arda_gs_cemre SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09 Mesaj Sayısı : 632 Başarı Puanı : 1026 Rep Puanı : 1
| Konu: Arda Çok Üzgün Çünkü Paz Ağus. 29, 2010 1:32 pm | |
| Ayrılmadık
İLİŞKİLERİ hakkında konuşmamayı tercih eden Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile oyuncu Sinem Kobal, bir süredir birlikte görünmeyince ayrılık iddiaları ortaya atıldı.
Kanal D’de yayınlanan “Küçük Sırlar” dizisinde yoğun bir tempoyla çalışan Sinem Kobal’ın, izlemeye gittiği İstanbul Fashion Week defilelerinin ardından gazetecilerin sorularını, “Özel hayatım için konuşma yasağım var, üzgünüm” diyerek yanıtlaması ve Arda Turan’ın da iki gündür Galatasaray idmanlarına “Özel problemlerim var” diyerek çıkmaması, ikilinin ilişkisi hakkındaki soru işaretlerini artırdı.
"BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ"
Ayrılık iddialarının doğru olmadığını söyleyen Kobal, “Çok şükür böyle bir şey yok. İkimiz de çok mutluyuz ve birlikteliğimiz devam ediyor. İnsanlar neden bizimle ilgili böyle dedikodular yayıyor anlamıyorum. Artık hakkımızda çıkan haberlerin bitmesini bekliyoruz. Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum bu bizim tercihimiz. Ama konuşmadıkça da bu tarz haberler çıkıyor. Çok şükür birlikteyiz ve birbirimizi seviyoruz. Arda’nın son günlerde maçlardan dolayı canı sıkkın ve üzülüyor. Sanırım onu üzgün gördükleri için böyle bir yalan uyduruyorlar” dedi. Konuyla ilgili ulaştığımız Arda Turan ise, “Biz birbirimizi seviyoruz ve ilişkimizde herhangi bir sorun yok. Ayrılmadık ve iddia edildiği gibi sorunlar da yaşamıyoruz. Biz takım olarak sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz ve benim tek sıkıntım bu. Özel hayatımız hakkında konuşmuyoruz bu da bizim tercihimiz. Mutluyuz ve bunun dedikodularla bozulmasını istemiyoruz. Bunları bilmeniz yeterli” dedi. Arda Turan, ailesinin Sinem Kobal’ı istemediği konusunda ise, “Kesinlikle böyle bir şey yok. Bizim mutluluğumuz, ailelerimizi de mutlu eder” dedi.
En son arda_gs_cemre tarafından Paz Ağus. 29, 2010 1:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: Arda Çok Üzgün Çünkü Paz Ağus. 29, 2010 1:33 pm | |
| bu aralar basında yer almadıalrından ötürü,kafalarına göre haber yapıyorlar..bir rahat bırakın abicim ya...sinemin bu cümlesi çok dğru;
Arda’nın son günlerde maçlardan dolayı canı sıkkın ve üzülüyor. Sanırım onu üzgün gördükleri için böyle bir yalan uyduruyorlar” dedi. | |
|
esraduygu SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 27/02/10 Mesaj Sayısı : 203 Başarı Puanı : 344 Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Arda Çok Üzgün Çünkü Paz Ağus. 29, 2010 2:40 pm | |
| evet ya bende gördüm tam ben eklicektim sen eklemişsin evet ya bir rahat bırakın çiftleri ikisinde yogun dönemleri var yani bende çok kızdım hemen dedikodu cıkartıyorlar ardayı morali bozuk olması nedeniyle maçlarda dolayı bozuktur allahım rallabim | |
|
| Konu: Geri: Arda Çok Üzgün Çünkü Paz Ağus. 29, 2010 4:56 pm | |
| duramadılar 10 gündür çıt yoktu basında lazımdı tabi haber..magazindende uzaklaşınca ardayla sinem fırsat bu fırsat dediler ama boşşşş yani..seviyolar birbirlerini bi huzur verinn | |
|
esraduygu SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 27/02/10 Mesaj Sayısı : 203 Başarı Puanı : 344 Rep Puanı : 1
| Konu: Geri: Arda Çok Üzgün Çünkü Paz Ağus. 29, 2010 4:58 pm | |
| ey vallah bir huzur verin kardeşim rallabim onları özel hayatı sizemi kaldı yahuu ne güzel biz mutluyuz hiçbirşey yok dediler | |
|
| Konu: Geri: Arda Çok Üzgün Çünkü Paz Ağus. 29, 2010 5:30 pm | |
| aynen canım valla..bu onların pek hoşuna gitmio tabi..onlar istioki kavga etsinler biz amnşetten duyuralım felan... | |
|