Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu

+6
SinemHaniFe
AZERİ_KİZİ_AYNUR
Sinem-Arda SEVER Leyla
ѕιηємвєякє
sinem.büşra
arda_gs_cemre
10 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 5:40 pm

*éL!qH* demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
Biz Ardayı Hala Sevmiyoruz Diyer Üyeleri Bilmem Ama Ben Nfret Ediyorum Ki Bu Nefretimle Arda Sinemi Üzerse Ben O Ardanın Anasından Emdiqi Sütü Burnundan Getiririm

ARDA'da zaten senin icin can atiyormus többe ya..
elinden geleni ardina koyma bence..
Anasindan emdigi sütü burnundan getirirmis..
ne yapabilirsin ki ?? Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 667501

tamamen katılıyorum bu ne ya bu fan herkeze açık ve bizde üye olduk sinemide sevmek zorunda değiliz komedi ya Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 89342

Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 89342 Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 64462
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*éL!qH*

Başarı Puanı : 61
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 5:44 pm

nevin yazdı ben tamamladım Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 324632 haklı olduğumuzu savunuyoruz bizden rütbece yüksek oldukları için bize hakaret etmek gibi bi ayrıcalıkları yok Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 578285
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

Başarı Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 5:46 pm

*DeFne* demiş ki:
*éL!qH* demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:
Biz Ardayı Hala Sevmiyoruz Diyer Üyeleri Bilmem Ama Ben Nfret Ediyorum Ki Bu Nefretimle Arda Sinemi Üzerse Ben O Ardanın Anasından Emdiqi Sütü Burnundan Getiririm

ne yapabilirsin ki ?? Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 667501

tamamen katılıyorum bu ne ya bu fan herkeze açık ve bizde üye olduk sinemide sevmek zorunda değiliz komedi ya Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 89342

Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 89342 Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 64462

Tesekküler. Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 66974
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 5:47 pm

*éL!qH* demiş ki:
nevin yazdı ben tamamladım Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 324632 haklı olduğumuzu savunuyoruz bizden rütbece yüksek oldukları için bize hakaret etmek gibi bi ayrıcalıkları yok Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 578285

harfi harfine k a t i l i y o r u m !
hatta böyle bi baslik vardi...
Rütbeliler ve Görevliler aynidir diye..
ama neyse kimseye görev ögretecek degilim
xD

En son Kiymetlim1O. tarafından C.tesi Ara. 26, 2009 5:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 5:49 pm

tabiki de bende Arda fanda adminim girin bakın sineme bişey diyenleri tek tek uyarıyorum burda alışık olmadıım bi şekilde admin olay çıkarıo sevmek zorunda deiLsin ama bunu dile getiremezsin herkes getirir sen uyarırsın eger admin olmuşsan bunu bilmen gereKir
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 5:54 pm

*éL!qH* demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:

ne yapabilirsin ki ?? Göz Kırpan

Forum herkese açık ama; Sinem severlere Göz Kırpan

Arda seviyorsan bile Sinem sevmiyorsan bu forumun kapısı aralıktır Göz Kırpan
http://www.sinem-kobal.tk
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 5:56 pm

Muro10 demiş ki:
tabiki de bende Arda fanda adminim girin bakın sineme bişey diyenleri tek tek uyarıyorum burda alışık olmadıım bi şekilde admin olay çıkarıo sevmek zorunda deiLsin ama bunu dile getiremezsin herkes getirir sen uyarırsın eger admin olmuşsan bunu bilmen gereKir

katiliyorum ..
bizler ARDA Site'lerinde bazi konularda !
daha sinemi savunurken ..
veya bu tür seylere izin vermezken
burdakilar
Anasindan emdigi süte bile karisiyorlar...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:00 pm

ya arkadaşLar lütfen artık kavga etmeyin ya .. Ağla
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*éL!qH*

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:02 pm

kavga değil hakkımızı savunuyoruz ama yanlı$ anla$ıyoruz ...
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:04 pm

Kiymetlim1O. demiş ki:
Muro10 demiş ki:

katiliyorum ..
burdakilar

Sn. Muro10,

Ordan oraya laf atmasan, admin bir insan sorun çıkarmaz Göz Kırpan Adminliğinden şüphe duymam lazım ??

