Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Beşiktaşlılar Moralini Bozdu

+3
berkenur
SinemHaniFe
arda_gs_cemre
7 posters
YazarMesaj
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

Başarı Puanı : 1026
Rep Puanı : 1

Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Empty
MesajKonu: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 1:38 am

Morali bozuldu

"Gossip Girl"den uyarlanan "Küçük Sırlar" dizisinin Nişantaşı'ndaki sokak çekimlerinde Sinem Kobal'ın morali bozuldu.
Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 100d7fed

Genç oyuncu, dizinin Nişantaşı'ndaki sokak sahnelerinde, Beşiktaş İnönü Stadı'ndaki Quaresma'nın imza töreninden çıkan siyah beyazlı bazı taraftarların Arda aleyhine yaptığı tezahürata çok üzüldü.

Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 701b4340
http://www.ardafanclub.com
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 8:55 am

Onu Ağlatanı Ben Varya Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925 Hepsinin ...
Ağlamasın Bende Ağlarım Takmasın Onları Sevgilerini Kıskanıyo Gerizekalılar İşte .. Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925 Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 54037

Aldırma Sen Meleğiimm

Hepsinin ... Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925 Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 667501

O Laf Edenlerin Hepsi Budur ... => Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 806714 Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 806714 Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 806714
http://www.sinemfan.net.tc
berkenur
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
berkenur

Başarı Puanı : 236
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 9:30 am

SinemHaniFe demiş ki:
Onu Ağlatanı Ben Varya Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925 Hepsinin ...
Ağlamasın Bende Ağlarım Takmasın Onları Sevgilerini Kıskanıyo Gerizekalılar İşte .. Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925 Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 54037

Aldırma Sen Meleğiimm

Hepsinin ... Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925 Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 667501

O Laf Edenlerin Hepsi Budur ... => Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 806714 Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 806714 Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 806714

aynen
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 9:39 am

Tezahüratlar sonrası çok üzülen ve rol arkadaşlarının desteğiyle sakinleşen Sinem Kobal’ın sinirden ağladığı da iddia edildi. Yaşanan bu olaydan futbolcu aşkına hiç bahsetmeyen Kobal’ın set çalışanlarını da “Arda’ya sakın söylemeyin” diye sıkı sıkı tembihlediği öne sürüldü
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 9:41 am

Bir De Taraftarlar Beşiktaşlı Değil Galatasaraylı Bi Kaç Gençmiş Siyah Camlı Bi Arabayla Sineme
- Sevgilin Ardaya Söyle Takımdan S*kt*rsin Gitsin Demişler Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925
Sinemde Ağlamış Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925 Aptallaaaaaar Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 625925
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 10:40 am

Bunların hepsi kaldırım sürtüklerinin fırlattıkları çocuklar..
Oğlum elini g/tünü sallayarak nereye, nasıl giriyorsun sen? kime ne laf ediyorsun *** kafalı?

Sinem abla sen de aldırma şunları istersen. Çünkü onlar hiç annesini, ablasını, kardeşini düşünmeyen, kaldırım köşelerinde yaşayan bir p/ç grubundan ibaretler Göz Kırpan

Allah'a havale ediyorum bunları Göz Kırpan Sinem abla onlar senin morelini bozmak için bu gereksiz şeyleri yapıyor..

Göz var, nidam var... Göz Kırpan

Onların siyah-beyaz aşkına s/kayım ben Göz Kırpan
http://www.sinem-kobal.tk
Emii
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Emii

Başarı Puanı : 279
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 10:58 am

Kesinlikle katılıyorum bi genç kıza fanatizm(!) adına sokak ortasında böyle davranmalarına aklım sırrım ermedi gerçekten. Sinem üzülmesin, bu insanların basitliğine gülsün sadece..
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 11:01 am

İnsanların Özel Hayatından Onlara Ne Hayır Bi Taraflarına Mı Batıyor Anlayamıyorum Ki Aptallar Fanatiğiz Diye Ne Yapacaklarını Şaşırmışlar Gerizekalılar ... (!) Eğer Fanatiklik Böyle Yolda Gördüğün Birine Laf Atmaksa Ki Bu Sinemse Kalsın Abicim Kimse İstemiyo 5-6 Tane Kendini Bilmez Laf Atıp İnsanların Moralini Bozmaktan Başka Birşey Yapmıyorlar ...
Söylenecek Tek Kelime Söz Yok Ki Gerizekalı Diyip Aptallıklarına Vermek Lazım .. (!) Ki Bu Da Çok Zor ...

Sen Üzülme Sinem Abla Biz Ne Olursa Olsun Her Zaman Senin Yanındayız Bunu Sakın Unutma .. Beşiktaşlılar Moralini Bozdu 59851

En son SinemHaniFe tarafından Ptsi Haz. 21, 2010 12:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
arda_gs_cemre

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 11:37 am

Ayrıca bjklıalr maalesef bunu ilk defa yapmıyor derbide yaptılar..türkiye-honduras maçından sonra arda oyundan çıktıktan sonra gene sineme küfür etmişlerdi bende inönündeydim o maçta.tabii milli maçta tezahüratı bjk baglamak lazım mı bilmiyorum ama o maçta inönü de olamsında mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama maç esnasında çogunlukla bjk tezahüratları ve bjk futbolcular oyuna girdiğinde veya çıktgında alkışlar tezahüratlar ör:necip oyuna girişi. buda 3.oluyor...

