Kayıt Tarihi : 24/11/09Mesaj Sayısı : 68Başarı Puanı : 70Rep Puanı : 2
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:40 pm
*éL!qH* demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
Biz Ardayı Hala Sevmiyoruz Diyer Üyeleri Bilmem Ama Ben Nfret Ediyorum Ki Bu Nefretimle Arda Sinemi Üzerse Ben O Ardanın Anasından Emdiqi Sütü Burnundan Getiririm
ARDA'da zaten senin icin can atiyormus többe ya.. elinden geleni ardina koyma bence.. Anasindan emdigi sütü burnundan getirirmis.. ne yapabilirsin ki ??
tamamen katılıyorum bu ne ya bu fan herkeze açık ve bizde üye olduk sinemide sevmek zorunda değiliz komedi ya
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 24/12/09Mesaj Sayısı : 57Başarı Puanı : 61Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:44 pm
nevin yazdı ben tamamladım haklı olduğumuzu savunuyoruz bizden rütbece yüksek oldukları için bize hakaret etmek gibi bi ayrıcalıkları yok
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/12/09Mesaj Sayısı : 75Başarı Puanı : 75Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:46 pm
*DeFne* demiş ki:
*éL!qH* demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
Biz Ardayı Hala Sevmiyoruz Diyer Üyeleri Bilmem Ama Ben Nfret Ediyorum Ki Bu Nefretimle Arda Sinemi Üzerse Ben O Ardanın Anasından Emdiqi Sütü Burnundan Getiririm
ARDA'da zaten senin icin can atiyormus többe ya.. elinden geleni ardina koyma bence.. Anasindan emdigi sütü burnundan getirirmis.. ne yapabilirsin ki ??
tamamen katılıyorum bu ne ya bu fan herkeze açık ve bizde üye olduk sinemide sevmek zorunda değiliz komedi ya
Tesekküler.
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:47 pm
*éL!qH* demiş ki:
nevin yazdı ben tamamladım haklı olduğumuzu savunuyoruz bizden rütbece yüksek oldukları için bize hakaret etmek gibi bi ayrıcalıkları yok
harfi harfine k a t i l i y o r u m ! hatta böyle bi baslik vardi... Rütbeliler ve Görevliler aynidir diye.. ama neyse kimseye görev ögretecek degilim xD
En son Kiymetlim1O. tarafından C.tesi Ara. 26, 2009 5:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:49 pm
tabiki de bende Arda fanda adminim girin bakın sineme bişey diyenleri tek tek uyarıyorum burda alışık olmadıım bi şekilde admin olay çıkarıo sevmek zorunda deiLsin ama bunu dile getiremezsin herkes getirir sen uyarırsın eger admin olmuşsan bunu bilmen gereKir
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:54 pm
*éL!qH* demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
Forum herkese açık ama; Sinem severlere
Arda seviyorsan bile Sinem sevmiyorsan bu forumun kapısı aralıktır
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 5:56 pm
Muro10 demiş ki:
tabiki de bende Arda fanda adminim girin bakın sineme bişey diyenleri tek tek uyarıyorum burda alışık olmadıım bi şekilde admin olay çıkarıo sevmek zorunda deiLsin ama bunu dile getiremezsin herkes getirir sen uyarırsın eger admin olmuşsan bunu bilmen gereKir
katiliyorum .. bizler ARDA Site'lerinde bazi konularda ! daha sinemi savunurken .. veya bu tür seylere izin vermezken burdakilar Anasindan emdigi süte bile karisiyorlar...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:00 pm
ya arkadaşLar lütfen artık kavga etmeyin ya ..
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:02 pm
kavga değil hakkımızı savunuyoruz ama yanlı$ anla$ıyoruz ...
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:04 pm
Kiymetlim1O. demiş ki:
Muro10 demiş ki:
katiliyorum .. bizler ARDA Site'lerinde bazi konularda ! daha sinemi savunurken .. veya bu tür seylere izin vermezken burdakilar Anasindan emdigi süte bile karisiyorlar...
Sn. Muro10,
Ordan oraya laf atmasan, admin bir insan sorun çıkarmaz Adminliğinden şüphe duymam lazım ??
Ayrıca evet, ben bir ilkim; sitede adminim bu bunun rütbesi, bu bundan üstünden flan diye birşey yapmıyorum; sonuçta ben de burda bir üyeyim ve bir üye gibi davranmaya çalışıyorum..
Sevdiğim yanımdadır, sevmediğim karşımdadır.Ayrıca ben uyarıları forum yerine özel mesaj, msn, yonja vs. yollarla yapıyorum; gösteriş amaçlı protesto etmiyorum
Ayrıca Nevin, Hanife'nin mesajını siliyorum Bir de Sinem'i savunmanız istenilmedi sizden, sadece ve sadece ona karşı atılan lafları silinmeniz rica edildi.. . Hanife senin de rütben düşüş aşamasında, dikkat et.
