petek dinçöz ün programında ünlülerin astroloğu olan bir bayan açıktı adı zeynep turan agustos ayında oldugumuz için aslan burcu ünlülerini anlattı..ve diğer ünlülerden de bahsetti.yıldız haritalarını çıkarmış..sibel can feraha ercekmiş..seda sayan evlenecekmiş..Kıvanç tatlıtuğ'da evlenecekmiş.Sinem Kobal-Arda TURAN çifti de evlenecek 2011 hemen sonrasında dedi.şuan basından yana dertliler ama onlarda feraha erecek dedi.
petek de bunun üzerine yorum yapmıştı...
sinem-arda yorumlarına da petek dinçöz hakketen çok üstlerine gidiyorlar ama dedi..şu anda en gözde çift onlar spor camiasında ünlü aşkı pek olmuyor.dikkat çekiyorlar dedi.
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
ay süper. o zamana kadar bekleyemem ben ya ama öylesi hayırlısıysa öyle olsun. bu arada benim aklıma takıldı, daha doğrusu rüyalarımda falanda gördüm. kız çocukları olursa ismini selin mi koyucaklar? çünkü çok fena bilinç altına işledi bu düşünce. olur mu ki acaba. yok çok uçtum ben. ne diyim hayırlısı olsun.
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
geçen bizim arda sitesinde bi arkadaş rüyasını anlattı..evlenmişler.sinem maça gelmiş junior arda ile sarışın bir erkek çocugu adını metin oktay koymuşlar dedi..
biz koptuk..htta orumdaki ardaya platonik arkadaş kızım senin üstün açık kalmış dedi.ben evlilik fikrini daha zor kabul ediyorum.sen çocuk çıkarrttın başıma dedi.
vay be bize bak. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sinem'le arda'yı evlendirdik, çocuklarını doğurttuk şimdide arda'yı idmana gönderiyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bana nedense kız çocukları olacakmış gibi gleiyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya da ikizleri olur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neyse biz uçtuk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu kadar hayalgücü bile fazla.
geçen bizim arda sitesinde bi arkadaş rüyasını anlattı..evlenmişler.sinem maça gelmiş junior arda ile sarışın bir erkek çocugu adını metin oktay koymuşlar dedi..
biz koptuk..htta orumdaki ardaya platonik arkadaş kızım senin üstün açık kalmış dedi.ben evlilik fikrini daha zor kabul ediyorum.sen çocuk çıkarrttın başıma dedi.
Nedense Bi Ben KabuLLenemiyorum Bunu . .! Ne Kız Çocuğu Ne EvLenmesi Yaa Depresyona Mı Sokmak İstiyosunuz Siz Beni Bu KonuLarı Konuşmak İçin Çok Erken İkisinin Yaşıda Daha Çok Küçüüüüük
ARDA_İREM
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 29/01/10Mesaj Sayısı : 153Başarı Puanı : 204Rep Puanı : 2
Bende Her Gece Sinemi Görüyorum Rüyamda Bazen Ardayla Beraber Görüyorum Kabus Oluyor Off 2011'e Kadar Çok Dua EtmeLiyim .. 2011'e Kadar MutLaka öLmem Lazııım