Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hani Paris Yakışırdı Ona?

+2
SinemHaniFe
ѕιηємвєякє
6 posters
YazarMesaj
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

Hani Paris Yakışırdı Ona? Empty
MesajKonu: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 12:15 pm

3 yıl önce Paris Hilton'u Arda'ya yakıştıran G.Saray taraftarı
'U' dönüşü yaptı.

Henüz birkaç gün önce Adnan Polat’ın
teknesinde sarışın bir kızla öpüşürken görüntülenen Arda Turan, tüm
magazin basınında manşetleri süslüyordu. O gün Florya Metin Oktay
Tesisleri’ne giden taraftarlar, genç yetenek için özel bir beste
hazırlamış, “Paris Hilton yakışır sana” diye tezahürat yapmışlardı.
Aradan 2.5 yıl geçti, Arda yine magazin basınında boy gösteriyor. Ancak
bu kez durum farklı. Sevgilisi Sinem Kobal’la, belki de evliliğe kadar
gidecek bir süreçte sadece sinema salonu kapattığı (!) gerekçesiyle
taraftarın hedefi oluyor; “Ölene kadar Galatasaraylıyım” diyen Kaptan,
‘ruhsuzlukla’ suçlanıyor.

Eski beste:

En
güzel hatun yakışır sana
Bu sözümüz Arda Turan’a
Ne ona buna ne de
bir başkasına
Paris Hilton yakışır sana

Yeni beste:

Kimisi
gece alemlerinde...
Kimisi sinema peşinde...
Galatasaray ruhu yok
hiçbirinde;
Düşmüşler paranın peşine...
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 5:32 pm

Aptallar İşte Kendi Takımlarının Adını Kirletiyorlar Böyle Artık fener Bahçe Galatasaray Bile Kardeş Oldu Sayılır Geçen Ki Galatasaray Fener Bahçe Maçında Taraftarlarla Hiç Bir Olay Çıkmadı Sokak Ortasında Yavaş Yavaş Olgunlaşıyoruz Hep Beraber Derken Birde Bu Mu Çıktı Şimdi Harbiden Yazık Bir De Takımın Kaptanı Bu Takımdakilerin Hepsne Bi Söz Söylediler Zaten Acaba Onlar Olmasa Galatasaray Diye Bi Takım Devam Eder Miydi Fener Bahçe Ardayı Almak İçin Neler Yaptı Onlar Kıymetini Bilmiyorlar Şaşıran Kızgın
http://www.sinemfan.net.tc
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 7:44 pm

bende arda'ya yapılanların abartı olduğunu düşünüorum özellikle beste.. parası var istediğini yapar ama maç izlemiyorsanız yorum yapmayın arkdşlar.. arda son 1 aydır hiç bir maçta vasatı geçemedi koşmuyor top almıyor kaybediyo aldığı topları.. performansı düştü kendini toplaması lazım.
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 10:17 pm

Sakatlığından Dolayı Oynayamamıştı Ama ... O Yüzden Yavaş Yavaş Yükseliyo Performansı...
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Stressavar

Başarı Puanı : 41
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 7:34 am

ya böyle saçmalıklar var mı hala ya.Son son 4 maçtadır ki sakat sakat oynuyor sırf takımını yalnız bırakmamak,taraftarların şampiyonluk ümitlerini kırmamak için maça çıkıyor.Kızı seviyor,değer veriyor(!)diye kuyturuk bir sinema salonu kapatıyor.Buda onlara çok geliyor.Vay allahınız aşkına yapmayın ya ardanın sinem için sinema salonu kapatması sizi mi gerdi.Jo gibi zamanında sex bağımlısı bir futbolcuyla arda gibi profesyonel,messiyle karşılaştırılmaya layık,kişilikli birisini nasıl aynı kefeye koyuyorlar hiç anlamış değil.
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 3:41 pm

SinemHanife demiş ki:
Sakatlığından Dolayı Oynayamamıştı Ama ... O Yüzden Yavaş Yavaş Yükseliyo Performansı...

milan baros aylardır sakattı gördüğün gibi son maçta 4 gol attı... yavaş yavaş dediğin kaç ay oldu ben bu kadar uzun düzelme süreci görmedim!!!! takımın tepkısı sadece ardaya değildi. Tüm takımaydı ..binlerce insan belkide çoluğunun çocuğunun rızkından kesip de maça geliyo...bi adam cebindeki son parasıyla bilet alıp sonra o maçta mağlubiyet görüyosa kusura bakmasın kimse,siz o adamın tepkisine katlanmak zorundasınız.(takım için söylüyorum) sezon başından beri her maçta destek oldular ama artık taraftarında sabrı kalmadı.bi şekilde onlar da haklı. ben yaptıkları dogru demıyorum. tepki çok abartılıydı,çok yanlıştı ama onlar çok sinirliydi ve kontrol edememeleri normal.Bu olayda tek suçlu taraftar değil.Arda-sinem-fb sevgisini bi yana bırakıp biraz objektif baksın herkes.!!!
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 5:28 pm

