Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda bana karışmaz

4 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Arda bana karışmaz Empty
MesajKonu: Arda bana karışmaz   Arda bana karışmaz Icon_minitimePaz Eyl. 26, 2010 10:19 am

Sevgilisi Arda Turan izin vermediği için “Küçük Sırlar”daki rol arkadaşı Burak Özçivit’le öpüşmediği iddia edilen Sinem Kobal, “Arda bana karışmaz” dedi.

“KÜÇÜK Sırlar” dizisinde rol alan Burak Özçivit ve Sinem Kobal’a öpüşme sahnesi yazılmış, ancak Özçivit rol arkadaşını yalnızca dudağının kenarından öpebilmişti. Kobal’ın, futbolcu sevgilisi Arda Turan’ın koyduğu yasak yüzünden öpüşmediği öne sürülmüş, Özçivit de “Yasaklar yüzünden öpüşemiyoruz” demişti. Ancak Kobal, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Önceki gece Bebek’te Arda Turan’la buluşan genç oyuncu, gazetecilerin sorusu üzerine “Arda bana işimle ilgili herhangi bir baskı yapmıyor” dedi. Turan ise iddialar hakkında şunları söyledi: “Ben bu konuda Sinem’e en ufak bir şey söylemem, kararlarını etkilemem. O işini en iyi şekilde yapan, profesyonel bir oyuncu. Ona neden karışayım? Öpüşme sahnesi yüzünden kavga ettiğimiz söyleniyor, bizim aramızda hiçbir problem yok. Çok mutlu bir beraberliğimiz var.”
http://www.ardafanclub.com
Stressavar
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Stressavar

Başarı Puanı : 41
Rep Puanı : -2

Arda bana karışmaz Empty
MesajKonu: Geri: Arda bana karışmaz   Arda bana karışmaz Icon_minitimePaz Eyl. 26, 2010 1:02 pm

arda sana b*k karışamaz o senin sevgilin ve karışmak zorunda.Sen galatasaray kaptanının sevgilisisin ağır olman lazım böyle açıklamalardan kaçman lazım.Tamam 22 yaşındasın,özgür iraden var kendi kararlarını kendin verebilirsin ama kaptanın sevgilisine yakışır açıklamalar yap.
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

Arda bana karışmaz Empty
MesajKonu: Geri: Arda bana karışmaz   Arda bana karışmaz Icon_minitimePaz Eyl. 26, 2010 3:34 pm

stresssavar ne saç***ıyorsun? sürekli sorun çıkartıyorsun... sinem kobal'ı sevmiyorsan girme bu siteye! biz senin saçma yorumlarını okuyup cevap vermek zorunda değiliz...
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Arda bana karışmaz Empty
MesajKonu: Geri: Arda bana karışmaz   Arda bana karışmaz Icon_minitimePaz Eyl. 26, 2010 4:05 pm

İrem Sen Hiç Karışma İsTersen Canım .. !
Stressavar Mısın Nesin ! Aksine StresLeri Çekiyorsun Bence .. !
OnLarın Arasındaki Şey Seni İLqiLendirmez .. !
Arda Da Sineme Karışmaz Karışamaz .. !
Kaptan Diye Her Dediği De YapıLmaz !
Allah DeğiL SonuçTa Ki Bu Sinemin MesLeği Arda Yokken De Bu MesLeği Yapıyordu Arda Varken De Yapacak !..
Sinem Ardaya Dese Ki MaçLarda SakaTLanmanı İsTemiyorum ? Ne OLur Saçma Bir Şey DeğiL Mi SonuçTa SakaTLanıp SakaTLanmaması Onun ELinde DeğiL .. ! Aynı Şey OyuncuLuk İçinde GeçerLi ..
Senaryo Da Ne Yazıyorsa Onu OynuyorLar .. ! Göz Kırpan
Bu Duruma Sen Karışamazsın .. !
Terbiyeni TopLa Sinemi Sevmiyorusan Bu SiTeden Toz OL .. !
http://www.sinemfan.net.tc
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

Arda bana karışmaz Empty
MesajKonu: Geri: Arda bana karışmaz   Arda bana karışmaz Icon_minitimePtsi Eyl. 27, 2010 10:51 pm

ya bu üye neden banlanmıyor??? Kızgın sürekli stres ediyor bizi...
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Arda bana karışmaz Empty
MesajKonu: Geri: Arda bana karışmaz   Arda bana karışmaz Icon_minitimeSalı Eyl. 28, 2010 6:27 pm

Onu Ben Bir Gün Stres Edicem Görecek O Göz Kırpan
Terbiyesiz .. !
Kimin SitesinDe Ne SöyLediğini BiLmiyor ..
Biraz Daha Öterse Sustururuz Canım Göz Kırpan
Şuraya Bak Sen Kaptanın SewqiLisisin Ağır OLman Lazım .. Biggrin Ahaha Ne Kadar Komik ..
Arda Da Sinemin SewqiLisi Bence O Ağır OLsn Biraz .. !
Sen İLk OkuLa FaLan Mı Gidiyorsun Stressavar ?
Çok Çocukca Konuşuyorsunda .. .S Biggrin
http://www.sinemfan.net.tc

Arda bana karışmaz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arda Paçino
» Bana Dokunan Cezasını Bulur..
» Arda Ağladı
» Arda'sız davet
» 'Arda'dan habersiz iş yapmam'