Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

48. Bölüm özeti

2 posters
YazarMesaj
qbram*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
qbram*

Başarı Puanı : 278
Rep Puanı : 0

48. Bölüm özeti Empty
MesajKonu: 48. Bölüm özeti   48. Bölüm özeti Icon_minitimePerş. Kas. 06, 2008 6:19 pm

Burak Ceren’le evlenmekten son anda vazgeçince Ceren`in babası Burak`ın başına bela olur.Ceren`in babasının Burak`ın peşini bırakmamaktaki kararı ve Burak`a Selena`dan vazgeçmediği için zarar vermesi Selena’nın zor bir karar vermesine neden olur.Burak`a zarar gelmemesi için Selena Burak’ın hayatından çekilmek zorunda kalır.Aslı Ekrem’e inat eve üç tane çocuk getirip “bunlar da benim akrabam bir süre de bunlar kalacak” deyip kızları evden göndermeye çalışır. Ekrem “kızlar gidiyorsa ben de gidiyorum” deyipSelin , Leyla ve Nazlı`yı da alarak bir otel odasına yerleşirOzan ve Erdem , Selin ve Leyla`ya yakın olmak için onların kaldığı otelde bell boy olarak işe başlarlar. Otelde başlarına beklenmedik olaylar gelince Selena gelip çocukları zor durumdan kurtarır.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

48. Bölüm özeti Empty
MesajKonu: Geri: 48. Bölüm özeti   48. Bölüm özeti Icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 3:45 pm

Süper yapmış Burak

48. Bölüm özeti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 2. Bölüm özeti
» 18. Bölüm özeti
» 34. Bölüm özeti
» 51. Bölüm özeti
» 3. Bölüm özeti