Ayrıca evet, ben bir ilkim; sitede adminim bu bunun rütbesi, bu bundan üstünden flan diye birşey yapmıyorum; sonuçta ben de burda bir üyeyim ve bir üye gibi davranmaya çalışıyorum..

Sevdiğim yanımdadır, sevmediğim karşımdadır.Ayrıca ben uyarıları forum yerine özel mesaj, msn, yonja vs. yollarla yapıyorum; gösteriş amaçlı protesto etmiyorum Göz Kırpan

Ayrıca Nevin, Hanife'nin mesajını siliyorum Göz Kırpan Bir de Sinem'i savunmanız istenilmedi sizden, sadece ve sadece ona karşı atılan lafları silinmeniz rica edildi..
.
Hanife senin de rütben düşüş aşamasında, dikkat et.
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*éL!qH*

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:08 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
*éL!qH* demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
sinemci_hazom demiş ki:

ne yapabilirsin ki ?? Göz Kırpan

Forum herkese açık ama; Sinem severlere Göz Kırpan

Arda seviyorsan bile Sinem sevmiyorsan bu forumun kapısı aralıktır Göz Kırpan
bu yüzden mi banlıycaksınız allahım yarrabbim iyki üye olduk bi kovulmadığımız kaldı
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Muro10

Başarı Puanı : 108
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:10 pm

ben seni anlıyorm bnları zaptetmek zor bnde öm le msnLe fLn hallediyorum işimi kmseyi rencide etmeden ama bi sitede kavgaya sebep sözleri coadmin solerse ozmn iş deişir.olayda çok fazla sinemci ardacı olayına dönmemesi Lazm o yzden herkes üzerine düşeni yapsn burda da en büyük sorumluluk size düşüyo artık halledilceK bi şeKilde yoksa anahaberLere çıkarız ardacıLar sinemciLer die XD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:11 pm

arkadaşlar böyle yaparak biz arda turanı ve sinem ablayı daha çok üzüyoruz ya .. biz sinem fanları olarak ardayı istemiyoruz .. ne bileyim uyum saqLayamazLar fiLan die .. sizde sinemi .. ama bizim bunu siteLerDe göstermemiz ayıp ya .. yapmayın artık lütfen .. düşünün bi sinem abla gelse okusa bunları ne kadar üzülür ... Ağla ya da arda turan .. Ağla sizler arda fanları olarak arda turanın bunları okuyup üzülmesini ister miSiniz ? istemeSSiniz tabi .. bizLer sinem abLanın üzüLmeSine dayanamayız .. Ağla ikiSide üzüLmeSin lütfen artık bu tartışmaya bir son vereLim .. Ağla
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:13 pm

Muro10 demiş ki:
ben seni anlıyorm bnları zaptetmek zor bnde öm le msnLe fLn hallediyorum işimi kmseyi rencide etmeden ama bi sitede kavgaya sebep sözleri coadmin solerse ozmn iş deişir.olayda çok fazla sinemci ardacı olayına dönmemesi Lazm o yzden herkes üzerine düşeni yapsn burda da en büyük sorumluluk size düşüyo artık halledilceK bi şeKilde yoksa anahaberLere çıkarız ardacıLar sinemciLer die XD

Elif'ciğim, kovduğum flan yok sadece suçlu olanı bana belirtmeniz yeterli, kadınlar hamamına dönüştürmeyelim demek istiyorum Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 596900

Şimdi bu kadınlar hamamı tavirini de yargılayacaksınız ama; tam yerinde bir tavir Göz Kırpan

Muro10 adın ne bilmiyorum ama; bir adminsin beni anliyorsundur eminim. Hapzetmek demesek de içindeki anti rh (-) arda kanını dışa vurmaklarını engellemek zor..

Ayrıca anahabere çıkarsak güzel tavir Biggrin Sinem-Arda fanlarını birbirine düşürdü Dil Çıkaran

Levent Kırca : Arda ve Sinem'ciler'in protestosu tam gaz devam ediyor..Arda ve Sinem fanları kavga ederken; Sinem ve Arda yılbaşı tatlini yapıyorlar Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 54037 Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 54037
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:16 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
Kiymetlim1O. demiş ki:
Muro10 demiş ki:

katiliyorum ..
burdakilar

Sn. Muro10,

Ordan oraya laf atmasan, admin bir insan sorun çıkarmaz Göz Kırpan Adminliğinden şüphe duymam lazım ??