defne'ye katılıyorum. arda'nın bi sinema kapatmak için verdiği bilet parasıyla en az 3 aile geçinmeye çalışıyor. bence herşeyi düşünüp tartmaları lazım hareket ederken. gs'ye gönülden bağlanmış insanlar her maça destek için bilet alıyor cebindeki son parasıyla ama profosyonel futbolcu arda sakat olduğunu bildiği halde maça çıkıyor. ve iyileşme sürecini uzatıyor. sonra da bazılarımız aa ne yürekli çıktı oynadı e daha nolsun diyebiliyolar. daha noldu? fb maçında 10 kişi kalmasına sebep oldu galatasarayın.. sonraki maclarda sakat eksik şimdi de olanlar yüzünden formu iyice düştü zaten.. bi besteyi büyütmeyelim arkadaslar, taraftarlar da insan. onlar ceplerine koymuyor milyon euroları.. sadece biraz başarı istiyorlar, dikkat etmesini istiyolar büyük kaptanın ki en doğal hakları !
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 6:10 pm

sağol canım. Smile ben ardayı hiç bi şekilde suçlamıyorum ki bende bi arda fanıyım... tamam sakat oynaması büyük fedakarlık ama keşke o sakat sakat oynarken takım nal topluyor olacağına, iyileşip oynasaydı da bizde iyi oynayan takım görseydik...Tekrar söylüyorum bu tepki ardaya-sineme değil tüm takımadır. Ve haksız da değiller bence Smile
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 7:46 pm

bencede..
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 8:24 pm

arda'nın son 2-3 maç önceki performansını düşünün. aldığı parayı bence sonuna kadar hak ediyor. baroşla kıyaslanmış ama baroş kaç aydır dinleniyor. arda öyle değil. sakat haliyle kaç maç oynadı. tabii sonunda sakatlığı bir yerden patlak verdi. arda aldığı parayı hak ediyor. ayrıca takımın yenilmesinde sadece arda'nın suçu yok. arda aldığı parayla kız arkadaşına bir sürpriz yapmış işte. eminim arda bu kadar konuşulacağını bilseydi böyle bir şey yapmazdı. sürpriz yaptığına yapacağına pişman ettik çocuğu.
burada en çok kızdığım nokta ise taraftarın sadece jo ve arda'ya beste yapmış olması. aslında kötü oynayan çok kişi var. ama neden ikisini hedef alıyorlar anlamış değilim.
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 11:11 pm

irem2 demiş ki:
arda'nın son 2-3 maç önceki performansını düşünün. aldığı parayı bence sonuna kadar hak ediyor. baroşla kıyaslanmış ama baroş kaç aydır dinleniyor. arda öyle değil. sakat haliyle kaç maç oynadı. tabii sonunda sakatlığı bir yerden patlak verdi. arda aldığı parayı hak ediyor. ayrıca takımın yenilmesinde sadece arda'nın suçu yok. arda aldığı parayla kız arkadaşına bir sürpriz yapmış işte. eminim arda bu kadar konuşulacağını bilseydi böyle bir şey yapmazdı. sürpriz yaptığına yapacağına pişman ettik çocuğu.
burada en çok kızdığım nokta ise taraftarın sadece jo ve arda'ya beste yapmış olması. aslında kötü oynayan çok kişi var. ama neden ikisini hedef alıyorlar anlamış değilim.

o beste bütün takımı hedef alıyo ama bana kalrsa kafiyeyi uydurmak için koymuşlar oraya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 6:00 am

Dün Bile Yasemince'yi İzliyordum Yasemin Yalçın İtilmişle Kakılmış Bölümünde '' Futbolcu Arda Sevgilisine Sinema Salonu Kapatmış '' Dedi...
Şok Oldum Kaç Ay Geçti Hala Mı Konuşuluyo Bu...Şaşıran
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

MesajKonu: Geri: Hani Paris Yakışırdı Ona?   Hani Paris Yakışırdı Ona? Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 3:14 pm

irem2 demiş ki:

hedef ikisi değil anlamıyorsun..bikaç taraftar forumu gez anlarsın dertlerinin ne olduğunu..Arda aldığı parayı tabiiki hak ediyo..ben ardayla barosu kıyaslamıyorum.. ikiside sakat oynadı.. ardanın performans dusuklugu sakatlıktan once de vardı..ben sakatlılık sürecine bişey demiyorum zaten...ben ardayı suçlamıyorum..bende bi arda fanıyım ve her zaman arkasındayım ama objektif bakabiliyorum...Bestede ruh yok hiç birinde diyolar... hepsine yani, sadece ön planda olan jo ve ardanın olaylarını yazmıslar...arda sınema kapatmıs tamam,özel hayatı.. bestenın o kısmına bende karsıyım ama şunu anlayın artık sitem sadece ardaya değil tüm takıma.. arda da takımın bi parçası olarak nasibini aldı.. sineme hiç değil.. kaldı ki gs taraftarının sinemle bi ilgisi yok zaten...

Hani Paris Yakışırdı Ona?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hani Arkadaştınız...
» hani 10, 13, 13 saniyeydi..