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:08 pm
ѕιηємвєякє demiş ki:
*éL!qH* demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
Forum herkese açık ama; Sinem severlere
Arda seviyorsan bile Sinem sevmiyorsan bu forumun kapısı aralıktır
bu yüzden mi banlıycaksınız allahım yarrabbim iyki üye olduk bi kovulmadığımız kaldı
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:10 pm
ben seni anlıyorm bnları zaptetmek zor bnde öm le msnLe fLn hallediyorum işimi kmseyi rencide etmeden ama bi sitede kavgaya sebep sözleri coadmin solerse ozmn iş deişir.olayda çok fazla sinemci ardacı olayına dönmemesi Lazm o yzden herkes üzerine düşeni yapsn burda da en büyük sorumluluk size düşüyo artık halledilceK bi şeKilde yoksa anahaberLere çıkarız ardacıLar sinemciLer die XD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:11 pm
arkadaşlar böyle yaparak biz arda turanı ve sinem ablayı daha çok üzüyoruz ya .. biz sinem fanları olarak ardayı istemiyoruz .. ne bileyim uyum saqLayamazLar fiLan die .. sizde sinemi .. ama bizim bunu siteLerDe göstermemiz ayıp ya .. yapmayın artık lütfen .. düşünün bi sinem abla gelse okusa bunları ne kadar üzülür ... ya da arda turan .. sizler arda fanları olarak arda turanın bunları okuyup üzülmesini ister miSiniz ? istemeSSiniz tabi .. bizLer sinem abLanın üzüLmeSine dayanamayız .. ikiSide üzüLmeSin lütfen artık bu tartışmaya bir son vereLim ..
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:13 pm
Muro10 demiş ki:
ben seni anlıyorm bnları zaptetmek zor bnde öm le msnLe fLn hallediyorum işimi kmseyi rencide etmeden ama bi sitede kavgaya sebep sözleri coadmin solerse ozmn iş deişir.olayda çok fazla sinemci ardacı olayına dönmemesi Lazm o yzden herkes üzerine düşeni yapsn burda da en büyük sorumluluk size düşüyo artık halledilceK bi şeKilde yoksa anahaberLere çıkarız ardacıLar sinemciLer die XD
Elif'ciğim, kovduğum flan yok sadece suçlu olanı bana belirtmeniz yeterli, kadınlar hamamına dönüştürmeyelim demek istiyorum
Şimdi bu kadınlar hamamı tavirini de yargılayacaksınız ama; tam yerinde bir tavir
Muro10 adın ne bilmiyorum ama; bir adminsin beni anliyorsundur eminim. Hapzetmek demesek de içindeki anti rh (-) arda kanını dışa vurmaklarını engellemek zor..
Ayrıca anahabere çıkarsak güzel tavir Sinem-Arda fanlarını birbirine düşürdü
Levent Kırca : Arda ve Sinem'ciler'in protestosu tam gaz devam ediyor..Arda ve Sinem fanları kavga ederken; Sinem ve Arda yılbaşı tatlini yapıyorlar
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:16 pm
ѕιηємвєякє demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
Muro10 demiş ki:
Sn. Muro10,
Ordan oraya laf atmasan, admin bir insan sorun çıkarmaz Adminliğinden şüphe duymam lazım ??
Ayrıca evet, ben bir ilkim; sitede adminim bu bunun rütbesi, bu bundan üstünden flan diye birşey yapmıyorum; sonuçta ben de burda bir üyeyim ve bir üye gibi davranmaya çalışıyorum..
Sevdiğim yanımdadır, sevmediğim karşımdadır.Ayrıca ben uyarıları forum yerine özel mesaj, msn, yonja vs. yollarla yapıyorum; gösteriş amaçlı protesto etmiyorum
Ayrıca Nevin, Hanife'nin mesajını siliyorum Bir de Sinem'i savunmanız istenilmedi sizden, sadece ve sadece ona karşı atılan lafları silinmeniz rica edildi.. . Hanife senin de rütben düşüş aşamasında, dikkat et.
Berke zaten sinemi savunmaya can atmiyorum ama sonucta oda bi insan dediiiimmmmmm ....... ve ben yönetici olarak bu seylere dur demem gerektigini hissettim vede dur dedim ! yahu o kadar laf yedim.. akilsiz vs. hadi bisey desem.. karnim yanmicak bu laflara cikip evet laf etti dicem bende bisey diyemedim dicemde.. ama bisey yapmadigimiz halde.. sadece buraya gelip
ARDA TURAN'i savunurken.. ne sineme ne bi görevliye hakaret etmeden.. INSAN DiLi ile ARDA'Yi savunuyoruz bizler suclu duruma düsüyoruz !
sonra üsütne hem suclu oluyoruz hem hakaret ediyorlar.. hadi Bizi salla birde ARDA'ya laf ediyorlar ve buna tahammül edemiyorum.. !!
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:17 pm
sadece ardayamı annesine bile ya : x(
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:20 pm
*éL!qH* demiş ki:
sadece ardayamı annesine bile ya : x(
eh evet birde o .. Anasinin sütüne karisiyorlar
Hay YaRabbim ne günlere kaldik ya...
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:21 pm
çok komik ama
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:21 pm
ya berkede zaten öyLe demek istemedi nevin abLa .. bu forum herkeSe açıktır dedi .. hanifeyide uyardı lütfen artık tartışmayalım .. ayrıCa eLiF hakLı ykında haberLere çıkıCaz ya lütfen yeter
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:24 pm
haberlere çıkalımda arda onun fanlarının ona ne kadar kızdığını görsün x(
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:26 pm
Nevin beni bi gıdım tanıdığına inanıyorsam ne demek istediğimi anlamışındır, bu kadar diyorum
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:27 pm
keşke çıksakta sorun haLoLSa ..
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:31 pm
sinem.büşra demiş ki:
keşke çıksakta sorun haLoLSa ..
ne ciksada halolsa ????
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:32 pm
haberLere çıksakta diorm nevin abLa ... beLki arda ve sinemDe qöRüR .. anLar bizi ..
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu C.tesi Ara. 26, 2009 6:33 pm
ѕιηємвєякє demiş ki:
Nevin beni bi gıdım tanıdığına inanıyorsam ne demek istediğimi anlamışındır, bu kadar diyorum
Ben senin ne demek istedigini, anliyorum .. Ama sadece bi kac seyleri söyledim ki.. sadece bizler suclu görünmeyelim diye... ve hakli olarak ! sadece Kendimi + ARDA'cilar savundum ..