Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu Ptsi Kas. 30, 2009 1:51 pm
Sinem ile Arda bir araya gelemedi. Sinem'in İstinye Park'taki alışverişine futbolcunun kardeşi eşlik etti,
Roma'da çekilmiş sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkıncaya kadar ilişkilerini inkar eden Sinem Kobal ve Arda Turan'ın aşkları doludizgin sürüyor Ünlü futbolcu, önceki gün İstinye Park'ta alışverişe çıkan sevgilisine eşlik edemeyince erkek kardeşi Okan'ı görevlendirdi. Okan Turan, müstakbel yengesine yardımcı oldu, paketlerini taşıdı. (Fotoğraflar: Hürriyet)
En son arda_gs_cemre tarafından Ptsi Kas. 30, 2009 3:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu Ptsi Kas. 30, 2009 2:37 pm
cemre abLa site adını üstüne resimLern üstüne yaz .. yasak .. teşk..
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu Ptsi Kas. 30, 2009 2:49 pm
afferim okana
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu Ptsi Kas. 30, 2009 2:50 pm
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 2:16 pm
sinem.büşra demiş ki:
hiÇ biŞi demiorm hayatım ... arDa turan fanlarını qörDük sinem'i naSı kötüLedikLerini .. biz napıCaz berke suSuCaz mı ?
Tabii Ki Susmayacaqızz
AZERİ_KİZİ_AYNUR
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 26/12/09Mesaj Sayısı : 46Başarı Puanı : 51Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 2:21 pm
VALLA BEN SİNEME GICIK DEYİLİM OLSAM BİLE ARDA SEVİYO DİYE BENDE SEVİCEKTİM AMA ARDAMI ÜZERSE BENDE ÜZÜLÜRÜM
SinemHaniFe
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 2:24 pm
Biz Ardayı Hala Sevmiyoruz Diyer Üyeleri Bilmem Ama Ben Nfret Ediyorum Ki Bu Nefretimle Arda Sinemi Üzerse Ben O Ardanın Anasından Emdiqi Sütü Burnundan Getiririm
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 2:50 pm
sen istediini düşün sana kameraLArdan eL saLLıcaKLar =)
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 3:12 pm
sinemci_hazom demiş ki:
Biz Ardayı Hala Sevmiyoruz Diyer Üyeleri Bilmem Ama Ben Nfret Ediyorum Ki Bu Nefretimle Arda Sinemi Üzerse Ben O Ardanın Anasından Emdiqi Sütü Burnundan Getiririm
ARDA'da zaten senin icin can atiyormus többe ya.. elinden geleni ardina koyma bence.. Anasindan emdigi sütü burnundan getirirmis.. ne yapabilirsin ki ??
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/12/09Mesaj Sayısı : 57Başarı Puanı : 61Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 4:39 pm
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
ARDA'da zaten senin icin can atiyormus többe ya.. elinden geleni ardina koyma bence.. Anasindan emdigi sütü burnundan getirirmis.. ne yapabilirsin ki ??
tamamen katılıyorum bu ne ya bu fan herkeze açık ve bizde üye olduk sinemide sevmek zorunda değiliz komedi ya
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 64Başarı Puanı : 68Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:07 pm
aman tanrım inanamıyorum sen ardaya ancak burdan yazarsın o kadar elifcim çook doğru söylüyosun
Sinem-Arda SEVER Leyla
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 64Başarı Puanı : 68Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:08 pm
ha ben sinemi çook seviyorum ama sonuçta düünce özgürlüğü var kinseyi yargılayamam tabi hakaret ve tehtid olmadığı sürece