05, 2009 6:41 pm

aslihan87 demiş ki:
temmuzdan beri birlikteler. ondan önce zaten arda'nın başka bir kız arkadaşı vardı.

arda zaten yurtdışına gitmek istiyor özellikle gelecek sezon olabilir, sinem'de belki o ülkede projelerde yer alır. bu nedenle evlilik çok da ütopik değil ama basının uydurması gibi hemen de değil Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 59851

ilişkileri çok sağlam olduğu belli de ne demek onların ilişkileri sağlam değil ve temmuzdan beri de birlikte değiller 2-3 ay oldu.
ayrıca evliliğe gidecek kadar da bir ilişki deil bu :s onlar daha çok gençler neyin ne olduqu bile daha bilmiorlar nasıl evlensinler ki mustafa sirmenle kaç yıl beraberlerdi mustafanın teklifini kabul etmedide ardanın teklifini mi kabul edecek ayrıca arda öyle bi insan ki berkenin de dediği gibi sinemle mustafa birlikteyken mustafanın sen samimi dostuydu şimdi arkadaşının aşkına sarktı ş*refsiz Kızgın

arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim ama hazmedemiyorum artık canıma tak etti hergün hergün onları gazetelerde veya televizyonlarda beraber görüpte haberlerini duymak beni çok sinir ediyo Kızgın Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 753208
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
secret_girl

Başarı Puanı : 51

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 9:45 am

sinemci_hazom demiş ki:
aslihan87 demiş ki:

arda zaten yurtdışına gitmek istiyor özellikle gelecek sezon olabilir, sinem'de belki o ülkede projelerde yer alır. bu nedenle evlilik çok da ütopik değil ama basının uydurması gibi hemen de değil Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 59851

ilişkileri çok sağlam olduğu belli de ne demek onların ilişkileri sağlam değil ve temmuzdan beri de birlikte değiller 2-3 ay oldu.
ayrıca evliliğe gidecek kadar da bir ilişki deil bu :s onlar daha çok gençler neyin ne olduqu bile daha bilmiorlar nasıl evlensinler ki mustafa sirmenle kaç yıl beraberlerdi mustafanın teklifini kabul etmedide ardanın teklifini mi kabul edecek ayrıca arda öyle bi insan ki berkenin de dediği gibi sinemle mustafa birlikteyken mustafanın sen samimi dostuydu şimdi arkadaşının aşkına sarktı ş*refsiz Kızgın

arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim ama hazmedemiyorum artık canıma tak etti hergün hergün onları gazetelerde veya televizyonlarda beraber görüpte haberlerini duymak beni çok sinir ediyo Kızgın Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 753208

bencede uzun sürmüycek çünkü arda evinde oturan kız istiyo ona hizmet edecek kız
istiyo sinem kobalda bunları yapacak kıza benzemiyo

ewt arda arkisinin sevgilisine baktı o da aldatmasaydı(mustafanın sinemi aldatası sinemi sevmediğini gösterir) ayriyeten çok samimi olduklarına inanmıyorum çünük ardayla aynı evi paylaşmıyo nerde birlikte gördünüz ben ardanın öyle biş dediğinede inanmıyom ne yani tlfonu dinlemeye mi takıldı ndn böyle bir haber çıktı çünkü o aralar aralarında hiç biş yoktu ve kılıf bulmaları lazımdıki bunu buldular
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 10:51 am

Evet arda evinde oturan ona hizmet edip çalıştıracak kıs arıo.Hem ardanın kimi sevip sevmediği belli deil ki ya şubat ayına bi gidelim o zmn ardanın bi sevgilisi vardı öpüşürken resimleri çıktı.
O zaman çok samimi olan bu ikili bu zamana kdr 2 ayda nasıl araları bozuldu aklım almıyo yani ya Kızgın
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
secret_girl