*benim bjk arkadaşım imza törenine gitmişti..her tarafta resmi çıktı vs vs..bende şahit oldum o grup bizim önümüzden yürüyordu..arda'ya acaip kötü küfürler ettiler..caddenin karşısında sinem'i bende gördüm ağladıgını dedi.settekiler çevresindeydi sonra dedi
irem2
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
irem2

Başarı Puanı : 183
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 12:36 pm

ya ben sadece o taraftara acıyorum! insanlıklarını kaybetmişler. hiç yakıştıramadım bjk taraftarına. bunun adı sadece kıskançlık! arda'nın başarısını kıskananlar sevgilisine ve arda'ya küfür ederek arda ve sinem'i yıldırabileceğini düşünüyorlar. onlara sadece acıyorum. ve sinem'in bu gereksiz insanlar yüzünden üzülmemesi gerektiğini düşünüyorum.
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 12:43 pm

Ne hakları var? kız orda mesleğini yapıyor; çekim yapacak morelini halt edip hay ben sizin topunuzun.. Allah'ım yarrabim Kızgın
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 1:18 pm

Yalnız O Küfürü GS Taraftarları Etmiş .. Göz Kırpan

Gerizekalılar ..
Şuraya Bakın Yaa Futbol Önceden Böyle Değilmiş FB-GS Maçında Kavga Var Fanatiksiniz Fanatiksinizde Bu Kadar Da Olmayın Yemişim Fanatikliğinizi Lan.. !
Sonuçta Hepsi Milli Takım Maçında Birleşmiyormu Milli Takım Maçlarına Da FB - GS Taraftarları Kolkola Tezahürat Yapmıyor Mu ??
Çocuk Olduğumuz Halde Biz Yetişkinlerden Daha Mantıklı Düşünüyoruz Hakikaten Ki Bu Futbol Olayı Sinemi Uzaktan Yakından Alakadar Etmiyo Sinem Mesleğini Yapıyo Biz Sinem Fanları Olarak Ardayı Sokakta Görsek Dermiyiz Böyle Bir Şey Ki Biz Sinem Fanıyız GS Taraftarları Neden Ardaya Küfür Ediyorlar Güya Futbolculara Değil Renklere Aşıklarmış Futbolcular Olmasa O Renkleri Kim Koricak Çok Merak Ediyorum Hakikaten Yetişkinler Benim 4 Yaşındaki Kardeşimden Daha Çocuklar...Göz Kırpan
*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 2:02 pm

berke 2 tane haddini bilmez insanın söylediklerini tüm galatasaray taraftarına m al etmemelisin..madem çocuk değilsin,onlardan daha olgunsun bunu da bilmen gerek... türkiyede 3,5 milyon galatasaray taraftarı var ve sen 3-5 kişiyle hepsini bi kefeye koyamazsın...o kişilerle alakalı söylediklerinize kesinlikle katılıyorum,büyük terbiyesizlik ama genelleme yapmak şu konuda çok yanlış.. Galatasaray taraftarının ardayı ne kadar destekleyip sevdiğini alem biliyor..tabi bu bakan kişiye göre değişir..medya sürekli 50-60 tane serserinin söylediklerini gündeme getirdiği için taraftarla ardanın arasını bozuyorlar..biraz taraftar camiasının içinde olan herkes bunun böyle olmadığını bilir...Ayrıca o terbiyesizlıkleri yapanlar kesinlikle GERÇEK galatasaray taraftarı değildir.hatta taraftar değildir.. Berkecim senin kızgınlığını çok iyi anlıyorum,çok haklısın,sadece genelleme yapmandan rahatsız oldum,umarım yanlış ifade etmemişimdir kendimi Smile Smile
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 2:31 pm

Galatasray ve dediklerimle hiçbir alakası yoktur cnmn benim Smile
zaten orda beşiktaşlılar demiştim ama ggenelleme yapmamam lazım doğru Göz Kırpan

*DeFne*
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
*DeFne*

Başarı Puanı : 70

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 3:04 pm

ѕιηємвєякє demiş ki:
Galatasray ve dediklerimle hiçbir alakası yoktur cnmn benim Smile
zaten orda beşiktaşlılar demiştim ama ggenelleme yapmamam lazım doğru Göz Kırpan

en baştaki cümleden sonra galatasaray taraftarlarına söyledin onları sandm,yanlış anlamışım sanırım Smile beni anlamana da sevindim Smile
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

MesajKonu: Geri: Beşiktaşlılar Moralini Bozdu   Beşiktaşlılar Moralini Bozdu Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 10:43 pm

- Özel bilgi..

Haber harfi harfine yanlıştır..
O ağlama sahnesi, dizide olan bir sahnedir; tamam beşiktaşlılar birkaç
gerizekalıca laf etmiştir ama büyütecek kadar değil Göz Kırpan
O Sinem'in ağlama sahnesi dizide olan bir sahnedir, izleyip göreceğiz
zaten Göz Kırpan
Yalan haber. kilit!

Beşiktaşlılar Moralini Bozdu
1 sayfadaki 1 sayfası