Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Hani Arkadaştınız... Paz Eyl. 27, 2009 11:23 am
Aylardır sadece arkadaşız aramızda hiçbir şey yok diye açıklamalarda bulunan oyuncu ve sunucu Sinem Kobal ile Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan''ı Magazin Faresi objektiflerine el ele yakalandı.Magazin basınını sürekli peşlerinde dolaştıran fakat bir türlü aşkları ispatlanamayan oyuncu ve sunucu Sinem Kobal ile Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan aşkını Magazin Faresi kanıtladı. Akşam saatlerinde Tophane’deki Alibaba Nargile cafeye gelen çift meraklı bakışlar arasında masalarına oturdular. Elini bir saniye bile Kobal’in omzundan çekmeyen Turan bir süre keyifli sohbet ettikten sonra tavla oynamak için karşılıklı oturdular. Karşılıklı sohbetlerinin oldukça samimi olduğu gözlenen çiftin gözünü aşk öyle bir kör etmişti ki Arda Sinem’e ‘Hadi yavrum at bakalım zarları’ diye sesleniyordu.
Bir ara el ele tutuşan çiftten Arda Turan Magazin Faresi objektiflerini görünce panikle elini Sinem Kobal’in elinden çekti. Ne olduğunu anlamaya çalışan Sinem Kobal’in ise rahat hareketleri dikkat çekti.
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Hani Arkadaştınız... Paz Eyl. 27, 2009 11:23 am
haberin küçük resmi : RESİMDE SİTE ADI YAZIYORDUR, KALDIRILMIŞTIR..
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Hani Arkadaştınız... Paz Eyl. 27, 2009 11:59 am
Ben demedim mi demedim mi
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
demekki o kadar aşıkLarki bunu akıl edememişLer.. sinem abLa sevebiLiR ama bence arda sinem abLayı sevmioduR.. yani abLamız çirkin die düşünüyorum sanmayın. aRda tuRan çapkınLıqı iLe biLiniyoR hatıRLatıRım..
Kayıt Tarihi : 18/07/09Mesaj Sayısı : 360Başarı Puanı : 407Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Hani Arkadaştınız... Salı Eyl. 29, 2009 12:19 am
inanmıyorum ya berke çok hakılısın bence o ardayı beraber öldürelim büşra,gaye,berke... bende internete bi kızla öpüşürken Fotosunu görmüştüm sinem abla duyy sesimizi o adam sana layık diğil.. kim bilir nelerle kandırdı aplamzıı
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Konu: Geri: Hani Arkadaştınız... Salı Eyl. 29, 2009 11:13 am
tuğba* demiş ki:
inanmıyorum ya berke çok hakılısın bence o ardayı beraber öldürelim büşra,gaye,berke... bende internete bi kızla öpüşürken Fotosunu görmüştüm sinem abla duyy sesimizi o adam sana layık diğil.. kim bilir nelerle kandırdı aplamzıı
normalde hiç tarzım değildir ama müdahele etmem gerek...o internetteki resimler. ev ortamında bi kız arkadaşıyla "özel hayat" resimleri.ve orada magazin olmaz olmaması lazım.o resimleri basına arda sızdırmamıştır.sızdıran kişide yargı bünyesindedir..Dava açılmıştır...hiçbirimiz evimizdeki çektiğimiz özel resimleri eminim internete görmek istemeyiz...bunda arda'nın bir kabhatı yoktur ,bir işgüzar yapmıştır..zaten basın ne açığını yakalasakta aşağı çeksek politikasında oldugu için...kendini bilmez biri resimleri internete vermiştir-düşürmüştür ne ise...ben galatasaray aşığı biri olarak ve arda bizim kaptanımız RUHUMUZ öldürme filan buna izin vermeyiz bilesiniz yani kardeşlerim ayrıca sinem de arda da değerli özel kişilerdir...herşeye layıklardır...