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 12:21 pm

sinemci_hazom demiş ki:
Evet arda evinde oturan ona hizmet edip çalıştıracak kıs arıo.Hem ardanın kimi sevip sevmediği belli deil ki ya şubat ayına bi gidelim o zmn ardanın bi sevgilisi vardı öpüşürken resimleri çıktı.
O zaman çok samimi olan bu ikili bu zamana kdr 2 ayda nasıl araları bozuldu aklım almıyo yani ya Kızgın

o resimler eskisi ile çıkmıştı o kızın adı nazlı o zmn eda diye bir kızla çıkıyodu
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 12:59 pm

aRDaNıN o ZaMaN KimmLe CıKıp CıKMaDıqı Veaa Kimi öpTüqü BeNi iLGiLeeNDiRMioo SaDece BeNi SiNiR eDeN SeY aRDaNıN Bi KıSLa öPüSMeSiNDeN 1 aY GeCMeDeN aDı SiNemmLe ÇıKıoo BeLKiDe aRDa YüZüNDeN SiNEmmLe MuSTaFa aYRıLDı BeLKiDe BaSıNDaN BeRi aLDaTMa oLaıı YoKTu Göz Kırpan He oLMaZ Mı YaNi Bu SaaTTeN SoNRa BeN aRDaDaN HeRSeY BeKLeRimm NeYSe Bu KoNu BuRaDa KaPaNSıN LüTFeN Göz Kırpan
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 5:25 pm

Bana Bak Benim Tepemin Tasını Attırma Bi Patladımmı Durduramazsın Sen Sineme Ne Demek İstiosn Nan Sen Kendini Ne Zannediosn Kızgın
Akıllı Ol Başlatma Şimdi.
Düzgün,Düzgün Yorumlar Yaz Kızgın
secret_girl
SinemKobalFan Ezik
SinemKobalFan Ezik
secret_girl

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimePaz Ara. 06, 2009 6:10 pm

saten öpüşmedi yaa o fotolar bir bucuk yıl önceydi sonra arda ile sinem önce jetixte adları ask dedikodularına karıştı o zmn mustafa ile sinem ayrıydılar daha sonra mustafa denen varlık ne olduğunu bende bilmiyom sinemi aldattı sonraki gün arda sinemi konsere götürdü ki bence arda ile sinem aşkı şu şekilde başladı aldatılmak çok yıkıcı ve çok üzücüdür sinemde ona ilk uzanan ele aşık oldu ki o kişi ardaydı
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 7:08 pm

bak canım lütfen bir daha sinem ablaya öyLe söyLeme .. burası teminde beLirttiqim qibi Arda Turan Fan cLub deqiL .. Sinem KobaL fan CLub .. ! ardanın tek niyeti sinem ablayı kandırmak .. kötü anlamda demedim lütfen kimse yanLış anLamasın.. yanLış anLayan varsada defalarca kez özür diLiyorm .. mustafa ile sinem ayrıLdılar .. arda da mustafanın yaknı arkadaşı yha .. sinem abLayı teseLLi edicem bahanesiyLe .. sinem'in hep yanındaydı .. sonra dedikoduLar çıktı .. arda işi iyice cıvıttı .. sonunda da nasıL olduysa çıkmaya başladılar .. Göz Kırpan
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 7:08 pm

ayy bende tam şimdi bu haberi paylaşıcaktım neysee kii sen konuşmuşsun cnmm.. hem güldüm hem dedim ya acaba? Biggrin teşekkürler paylaşımın için.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 7:11 pm

canım iyide bu haber internette olamaz ki .. Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 940133 haniFe
kendisi
knşuyor nuray teyze iLe .. konuştukLarıda internette bitek bu sitede oluyor .. Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 940133
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 7:15 pm

demin buldum haberi evlenme teklifi etti o da kabul etti falan diyodu hürriyetmaxmış kaynağı. ama hanife durduk yere sormadı heralde bir dedikodu duymuş ki sormuş ben öle düşündüm yani..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 7:19 pm

pardon cnm =) hata bende o zamn .. kaFam daqınık bu akŞam =) tekrardan özür dilerm .. Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm 365816
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

MesajKonu: Geri: Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm   Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 7:20 pm

Rica ederim hayatım ne demek yaa aşk olsn bunn için özür mü dilenir olur öyle. nese konuyu dağıtmayalım cnm evlenmiolarmış ya önemli olan o .P yakışıyolar ama bence evlilik için uygun çiftler degller yani...

Nuray Kobaldan Cevabı Aldımm
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Nuray KOBAL Hakkında Bilinmeyenler ~ Nuray KOBAL'La ropörtaj
» arda nın özel hayat cevabı..Krala Her zaman Konuşuruz..
» Nuray KOBAL'La 4. Konuşmam
» Nuray Kobal'la konuşmak için tıklayın..
» Son Nokta (.) Nuray KOBAL'dan.