Ayrıca evet, ben bir ilkim; sitede adminim bu bunun rütbesi, bu bundan üstünden flan diye birşey yapmıyorum; sonuçta ben de burda bir üyeyim ve bir üye gibi davranmaya çalışıyorum..

Sevdiğim yanımdadır, sevmediğim karşımdadır.Ayrıca ben uyarıları forum yerine özel mesaj, msn, yonja vs. yollarla yapıyorum; gösteriş amaçlı protesto etmiyorum Göz Kırpan

Ayrıca Nevin, Hanife'nin mesajını siliyorum Göz Kırpan Bir de Sinem'i savunmanız istenilmedi sizden, sadece ve sadece ona karşı atılan lafları silinmeniz rica edildi..
.
Hanife senin de rütben düşüş aşamasında, dikkat et.

Berke zaten sinemi savunmaya can atmiyorum Göz Kırpan
ama sonucta oda bi insan dediiiimmmmmm ....... Biggrin
ve ben yönetici olarak bu seylere dur demem gerektigini hissettim
vede dur dedim !
yahu o kadar laf yedim..
akilsiz vs.
hadi bisey desem..
karnim yanmicak bu laflara cikip evet laf etti dicem bende bisey diyemedim dicemde..
ama bisey yapmadigimiz halde..
sadece buraya gelip

ARDA TURAN'i savunurken..
ne sineme ne bi görevliye hakaret etmeden..
INSAN DiLi ile ARDA'Yi savunuyoruz
bizler suclu duruma düsüyoruz !

sonra üsütne hem suclu oluyoruz
hem hakaret ediyorlar..
hadi Bizi salla
birde ARDA'ya laf ediyorlar
ve buna tahammül edemiyorum.. !!
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*éL!qH*

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:17 pm

sadece ardayamı annesine bile ya : Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 625925 x(
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:20 pm

*éL!qH* demiş ki:
sadece ardayamı annesine bile ya : Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 625925 x(

eh evet birde o ..
Anasinin sütüne karisiyorlar

Hay YaRabbim ne günlere kaldik ya...
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*éL!qH*

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:21 pm

Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 89342 Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 89342 çok komik ama Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 23852
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:21 pm

ya berkede zaten öyLe demek istemedi nevin abLa .. bu forum herkeSe açıktır dedi .. hanifeyide uyardı lütfen artık tartışmayalım .. Ağla ayrıCa eLiF hakLı ykında haberLere çıkıCaz ya lütfen yeter Ağla
*éL!qH*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*éL!qH*

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:24 pm

haberlere çıkalımda arda onun fanlarının ona ne kadar kızdığını görsün x(
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:26 pm

Nevin beni bi gıdım tanıdığına inanıyorsam ne demek istediğimi anlamışındır, bu kadar diyorum Göz Kırpan
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:27 pm

keşke çıksakta sorun haLoLSa .. Ağla
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:31 pm

sinem.büşra demiş ki:
keşke çıksakta sorun haLoLSa .. Ağla

ne ciksada halolsa ????
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:32 pm

haberLere çıksakta diorm nevin abLa ... Ağla beLki arda ve sinemDe qöRüR .. anLar bizi .. Ağla
Kiymetlim1O.
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Kiymetlim1O.

MesajKonu: Geri: Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu   Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ara. 26, 2009 6:33 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
Nevin beni bi gıdım tanıdığına inanıyorsam ne demek istediğimi anlamışındır, bu kadar diyorum Göz Kırpan

Ben senin ne demek istedigini, anliyorum ..
Ama sadece bi kac seyleri söyledim ki..
sadece bizler suclu görünmeyelim diye...
ve hakli olarak !
sadece Kendimi + ARDA'cilar savundum .. Göz Kırpan

Arda'nın kardeşi yengeye göz kulak oldu
2 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 Similar topics
-
» Ardanin Sineme öpücük yagmuru
» Kardeşi Hakkında Çok önemli Bilgiler
» Nuray KOBAL - Kardeşi ve Yeğeni (Göpgörülmemiş)