Zor yanları tabii vardır mutlaka ama futbolcular dışarıdan hayatın tadını çıkartıyor gibi görünüyorsunuz?
Futbol cidden zor iş, herkesi memnun etmek daha da zor. Biz bu zoru başarabiliyorsak bizim de kazançlarımızın olması tabii ki normal. Bu yaşta hayatın tadını çıkarmayacağım da ne zaman çıkaracağım... Başarılı bir kariyerim, güzel de bir kız arkadaşım var. Herkes gibi mutlu olup, gönlümce eğlenmek benim de hakkım.
- Peki özel hayatta aşk?
Aşk hayatın her anında olmalı. Sinem (Kobal), dünya görüsü olan, 9 aydır bir şeyler paylaştığım çok özel biri benim için. Birbirimizi çok iyi tamamladığımızı düşünüyorum. İkimiz de şöhretli bir iş yaptığımız için birbirimizi anlıyoruz. İlişkimdeki mutluluğun futboldaki başarıma katkısı olduğuna inanıyorum.
- Sinem'le birlikte gününüz nasıl geçiyor?
Basınla adeta köşe kapmaca oynuyoruz. İstediğimiz yerde oturamıyoruz, beğendiğimiz restoranlara gidip yemek bile yiyemiyoruz. Bebek İstanbul'un en sevdiğim yerlerinden biri. Oraya gitmeyeli bile aylar oldu. Şehirden uzak bir yaşamı tercih etmek durumunda kaldık. Arkadaşlarımızla evimizde vakit geçirmeyi tercih ediyoruz. Tatilleri de yurtdışında geçiriyoruz. En çok orada özgür olabiliyoruz. Milli Takım kampı bitiminde Los Angeles'ta tatile gitmeye hazırlanıyoruz.
MİLLİ TAKIM KAMPINDAN AYÇA ÇALIŞKANIN ARDA TURAN RÖPORTAJI