Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Evlilik sorularına cevap vermediler Çarş. Eyl. 22, 2010 7:41 pm
, Arda Turan, yakın arkadaşı Volkan Demirel'e "Futbol hayatı gibi bir evliliği olsun ve mutluluklar diliyorum." dedi. "Onların mutluluğuna ortak olmak için buradayız. Heyecanlarını paylaşıyoruz." diyen güzel oyuncu Sinem Kobal ise önceki akşam gerçekleştirilen kına gecesine katılmadığını belirtti. Derin sırt dekoltesi ve kırmızı rujuyla herkesin ilgi odağı olan Sinem Kobal'ın, sevgilisi Arda Turan'la uyumu da dikkat çekiciydi. Gözde sevgililer "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusuna ise cevap vermekten kaçınarak, hızlı adımlarla düğünün gerçekleştirileceği salona yürümeyi tercih etti.
Konu: Geri: Evlilik sorularına cevap vermediler Çarş. Eyl. 22, 2010 10:03 pm
Ardaya Bak İLk FoToğraFTa AciLarin Çocuqu Ay ALLahim Bir İnsan Bu KaDar Mi GüzeL ~ Bu Kadar Mi Şirin ~ Bu Kadar Mi Şeker ~ Bu Kadar Mi MükemmeL ~ Bu Kadar Mi TapiLacak Kadin OLur ~ Şuraya Bak ÖLürüm Ben Ona Yaa ! ~ Aşkiiiim Beniiiiim ! ~
esraduygu
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 27/02/10Mesaj Sayısı : 203Başarı Puanı : 344Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Evlilik sorularına cevap vermediler Çarş. Eyl. 22, 2010 10:20 pm
çok tatlılar ya allah ayırmasın ve dilediği mutlulukları yaşarlar haberlerden gördüm ama magazincilere iyi yaptılar onlara neyki ne zaman evlendikleri evlenecekleri zaman isterseler söylerler onları özel hayatı sonucta
SinemHaniFe
Konu: Geri: Evlilik sorularına cevap vermediler Perş. Eyl. 23, 2010 3:45 pm
KaTıLıyorum .. ! Sadece Sinem Ve Arda İçin GeçerLi DeğiL SanaTÇıLarın ÖzeL HayaTının Gündemde OLması Herkes TaraFından BiLinmesi Çok YanLış Bence İşLeriyLe Gündemde OLsaLar Daha İyi OLmaz Mı ?
busra070707
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/04/10Mesaj Sayısı : 42Başarı Puanı : 42Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Evlilik sorularına cevap vermediler Perş. Eyl. 23, 2010 4:27 pm
Ayy cok güzeeel (: ya sırt dekoltesini merak ettim şimdi arkadan resmi yok mu ki
SinemHaniFe
Konu: Geri: Evlilik sorularına cevap vermediler Perş. Eyl. 23, 2010 7:33 pm