Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Görüşmeler çok sıklaşmış

2 posters
YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

Görüşmeler çok sıklaşmış Empty
MesajKonu: Görüşmeler çok sıklaşmış   Görüşmeler çok sıklaşmış Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 6:32 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beyaz ile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arasındaki Görüşmeler, Son Günlerde Bir Hayli Sıklaşmış.

BEYAZ İLE SİNEM KOBAL ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER, SON GÜNLERDE BİR HAYLİ SIKLAŞMIŞ.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ile oyuncu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ın birlikte olduğu iddiaları, 'Disko Kralı' programında [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tarafından bir kez daha gündeme getirilmiş, Kobal'ı programına konuk eden ünlü şovmen, genç oyuncuyu çağırırken 'Yengemiz' diye anons etmişti. Kobal'la ilişkileri hakkında ser verip sır vermeyen Beyaz'ın, genç oyuncunun Ataşehir Upp Hill Court'taki evine sık sık gidip geldiği öğrenildi. Beyaz'ı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ın bulunduğu binaya girip çıkarken görenler, ziyaretlerin son zamanlarda sıklaştığını da belirtiyor.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Görüşmeler çok sıklaşmış   Görüşmeler çok sıklaşmış Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 7:37 pm

Ya bırakıkn bu yalan Haberleri..
http://www.sinem-kobal.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Görüşmeler çok sıklaşmış   Görüşmeler çok sıklaşmış Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 3:45 pm

valla bende doru demedim

buldum koydum

Görüşmeler çok sıklaşmış
1 sayfadaki 1 sayfası