Özel hayatını konuşmaktan utandığını ifade etti.
AÇEV’in 23 Nisan adına Swiss Otel’de düzenlediği organizasyona katılan güzel oyuncu Sinem Kobal küçük hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı. Ayakligazete.com’un haberine göre, çocukların büyük ilgi gösterdiği genç oyuncu Sinem Kobal’ın mutluluğu yüzünden okunuyordu. Sinem Kobal’ı çok sevdiklerini söyleyen minikler Sinem Kobal’ın oyunculuğuna hayran olduklarını da belirttiler. Mail adresini isteyen minik bir hayranına internet kullanmadığını söyleyen Sinem Kobal organizasyonla ilgili görüşlerini bildirdi. Sinem Kobal; “ Güzel bir organizasyon, her sene düzenleniyor, en çok olması gereken organizasyonlardan biri. Çocuklar çok önemliler, çok değerliler, bizim ülkemizin de geleceğini onlar oluşturuyor. Onlara yardım etmek için bir araya gelmiş birçok önemli isim var. Bende kendimce onlara destek olmak için buradayım" şeklinde konuştu.
'Özel hayatımı konuşmaktan utanıyorum'
Özel hayatını konuşmaktan utandığını söyleyen Sinem Kobal; "Özel hayatı konuşmaktan utanıyorum, meslek gereği göz önünde insanlarız, o yüzden bu tür şeyler doğal, bizde olabildiğince üzülmeden yolumuza devam etmeye çalışıyoruz" diyerek Arda Turan ile olan ilişkisinin güzel gittiğinin sinyallerini vermiş oldu.