Başarılı oyuncu Sinem Kobal bayan arkadaşıyla Nişantaşı'nda bir cafede sohbet ederken Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, sette Arda Turan'a rakip taraftarların küfürlü tezahürat yapıldığı şeklinde çıkan haberleri yalanlayan güzel oyuncu cafe çıkışı Arda Turan'ın minibüsüne bindi. Minibüsün şoförünün dikkatsizliği sonucu araç Güneri Civaoğlu'nun arabasına çarptı. Sinirli bir şekilde arabasından inen Güneri Civaoğlu önce aracına baktı, sonra "bir şey yok" dedi. Bu olay karşısında soğuk kanlılığını korumaya çalışan Güneri Civaoğlu arabasına çarpan minibüsün Arda Turan'a ait olduğunu öğrenince daha da yumuşadı. İki aracın şoförleri tutanak tutarkan Güneri Civoğlu gülümseyerek oradan ayrıldı. *********************************
Başarılı oyuncu Sinem Kobal bayan arkadaşıyla Nişantaşı'nda bir cafede sohbet ederken Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, Sinem Kobal, cafe çıkışı uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Arda Turan'ın minibüsüne bindi. Ancak şoförün hatası sonucu içinde Sinem Kobal'ın içinde olduğu minibüs Güneri Civaoğlu'nun arabasına çarptı. Sinirli bir şekilde arabasından inen Güneri Civaoğlu önce aracına baktı, sonra "bir şey yok" dedi. Bu olay karşısında soğuk kanlılığını korumaya çalışan Güneri Civaoğlu arabasına çarpan minibüsün Arda Turan'a ait olduğunu öğrenince "Çok severim onu, benim için öpün" dedi. Aracın içinde Arda Turan'ın değil de oyuncu sevgilisi Sinem Kobal'ın olduğunu öğrendiğinde ise; "Arda olunca akan sular durur" diye ekledi. İki aracın şoförleri tutanak tuttu.
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Ya Bende Şimdi Yükleyecektim Siteye Şok Oldum Sinem Kaza Yaptı Yazıyodu Ay Ağlicaktım .. :'( Sonra Pek Bişeyi Yokmuş Galiba Ama Çok Üzüldüm Been :'( Paylaşım İçin Teşekkürler ..
irem2
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/12/09Mesaj Sayısı : 175Başarı Puanı : 183Rep Puanı : 4
şimdi magazin programında gördüm. sinem kobal galiba yine kaza yapmış. tam anlamadım ama güneri cıvaoğlu'nun arabası arabası değil, bir vatandaşın arabası olduğunu söyledi magazin programı. sinem kobal'ın şoförü biraz yaralanmış ama kendisi kazayı hafif sıyrıklarla atlatmış. ben bu kadarını anladım. umarım yardımcı olmuşumdur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
berkenur
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 19/02/10Mesaj Sayısı : 156Başarı Puanı : 236Rep Puanı : 2
Bende İzledim Magazin D'de Ama Haber Yanlış Yani Sinemin Hiçbir Şeyi Yok Ayrıca Araba Da Güneri Civaoğlunun Arabası .. Sinem Zaten 2-3 Gün Önce Yaptı Kazayı .. D Magazin Eksik Bilgi Verdi ..
berkenur
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 19/02/10Mesaj Sayısı : 156Başarı Puanı : 236Rep Puanı : 2