Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

2 bin çocuğa bayramlık

YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

2 bin çocuğa bayramlık Empty
MesajKonu: 2 bin çocuğa bayramlık   2 bin çocuğa bayramlık Icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 4:01 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Üsküdar Belediyesi'nin Toplumsal Gelişim Merkezi, 25 hayırseverin desteğiyle hazırladığı bayramlıkları kültürel bir etkinlikle dağıttı..

Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Ramazan Bayramı öncesinde 2 bin çocuğu sevindirdi. Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde dün düzenlenen etkinlikte ihtiyaç sahibi çocuklar, TOGEM'in "Yardım Dolu Eller, Sevgi Dolu Yürekler 2000 Çocuğumuzla Buluşuyor" sloganıyla bayram öncesi bayramlıklarına kavuştu. Etkinliklerde palyaço, sihirbaz ve çeşitli çocuk eğlencelerinden oluşan gösteriler yer aldı. Belediye folklor ekibinin sunduğu gösterilerinin ardından Hacivat ve Karagöz miniklere neşeli anlar yaşattı.

AMACIMIZ ELLERİ BULUŞTURMAK

Etkinlikte Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Üsküdar Kaymakamı İzzettin Küçükbey ve televizyon dizisi Selena'nın sevilen oyuncusu Sinem Kobal da yer aldı. TOGEM Koordinatörü Saadet Gülbaran "Amacımız yardım eden el ile ihtiyaç sahibi kişileri buluşturmaktır" dedi. Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır da TOGEM'in toplumsal değerleri yücelten bir kurum olduğunu söyledi. TOGEM'in "ev mobilyası, beyaz eşya ve giyim"le vatandaşlara yardım eli uzattığını kaydeden Çakır, katılanların bayramını da kutladı.

Not:Sarıyla çizdiğimin Sinem abla olma ihtimali var. Ama bence o

2 bin çocuğa bayramlık
1 sayfadaki 1 sayfası