Sevgili üyeler.. Sitemizde toplanma nedenimiz belli; Sinem KOBAL, zaten bu site kurumsal, ona iletmek istediğimiz şeyleri iletmeye yarayacak bir fun club'tur.. Sinem Kobal tarafından gözlenen bir fun clup ne kadar güzeldir, siz tahmin edin.. Şimdi belki Sinem Kobal bu yazımı okuyacaktır, Nuray Teyze'ye daha sormadım ama; sormayı düşünüyorum.. Sitemizden bir üye Sinem Kobal'ın annesi reklam yıldızı Nuray Kobal ile konuşacaktır.. Tabii ki izin verirse, kıracağını da sanmam ama.. Şimdi gelelim gerekli bilgi ve şartlara.. Bu fun club'ta önüme gelen kişileri konuşturursam Nuray Kobal telefonunu değiştirir... O yüzden fun club'ta emeği geçen kişi Nuray Kobal'la konuşacaktır.. Şimdilik bir kişi olsa da gelecekte paylaşım yapıp gözüme giren bir kişi daha konuşturabilirim.. Bu kişi Tuğba bile olabilir... Tuğba arkadaşımız zaten kendi adıyla üye oldu ve onu banlamadım-siteden kovmadım da.. Eğer ki gelmek isterse kapımız sonuna kadar açık ona fakat; fun club'tan birşey alıntı yapmasın.. Eğer ki istediği fotoğraf varsa istersem orjinalini ben atarım yeter ki insanca istesin, kime istediği fotoğrafı atmadım bu sitede ? Biz o kadar emek verelim, o kopyalayıp yapıştırsın; bu kadar kolay mı ? Neyse, umarım akıllanmıştır ki akıllandığını sanıyorum Neyse, konumuza dönelim.. Bilgi ve şartları size sayıyorum madde halinde, biraz ağır ama; n'apalım ? Biz Nuray Kobal'ın telefonunu bulmak için 8 sene uğraştık Siz iki çırpı 1000 mesaj ile ulaşacaksınız... Ayrıca bu bilgi ve şartlara uymayan hiçbir üye yoksa konu kilitlenecek, tanışma ihtimali yok olup gidecektir..
1-) Bildiğiniz gibi Nuray Kobal reklam yıldızı ve Sinem Kobal'ın annesidir.. 2-) Nuray Kobal'a saygısızlık yapacak kişiler bu şartları kazanırsa ve Nuray Kobal'a saygısızlık yaparsa www.sinem-kobal.tk ekibi ve Nuray Kobal olarak mahkemeye verilecek, Sinem'in avukatı ile yargılanacaktır.. 3-) İlk konuşmada Sinem Kobal'ın özel hayatı hakkında soru sormuyacaktır ki zaten bir kere konuşma şansı vardır..Merak ettikleri özel soru varsa cevabını ben verebilirim ki bilmediğim soruları Nuray Teyze'den öğrenirim 4-) Şartlarımızdan en mühim olanı kazanan kişi Bursa - Orhangazi'de olmalıdı; o kişiye telefonunu verirsek dayanamayıp tekrardan arayabilir veyatta en yakın arkadaşına - kardeşine verebilir... 5-) Telefonumla konuşacak olan kişi parça kontör alsın, ne kadar konuşacağına bağlı.. 6-) Bu şart ve bilgilere uyup fun clubumuzda emeği geçen bir üye görüşme şansını yakalıyabilecektir...
NOT : Nuray Kobal ile konuştum, kampanya onaylandı... Sadece bir üye Nuray Kobal ile konuşacaktır, sadece bir üye.. Yakında fun clubun ana sayfasında yazdığı gibi Sinem Kobal ile tanışma fırsatı da verilecektir.. Bu sitede Bursa - Orhangazi'de pek üye tanımıyorum; üzgünüm.. Nuray Kobal ile yürekten konuşmak isteyen kişinin geleceğini umuyorum...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
ben çok istiyorum berke.. in$. gelicem.. ama niye bursa ya.. gelememe ihtimalim var biliosun.. nese in$. kazanır ve gelirim.. ! ama kaznamazsam göremicem.. off ya.. peki şöle yapsak.. bnm numarımı biliosun nuray teyzeye versek ödemeli atsın bana.. ben açarım söz özel sormam.. lütfen ben çok istiyorum konuşmayı..